Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Design & Makeup


Här skriver jag en massa guider från sockersöta till sexigt heta sminkningar, inte nog med det så tar bloggdesign en stor del utav bloggen också och det kan vara DU som kammar hem nästa!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Design & Makeup

Inlägg i Design & Makeup

DENNA BLOGG ANVÄNDS EJ MER
Detta är min nuvarande blogghttp://www.designandmakeup.se[länk]Du kommer automatiskt skickas till sidan inom 5 sekunder

BYT PRENUMERATION...
Detta gäller dig som prenumererar på min blogg, man kan inte längre se min gamla prenumeration eftersom vi inte fått ordning på vår dns server. Jag måste byta bloglovin nu eftersom det inte funkar att använda min gamla adress, därför ska ni prenumerera via denna länk Följ min blogg med bloglovin Ta bort din nuvarande prenumeration på min blogg och lägg till denna ovan --^ Så hoppas jag att ni väljer att stanna kvar, har tappat några på senaste dagar men det är nog för min dåliga uppdatering. Sorry for that, mycket plugg. Den lönade sig iaf för jag fick 29 av 29 poäng på duggan idag ;) YAY!

Domän hit och domän dit...
Jag har problem med pekningen, vi vet inte hur man pekar till den andra bloggen. Någon datanörd här? Problemet är alltså... Jag använder mig utav ett eget domännamn som jag vill peka till vår server (IP), men dns-servern vill inte skicka vidare till katalogen domännamnet skall tillhöra eftersom vi inte vet hur man gör.  Alltså vi har flera domäner till ett IP. Vi använder oss utav lighthttpd och vi vet inte hur man meddelar servern att dessa domäner skall till vissa kataloger, så om vi skulle peka domännamnet till ip-servern så hamnar man inte längre än till roten av allting. Okej, jag är ingen datanörd och jag inte uttrycka mig bättre än såhär eller om något utav det jag skrivit ens är rätt haha :) Någon som vet hur man "vidarebefodrar" från dns-servern till olika kataloger med lighthttpd berätta gärna. Jag tänker inte blogga här längre, så jag ni får vidarebefodra länken tills vi fått någon ordning på detta, jag kommer förresten vidarebefodra designandmakeup.se till detta men tror inte alla underkataloger kommer ha designandmakeup.se/underkatalog utan använda sig utav endast designandmakeup.se..osv...Ska försöka fixa detta så fort som möjligt, därför behövr jag en vänlig själ som kan tänka sig att hjälpa till =)

Snart byts det...
Så fort jag lyckats peka mitt domännamn (designandmakeup.com) till min wordpress blogg så kommer ni alltså att hamna där istället. Förhoppningsvis är detta mitt sista blogginlägg på blogg.se men det visar sig imorgon om jag hinner plus om jag får hjälp av sambon att peka om min domän.Just nu måste jag sova, jag ska träna mer till duggan eftersom jag märker att jag har något att öva på, visserligen något som inte borde vara med på duggan eftersom läraren sa att det inte skulle vara med, eller om man får formulera om det på något annat vis. Hur som helst, jag ska plugga plugga plugga och peka om om jag får tid över =) Hoppas ni vill följa bloggen även fast det ligger på wordpress istället, desingen har en heeelt ny touch ;)

Seg publicering..
Är det bara för mig allting blir supersegt då man publicerar ett inlägg?Det kan ta upp till en timma för mig innaninlägget visas, är det bara hos mig eller fler?

All snö...
Snön på vårat fönster, fönstret är ganska stort och vasen i mitten är jättehög. Jämför med depend nagellacket.Detta är inte vanligt här hos oss i Trollhättan, men i Härnösand täcks fönstret för ibland. haha Det är jättetråkigt med att snön som kommer nu ska skapa sådan oreda och kaos, men samtidigt förvånas jag över att vi inte är bättre beredda. Nu pratar jag inte om snöplöjning och trafikvett, utan hustak som rasar samman? Visst, här nere i söder brukar man inte få så mycket snö som vi har nu men på samma gång så bör man väl bygga tak som håller utifall att något skulle ske? Jag menar, varför rasar inte så mycket tak i Norrland som i södra Sverige? Nu har den nya Arenan i Vänersborg rasat (ett hål i taket) och den invigdes förra året om jag minns rätt? Förstår ni vad jag menar? Jag blir jätteglad av att se all snö, tänker på då man är i Härnösand och brukar ta en sväng till en pulkabacke, åka alla samtidigt (då de som har stjärtlappar eller tefat hamnar rejält efter haha) och bara vara barn, skitkul. Existerar pulkabackar ens i Trollhättan, jag menar Riktiga backar och inte någon som tar 5 sekunder? Det är i stort sätt inga backar här, förutom på kyrkogården men det känns ju liiite väl respeltlöst ^^) Trollhättan är platt!men... det är tråkigt då det ska hända å mycket tråkigheter i samband med det.

Läskig känsla..
Jag vet inte varför, men det känns som att nåt är väldigt väldigt fel, att något inte står rätt till...Jag hoppas verkligen att jag känner fel..

Vill du lära dig lite om retusch kanske?
Just nu måste jag plugga till duggan, vilket jag förmodligen tänker göra imorgon. Men vissa av er kanske vill veta hur man retuscherar bort saker vi inte ivll ha med på bilden? Jag kommer senare lägga upp en guide på hur man gör, jag måste först spela in den och så men det får bli ikväll då jag tar en paus från pluggandet. Det är mycket med SQL som man måste komma ihåg så jag måste prioritera det just nu. Bara för att jag retuscherade bort hårbandet stör jag mig på håret som ligger i kors tvärs över bröstet. ^^Men nu vet ni en av de godingar som kommer framöver =)

Kan ni hjälpa mig?!
Kan du säga vad du ser då du klickar in här och berätta gärna vilken webbläsare du använder (firefox, internet explorer etc) Använd inte menyn längst upp i bloggen för den är inte färdig med att redigera alla länkar ännu.Klicka in på denna länk [länk] och svara på dessa följande: Kan du se sidan eller är det bara en bakgrund? Kommer du in i huvudtaget? Om du klickar på "kommentarer" i inlägget, kan du skriva en kommentar då? Ser sidan tokig ut? Den ska vara uppbyggd så att det är meny längst upp på sidan, två sidomenyer till vänster bredivd varandra och bredvid den ligger inläggsmenyn med headern ovanpå. Syns några bilder? (klicka in på bilder/make up guider eller något där du vet att bilder skall finnas) Hittar du något övrigt fel så meddela mig, blir riktigt less!! Jag fattar inte, allting var bra förut innan jag lade till designen. Och då jag gjorde designen fungerade den helt perfekt.Jag har fått tillräckligt med svar, jag kommer dock inte kunna fortsätta förrän efter helgen eftersom jag har en dugga kvar att göra.. blä!

OBS, STÖKIGT I BLOGGEN!!
  Jag ska försöka flytta bloggen, funkar det inte blir jag galen. Jag måste återställa alla kodmallar så därför kommer det se stökigt ut här i bloggen, så ni vet om det. Önska mig lycka till, jag behöver det!

Morr...
Ååh jag blir galen, jag lägger till en meny längst upp på bloggen och sedan blir allt f:at.. Det finns inget fel, och valideraren säger att en grej är fel även fast den inte är det. Den funkar då jag använder den hos blogg.se men inte i wordpress.. ååh morr... Måste få klaga lite :D Yay... jag fixade det ;)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.