Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Paprikastore Showroom

En dagtida modebloggerska. Jag skriver om mig själv och mitt liv, skriver mycket om mode, modetips och om min egna webbshop paprikastore.se och vad som händer där.


Homepage » Besök Paprikastore Showroom

Inlägg i Paprikastore Showroom

Ny tävling där du kan vinna en almenacka för 2009
http://moonzanna.blogg.se/Klicka på länken och du hamnar i tävlingen där du kan vinna en almenacka för 2009.

Tävla om lollopard kläder
Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, vinsten är ett set barnkläder från Lollopard. Tävlingen är öppen för alla även ni utan blogg. Tävlingen avslutas 31 oktober

TÄVLING! Vinn ett par D&G Boxer från Paprikastore.se
Tävling - Vinn D&G Boxers från Paprikastore.seDessa urläckra D&G Boxer kan du vinna.Det enda du behöver göra är att gå in på den här sidan och leta rätt på priset för dem.Sen skriver du en kommentar i detta inlägget om vilket priset var och vilken storlek du vill ha om du vinner.Alla som är med får en lott.Lotten används till att dra en vinnare.Länkar du det här inlägget i din egen blogg så får du två lotter och har större chans att vinna.TÄVLINGEN PÅGÅR TILL MÅNDAG 6/10 KL 21.00LYCKA TILL!!

Vill du få "gratis pengar"?
Länka in här och bli medlem gratis.Du samlar pengar som du får in på ditt konto genom att följa instruktionerna.http://pengargratis.se/?r=1817

En trött arbetsdag.
Idag har det bara varit jobb jobb jobb och åter jobb.Haft ont i huvudet hela dagen.Sovit dåligt i natt och dessutom ensam.F & S är i göteborg hos mina svärföräldrar.Det har varit regningt väder och jag har arbetat med papper och räkningar hela dagen.Både privata och företagets, det blir väldigt mycket papper hela tiden.Läste om tjejen Nathalie i tidningen.Att henned pojkvän nu erkännt mordet.Fruktansvärt..Vad är det som driver en människa till det.Sinnesfrånvaro? Nyfikenhet & Längtan.Visst kan jag bli så in i norden arg på S, men mörda honom... NäTur att man har den där spärren som skiljer vett från vanvett.´Mina tankar går till hennes familj..

Vilken helg!
I helgen var det en riktig slapparhelg.Allt på grund av ett efterlängtat party hos ett par vänner i en stuga ute i mörkaste skogen.Det var en kombinerad matbjudning också skulle jag ha homeparty hos dem.Alla produkter kommer från www.amoreofsweden.se Hur som helst hälsade vi på de nya bekanta. Ett par från Tidaholm, ett par från Göteborg och ett par från örebro. Verkligen jättetrevliga killar och tjejer. Också var det givetvis det tatuerade paret  som höll i inviten. (En underbar tjej och kille som nyss öppnat en tatueringsstudio här i Falköping. All respekt till dom!)Vi åt mexikansk mat som var sååå god, och såååååå stark.  Vräkte på en sås som såg så himla god ut, saken var bara den att det var bara en massa olika sorters chili i.. HOT!Efter en stunds partande och ätande så drog vi igång "sexleksaksdemonstartionen" , jag var nervös - det erkänner jag. Mest på grund av att det var första gången killar var med. Trodde det skulle påveka stämmingen lite- Tvärtom.. Särskilt med den ena kille som ifrågasatte allt och ville veta mer hela tiden. Det var riktigt kul.Efter det blev det bara mer och mer party och musik från paraguai hela kvällen.Tyvärr lite för mycket av det goda för mig (festar typ 2-3 ggr per år) så jag mådde inte så bra.På morgonen sen var det bara att vräka i sig massa huvudvärkstabletter och än en gång lova sig själv att det inte är värt det..Så vi struntade i allt jobb som var planerat och tillbringade helgen hos mamma.Hjälpte henne att starta en blogg. Läs den på www.amoreofsweden.blogg.seStor klapp på axeln till henne för att hon (i sin ålder) ger sig på bloggande. Grymt mamsen!!Visar lite nytt som kommit in i butiken också. www.paprikastore.seHa det bra så länge!!

Klicka på länken om du tycker min blogg är värd det.
http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=2764

Tjoho!

Gratis kläder från HM, JC Och Gina Tricot
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20482Klicka på länken och anmäl ditt medelemskap - allt är givetvis gratis

Vill du få gratis kläder???
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20482Klicka in på denna länk och anmäl dig gratis.mari

Annonseringstips!!!!
På torsdag har vi lite fina erbjudanden i vår fysiska butik. Detta måste vi givetvis göra annonsering på. Vi har valt ett litet annorlunda sätt att göra det på. För att kombinera nytta med nöje. Vi promenixar helt enkelt.Vi har för denna annonsering fixat 1600 st flyers. Igår var jag ute mellan 20.30 och 23.30, på dessa tre timmars ständuga vandring lyckades jag få ut ca: 600 st. På bara villor...(Dessutom bor vi i en ganska bergig stad, så det va upp och ner, och ner och upp) kan ju erkänna att jag har ganska ont i mina vader idag...:)Idag ska jag och S ta lägenheter..1000 st flyers ytterligare ska ut och det idag. Motion får man i allafall, plus att det är bra mycket billigare än att låta posten göra det.Vi jobbar med våra bara händer kan man säga.Men....Det är inte hur man har´t,det är hur man tar´t.Ska läsa med västgötska.. :)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.