Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Livet som 2småbarnsmamma och mycket mer


Livet som tvåbarnsmamma i sina bästa år! Bloggar om mina tankar och funderingar. Inget är för genant att prata om!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Livet som 2småbarnsmamma och mycket mer

Inlägg i Livet som 2småbarnsmamma och mycket mer

Ultraljud och spec MVC
Sitter å väntar på att få komma in till specMVC. 13.00 hade jag tid till UL och 13.40 hade jag tid till specMVC. Och här sitter jag än, 30 min senare å väntar. 😔Ultraljudet var iaf normalt. Både flöde och bebis. En två kilos liten krabat växer och frodas där inne. Så det är iaf en sten som lyftes från mina axlar. Även om mycket ännu kan hända. Är 7 veckor kvar så helt över är det inte än. 

Big Hero 6
Sett denna filmen idag, riktigt bra film! Fick riktigt hålla in tårarna ibland. Skyller på att jag är lite extra känslig nu pga graviditeten. Men den va verkligen lessam från och till. 😢 Men ni ska definitivt se den!!! 

Skötväska till bäbis!!!
Ååh min underbara pojkvän och min underbara svärmor ska ge våran lelle bääs skötväskan jag vill ha!!! Elodie Details - Apple Of My Eye! Jag skiter högaktningsfullt i om den är mer tjejig, vilket jag kanske tycker lite granna egentligen! Jag ska ha den! Jag älskar den! Den är SÅÅÅ snygg!!!!! 😍

Kan man existera utan Facebook?
Ja man kan börja fundera alltså! För snart en vecka sen inaktiverade jag min Facebook. Känns så jävla skönt, om än kanske lite tråkigt emellan, för man vet ju inget om vad som händer runt omkring en. Jag har en annan, som jag enbart har för att hålla koll på lite grupper jag var med i på min riktiga. Men jag slipper all skit som cirkulerar runt på Facebook iaf! Iallafall, finns man om man inte har Facebook? Vet folk hur man kontakter en utanför Facebook? Min sambo fick ett meddelande över FB från min mor idag att jag skulle kontakta henne för att då info om att ansöka som statist till filmen som ska spelas in här i Svanskog. ALLTSÅ, jag har en mobil, jag är anträffbar 24/7 på den. Och hon har mitt nummer. Och för dem som inte har mitt nummer är jag sökbar på hitta.se. Sen får man visserligen chansa på ett av alla nummer som är reggade på mej men iallafall ett är det rätta. Och de andra går åxå till hushållet och ingen främmande person. Så hade det varit så svårt att slå mej en signal eller skicka ett sms och be mej skriva till henne på hennes mail? Allvarligt! 80% av all kontakt skedde via FB till mej! Och ja, jag använde åxå Facebook till att prata och föra information vidare. Men har inte en person Facebook så kontaktar man väl inte den via en andra eller tredje person? Hade jag inte ens haft mobil, kan jag förstå det men nu är så inte fallet. Existerar jag ens så jag inte har Facebook? Eller har jag försvunnit från omvärlden då jag inte längre är kontaktbar där?

Besviken
Känner sån jävla besvikelse! Efter jul har jag bara känt ilska, besvikelse, agg! Den person jag såg upp till så himla mycket, har sjunkit så otroligt i mina ögon! Den som jag alltid tyckt varit så klok, som alltid vetat rätt å fel, som brytt sej om andra människor, har sjunkit till hatarnas nivå!! Jag känner mej så ensam! Känns som jag förlorat en av de viktigaste personerna i mitt liv! 

Nån timme, blev tre
Kärevärld hur lyckades jag med det? I soffan åxå! Så jävla bekväm är den inte och det känns i ryggen nu! Jag skulle nog lätt kunna sova lite till, men jag fick en chock när jag såg vad klockan var 😝Skönt å få sova lite va det iaf. 

Redan uttråkad
Hur fasen klart man sej utan Facebook egentligen? Har bara varit FB-fri i lite mer än ett dygn å jag är redan uttråkad. Inte för att jag egentligen gjorde så värst mycket på Facebook ändå, mer än nått spel och glodde runt på grupper man var med i. Idag ska jag iaf bara ta det lugnt. Kanske gå å se om det finns en tvättid. Men först, ska jag ta å somna om. Sätta på min 'Soppy Mood' lista försöka sova nån timme iaf. 

Äntligen över
Jag hade egentligen mindre lust å träffa massa folk idag även om det bara va släkten som kom så kändes det jobbigt. Nu är iaf kalaset över och Amilia fick massa fina paket hon är så glad över. Pärlor, canvas tavla med Abby från Monster High att måla, pussel, påslakanset, prinsesstidning, mm. En mycket nöjd 7-åring har vi haft idag iaf. ☺️Smörgåstårtan blev helt ok, men kunde blivit mycket bättre. Men det va min allra första och man lär sej till nästa gång. Ett G kan den nog få. G+ kanske för att jag ändå tyckte dekorationen va helt ok. Sen blev ju tårtorna väldigt bra å fina åxå som barnen gjorde iordning. Goa va de åxå för den delen 😝Jag, är dock helt slut! Jag har ont framförallt i ryggen och ischias, lite foglossning och magen, magen känns som 100kg och sammandragningar lite titt som tätt. Värst är ändå nedre delen av ryggen och ischias! Så nu har jag lagt mej för kvällen. Kolla nått avsnitt av "Sleepy Hollow" om jag orkar.  Saknar mina gnällvänner på Facebook! Men jag kommer inte tillbaka än! Kanske skulle använda mitt "kan-inte-klara-mej-utan-Facebook konto. Bara för att få prata med alla i gruppen. 😝Jaja, puss hej på er! Blir väl kanske nått inlägg imorrn 😘(Bilder på barnen tog gubben med sin mobil å inte min, 😔 så mina söta gullrumpor får ni se en annan dag)

Arg, ledsen, frustrerad
Önskar jag kunde släppa saker fort, och inte gå runt å grubbla på dem! Önskar att de bra argumenten kunde komma när jag behöver dem, och inte när det är för sent! Men när ilska tar över orkar man inte tänka klart. Iallafall inte jag. 😔Men allt är väl mitt fel i slutändan ändå. Som det alltid är! Som det alltid har varit. 

Vardagsrasismen
Att jag är extremantiRasist råder inga tvivel om! Halkade in på en blogg som jag tycker pratar mycket om sej självt. Just detta i lägget handlar om SD och deras politik. Hur de skyller alla svenskars problem på invandringen och att det skulle bli så mycket bättre utan dem! Jag lovar, inte en enda SD'are läser och granskar hela! Detta inlägg är åxå ENDAST om invandringen. Inte om resten av deras fantastiska program. Länk: https://vardagsrasismen.wordpress.com/2014/04/16/sd-ar-ju-inte-rasister-eller/

Igen
ja. Då var man utan Facebook igen.  Jag finns att kontaktas på mail, mobil, och jag har faktiskt Twitter. Kanske skulle använda det?


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.