Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Arna - Allt om mig


Lite om vad som händer i mitt liv där jag skriver om filmer, musik, skvaller om kändisar och lite allt möjligt som finns som jag känner att det borde komma ut.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Arna - Allt om mig

Inlägg i Arna - Allt om mig

Snart på resa
Äntligen slipper man detta tråkiga väder med regn och vind..Snart är man i värme och tar en mini semester med syrran ☺ Det gillas stort!! 

Vår= underbart vissa dagar
Längtar efter att kunna ta en piknick en dag nu snart. Det har börjat bli varmare men tyvärr så regnar det lite allt för ofta! Saknar då den tiden jag hade piknick flera ggr i Lund, Malmö och på andra ställen.. Våren kom nu!    

Plugg
Plugg dag för mig lite nu.. kom hem från jobbet och började plugga lite smått direkt efter. Var tvungen att göra te och popcorn. Yes I know en konstig blandning. Gott var det iaf.. Nu blir det dusch och lermask wihoooJag kommer så småning om lägga ner min blogg efter 8 år! Var beredda..    

Snart bröllop!!
 

haha
 

Medelhavet
Ta mig till Kroatien igeeeen! Jag älskar medelhavet ♥    

Mitt hår
Ohh va långt hår jag hade en gång i tiden.. Saknar ha det långa ibland men jag tycker även om det kortare    

Torsdag, ge mig space!
I was singing like ooh ooh ooooh   Idag har jag varit kraftig arg.. jag brukar inte bli arg om inte något går som det ska. Sur blir jag men det går över. Arg kan jag vara i flera dagar, veckor till och med år när jag blir påmind.   Gud vad jag längtar efter min säng så denna dag går över, fortare!    

Zadar
Hade lätt velat besöka Zadar igen! En stor stad med fantastisk strand! Saknar Kroatien, maten och värmen!    

Avundsjuk och provocerad
Men sluuuuuta ha så roligt! Jag vill också.. man blir lite avundsjuk och provocerad av detta.. två unga, snygga, rika ungdomar med nöje i livet njuter av allt detta! Livet är orättvist...bara lite!!   Have fun kids!    

Sneakers is my thing
Känner mig ung igen och jag kan inte lämna sneakers! Jag har sett ett par Adidas skor sen i vintras och idag fanns det bara ett par svarta kvar! Paniken kom och jag ville ha dem! Så nu behöver jag hitta en jacka till dem hahaha nästa månads inköp.. 


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.