Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Ångestmonster

Ibland är det ett helt kaos av ångest. Jag försöker att inte låta det ta över för mycket, men någonstans måste det få finnas. Just nu får det finnas i bloggen. Bloggen är destruktiv, du fortsätter bara läsa om du vill och orkar. Okej?

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Ångestmonster

Inlägg i Ångestmonster

Nytt försök
Hej alla därute!Då var det dags för mig att göra ett nytt försök att börja blogga. Vet inte hur många gånger jag har försökt, men det blir liksom aldrig något av det...Jag känner att jag har så mycket jag vill dela med mig av. Har under större delen av mitt vuxna liv haft perioder med mycket ångest/oro/panikångest... Tror jag har oroat mig för allt som går att oroa sig för. Jag har tagit mig igenom ganska tunga och jobbiga perioder när ångestnivån varit konstant hög från det att jag slagit upp ögonen på morgonen tills jag (i bästa fall) somnat på kvällen. Det konstiga är att jag skulle inte vilja vara utan dessa fruktansvärt jobbiga perioder. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Och jag har lärt mig massor med "knep" och tekniker för att kunna hantera dessa perioder. Jag är långt ifrån helt fri från ångest, oro och katastroftankar, men jag vet hur jag ska göra för att ta mig igenom det när det kommer. Jag vill så gärna få dela med mig om mina erfarenheter. Och mina "tokigheter" som jag brukar kalla det. Jag har väldigt lätt för att skratta åt mig själv och min oro. Jag kan se humorn i många situationer som uppstår. Även när jag är mitt i det. Men samtidigt är det otroligt tungt och jobbigt och kräver massor av energi för att ta sig igenom en ångestperiod.Senaste tillfället är bara ett par veckor bort och jag har fortfarande inte återhämtat mig helt...


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.