Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

estailo


19-årig Stockholmare som flyttade till Göteborg för att plugga. Men det sket sig. Jag flyttar tillbaka till jul med en rosett runt pannan och blir Stockholms julklapp.


Homepage » Besök estailo

Inlägg i estailo

Adidas Forum Hi Sleek vs Top Ten Hi Sleek
Forum Hi SleekTop Ten Hi Sleek (mina!)Jag är väääldigt frestad till att köpa de övre men de är rätt lika de jag redan har....de borde finnas i en annan färg!

Nu jävlar!
En gammal bild tagen med min kompaktkamera (Samsung L700) som inte är världens bästa. Så jag pillade lite på den i Photoshop och tycker att det blev helt ok. Kanske tog i lite för mycket :P Men men, jag lär mig! Jag har bestämt mig för att rycka upp mig och bli bra på det här nu..

NYC
Min kamera just då svek mig så bilderna är tagna av en kompis. Jag har ändrat lite på kontrasterna och skärpan i Photoshop.

Hip Hop Abs
....varför har jag aldrig haft en sån tvättbräda då?Jag var på gymmet idag och på TV-shop så gjorde man reklam för Hip Hop Abs. Jag vet inte om jag ska skratta eller inte....

Välkommen till Filippinerna
Haha! Att de orkar dansa i sina orangea fängelsedräkter, det är fan runt 40 grader varmt där. Det är samma grupp fångar som dansar Thriller med en ladyboy som spelar flickan. Det roliga är att alla, verkligen alla, i Filippinerna kan den här dansen. När vi var ute på klubb och låten spelades så var jag och mitt sällskap dom enda som inte kunde den. Vi kände oss utanför för att vi inte kunde dansen. Soulja Boy-dansen av alla danser, hur hemskt är inte det. Men men vi försökte iaf. Eller, jag försökte:YOOOUUU!! Jag bjuder på den.

Dansare i Göteborg
Tony och Denny Hultén från gruppen Twisted Feet. Sist jag såg dom va på nåt klipp från Gothenburg Throwdown (hej flopp) där de harlem shakeade. Jaja, grymma är de nu iaf. Känns lite läskigt att titta på dem när de har liknande kläder.. Zerjon och Pavel (Pawel?) från samma grupp är också jävligt grymma. Tjejerna håller jag inte så mycket koll på. Klipp på dem kommer senare. För de intresserade har Twisted Feet en dansskola i Mölndal.

Foooolk
Jag kollade igenom alla bilder jag tog igår och var inte så nöjd med många så jag skippar att ladda upp några bilder. Egentligen vill jag fota random människor jag inte känner men det är nog inte många som ställer upp. Sen måste jag stå där och pilla med inställningar och ta fler bilder för att ha några att välja mellan. Gaahh jag behöver folk att fota! Andra människor än mig själv. För som ni ser till vänster så blir det inte alltid så bra. Jag måste lära mig. Eller egentligen inte, men jag vill. Tony kommer iofs på torsdag och stannar hela helgen så ska tvinga honom att ställa upp. Tvinga och tvinga, jag vet att han vill haha. Och jag ska köpa en sån innan årets slut. Wooopwoop.

Tre långa timmar
Jag somnade vid 3 inatt och gick upp vid 5.30.. gissa om jag är trött.Jobbet gick bra och det var helt ok, inte så jättekul men det funkade väl. Hellre utdelning av produkter än Metro-utdelning. Man hade en punchline som man var tvungen att säga med ett leende, i tre timmar: God Morgon, Alpro Soya - en god ny chockladdryck! Mot slutet blev det bara att man såg lite snäll ut och räckte ut handen med drickan.Vädret var kasst (det regnade då och då) och folk ute på stan var inte så jättetrevliga. Kanske för att det är tidigt på morgonen, jag vet inte. Men om någon trevlig människa erbjuder dig en gratis, god och nyttig chokladdryck så är det minsta man kan göra att ta emot eller tacka nej snällt.... Sen fanns det ju trevligt folk också, bland annat en jättesöt liten svag gubbe som inte kunde öppna "flaskan". Och cyklister som ville att man skulle kasta ner en flaska i deras cykelkorg.Nu ska jag tvätta kläder, laga mat och springa till gymmet. Men jag är så laaaat. Det är tider som nu man önskar att man bodde hemma, där mamma kunde fixa käk och tvätta kläder haha.

Butterface
Butterface = En brud med snygg kropp men riktigt ful i ansiktet. But-her-face. Förlåt, jag är hemsk. Men nivån på humorn är väldigt låg just nu. Hah.

En till
Jag ger upp nu, blogg.se krånglar för mycket. Nu ska jag gå och lägga mig för att jobba kl 7 på morgonen imorn. Jag ska dela ut proteindrinkar på Järntorget. Kom förbi mellan 7-10 om du vill ha en gratis haha.

Lövslask
Blogg.se har strulat idag och jag har inte kunnat ladda upp fler bilder..det kommer väl sen.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.