Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

En Änglaskalles Liv


Dagbok, musik, videoklipp. Allt får plats i Elins blogg.


Homepage » Besök En Änglaskalles Liv

Inlägg i En Änglaskalles Liv

Bytte skorna
Skorna som jag köpte, som jag skrev om, de gick sönder dagen efter att jag köpt dem. Köpte dem på Eurosko så mamma och jag åkte dit idag och så fick vi ett par nya. Hoppas inte de går sönder. Själva bandet som man har mellan tårna lossnade från skon. Det är flippflopp, förstås. Gick in på Kontorab och kollade efter tjocka A3-papper till min nya hobby: KOLLAGE! Eller collage hur det nu stavas... Scrap Booking verkar vara rätt kul också. Får börja med båda.. kanske.

Fabrizio Faniello - I Do
Maltas bidrag i ESC 2006. Älskar den låten

X-box till Tyskland
Bild: FlickR Idag kommer en snubbe som ska hämta vårat X-box 360. Det ska ju till lagning. Det ska åka ända till Tyskland! Är det bara jag som tycker att det är onödigt? Kan de inte laga det här i Sverige? När pappa ringde igår så var det en tjej som svarade. Pappa sa att vi bodde/bor i Kolmården och sa att han inte orkade lämna in spelet. Hon sa ungefär: - Men vi har ju en inlämningscentral i Jönköping. Hon visste nog inte vart Kolmården ligger. Pappa bara: - Men det är ju 20 mil dit. - Ja, det kanske blir lite långt... Så de skickade efter någon som skulle hämta spelet. Han borde nog komma snart. Han skulle komma mellan 13 & 15.

The Tokens - The Lions Sleeps Tonight
Såg en film idag. Någon knasig djurdedektiv. Helsjukt! Den här låten var med där. Hade nästan glömt bort den! Den är ju jättebra! ?

Kusin-dag
Idag vid 11:30 så (15 min efter att jag gått upp) ringde min faster och frågade om jag ville hänga med dem till stadsbiblioteket. Jag hade inget bättre för mig så de skulle hämta upp mig vid 12:30 så jag hann äta micromat. Fast de var en halvtimma försenade så jag fick sitta och lyssna på Mew under den tiden. Kaktus/Bibliotek Först råkade vi åka förbi kaktusplanteringen som hon tyckte var väldigt spännande. Då var vi förståss tvugna att åka in och kolla på den. Rätt fint faktiskt. "NT 250 år" stog det. Kusinerna (9 & 11) hittade några träd som hade hängande grenar med löv så det blev som ett hus under. De var förståss tvugna att? leka under dem i 20 min. Minst! Sedan åkte vi till biblioteket. Jag lånade inget för jag har inget lånekort där. Orka låna på Nisses (farbrors) Strömma När vi var klara där åkte vi till Strömma, tygbutiken. Det som en sjö utanför på parkeringen? för att det hade regnat. Vi tyckte det var så tråkigt där inne så vi gick ut och körde kull. Fast jag tröttnade eftersom jag inte kan springa? i mina skor. De är för stora. Så jag gick bort och hämtade en gren och fiskade upp ett flygblad som låg i vattnet. Det gick sönder. Kusinerna var ju tvugna att kasta allt på mig så jag fick hämta två små pinnar som försvar. Claes (11) hämtade en större pinne och så började vi fäktas ? Lite töntigt, men skitkul! Jag utklassade honom totalt i början innan han slog bort ena pinnen. Sedan slogs vi om resten av pinnarna. Jag gittade dock en gren med vissna löv på så jag doppade den i? vattnet och fick värsta försvaret medans jag plockade "vapen". FIA-hemmet När vi var klara där åkte vi till Halvars och åt glass, sedan till? FIA-hemmet. För er som inte vet så är det ett hem där de tar hand om hemlösa katter som de hittar eller får in. Kusinerna är väldigt sugna? på att skaffa katt. Men de kan inte det för de bor i Stockholm egentligen och har sommarstuga ungefär vid djurparken. Så de är bara här på somrarna. De skulle tjata på Nisse att han skulle skaffa katt. Han bor granne med dem. Han har haft två katter förut, men de dog. Han vill inte ha? någon mer. Vet inte varför. De har nog tjatat ihjäl honom vid det här laget... Nästa gång ska de försöka få med honom till FIA-hemmet. Hoppas de lyckas! Efter det åkte vi till Lekhuset. De skulle handla plocklego och legoplattor. Efter det åkte vi hem till mig så de fick äta hos oss. Och testa våran nya Soda Stream som vi köpte i söndags. Ursäkta för det långa inlägget. Jag älskar detaljer


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.