Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

gothbarbie's blog - mellan könen


En blog om integritet, sexualpolitik, fildelning, teknik etc

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök gothbarbie's blog - mellan könen

Inlägg i gothbarbie's blog - mellan könen

En liten uppdatering
Det har inte blivit så mycket tid till skrivande sedan jag bytte jobb. Anledningen är att jag pendlar fyra timmar om dan och är rätt trött när jag kommer hem. Jag... (Läs hela artikeln)

Riktig förändring gör ont
Problemet med naiva människor är inte att de vill väl, utan att de just saknar ett rationellt filter genom vilket de bedömer hur rimlig möjligheten är för sina handlingar att... (Läs hela artikeln)

Vilket ansvar har Pascalido?
RLM diskuterar Alexandra Pascalido, näthat och om att höja sig över det låga trams som de verkliga hatarna står för. Chang Frick är med och det är ett avsnitt jag... (Läs hela artikeln)

Kollektivistiskt vansinne
Min summering av identitetspolitik torde vara bekant vid det här laget; det är en absurd idé att någon kan dela identitet med någon annan än sig själv. Tillägget skulle kunna... (Läs hela artikeln)

Iaktagelser från sjukbädden
Eftersom jag har fått nytt jobb har jag inte haft tid blogga mycket på sistone. Nu är jag hemma i nån slags maginfluensa/matförgiftning och har varken ork eller lust att... (Läs hela artikeln)

Safe for Work, sådeså!
Enligt flera vittnesmål befinner sig tydligen min blogg listad i vissa företags NSWF-filter, stämplat som porr!? Det är ju en ganska oförtjänt stämpel, kan jag tycka, eftersom jag oftast håller... (Läs hela artikeln)

Kulturkrock av enorma proportioner
Den svenska kulturens sexualsyn är i ett historiskt och globalt perspektiv extremt udda. Inte bara umgås vi mellan könen oavsett vi är gifta eller inte. Vi anser det vara normalt... (Läs hela artikeln)

Röran i Mellanöstern och relativisering
IS/Daesh korsfäster och begraver barn levande, rapporterar FN. Samtidigt relativiserar och förminskar företrädare för Muslimska Mänskliga Rättighetskommitén islamistisk terrorism genom att kalla dem ”politiserade muslimer som strider utomlands”. Det finns... (Läs hela artikeln)

Ett trasigt jävla asylsystem
Barnamördaren Amani Madi från Gaza dödade med indirekt hjälp av sin make en åttaårig flicka som skickats till dem i hopp om ett bättre liv, av släktingar. Hon döms till livstids... (Läs hela artikeln)

Dokument Utifrån – De sista elefanterna
Det finns få saker jag mår så genuint dåligt av som att se intelligenta, kännande djur lida. Därför var det något av en övning i självplågeri att se Dokument Utifrån... (Läs hela artikeln)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.