Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Ane-Ing

En bladning av min vardagen och underhållande med humoristisk inslag. Vill tala om att jag har dyslexi som kan medföra stavfel ibland.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Ane-Ing

Inlägg i Ane-Ing

Bjud upp mig till dans ...
    Har nu gjort en ny musiksida och första sidan kommer inehålla dansmusik, sen fortsätter med flera sidor med musik som jag gillar. Kommer inte vara hela låtar Bra för att provlyssa. Välkomna för en dans ...

Nya Bilder
Nya bilder på Gosan ... Hii smyger fram för att ta bild på skatan ... Gosan ute på stan ...   Gosan's Sida

Tre Gringo's
Eller rättare sagt var vi 2 Gringo's idag. Träffade mitt gammla X vid Stockholm Södra. Var ett tag sen vi sågs sist. Vi hadde med oss våra cycklar och den som x har fått sin cyckel av mig. Fast det var inget vidare väder idag men det strunta vi båda i. Skönt att koma ut och röra på sig helt enkelt. Tittade olika småaffärer och musikaffärer för x spelar piano och letar just nu efter Key-Bord. Lika data tokiga bådda två så en bra musikinstrument att kopla in i datorn. Tog med kammeran men var ingen ide att ta några bilder för det regnade. Kul hadde vi tiden bara ran iväg liksom.. är som ett sykonpar men så har vi varit ihp i 8 år.

Zzzzzzzzzz
Gonatt alla B-loggar Sov söta drömmar i natt...

Vardagsrutiner
Så ska jag in och handla mat till mina husdjur och resan bär av med pendeltåget från Ösmo. Cycklade ner först till stationen och det fanns en bra tid kvar innan tåget kommer mot Nynäshamn. Det byggs ännu, det tycks aldrig bli färdigt.     Där jag sitter ser jag en ny bilpakering som några väggarbetare håller på med och bakom mig en jättestor stenmur som fylls på allt efter som de spränger bergsgrunden till den nya bussterminalen.     Så kommer pendeltåget rusande in vid den nya perongen ...     Ungefär kvart i som tidtabelen utgivet va skönt och med cyckelen jag pakera inne i utgången men står kvar för säkerhets skull i fall att den råks på ramla omkull eller inte står ivägen för trafikaterna. Ja det har hänt mycket under de tre åren jag bott här ute och framtiden får utvisa vad detta blir. Jobb och fler bostäder är nog en önska hos dem flesta. Tätare turer ev.      

Blix och dunder
  Vilket oväder som svepte över Stockholmsområde. Herren måste haft ovanligt brotom för att  himmelen var bådde lila, gul till rosa ja det var liksom ingen ordning alls på detta här. Rena oreda kan jag påstå. Fastän han måste ha tyckt om detta område för ovädret bidrog flera omgångar hagel under dagens lopp.

Skål!!!
En behövande morotsdryck sitter fint nu ... Kände att jag oxå behöver vara nyttig idag och inte bara sitta framför datorn så här sitter jag nu med min nygjorda morotsdryck. Tänkte koppla av med att titta in tecknade serier småkryp en stund. Se hur vardagen ter sig hos dessa varelser...   Skratta bäst som skratta sist     Matdagz   Tänkte väl det..  nu har vi alla varit nyttiga!  

Vad mån kan detta vara tro...???
  Ser bra ut och med Gosan.

Morgonstund
  Vaknade tidigt denna morgon och började med att göra inordning varma mackor. Jag skar av purjolöken till ringar och skivade mini tomater till vetekakan, 6st och sist hade jag ostskivor ovanpå. Medan mackorna värmdes upp på snabben i ugnen koka jag upp te med pressad citronsaft i. Det var väldigt gott hade några droppar tabasco också ovanpå. Bamse & Bamse-Lina försökte hänga med mig i köket men tröttheten var påtalig och stora gäspningar slutade med de la sig på köksbordet i väntan på att jag skulle bli klar. När jag var det gick jag in till hobbyrummet och knäppte på datorn. Bamse & Bamse-Lina följde med så klart. Måste hålla koll på matte men bästa platsen är ju förstås lådan ovanför hyllan. Därifrån kan man se vad som händer där nere. De rullade ihop sig för nu är matte stilla en bra stund. Och visst har varit inne några timmar nu här på zommin, lagt in ny sida om roliga historier. Börja känna mig hungrig igen och ska snart logga ut för att göra inordning potatisen. Koppla av sen framför tv en stund, låta maten smälta. Ha nu det så gott B-logg läsare och var rädda om er.  

Säng
Nu har jag leta överallt nästa efter en säng men igen fallit mig i smaken. Antingen är de aldelse för dyra, tympliga eller så följer inte allt med i priset. Resåmadras finns att köpa billigt. Vill  ha en ordentlig sängram av äkta furu annras få det vara. Prata med  syrra för någon dag sen och sa till mig sist att "det behöver du inte köpa" ...ja men du vet att jag behöver en säng nu med mitt onda knä det värker ju så att ligga i soffan  F (fult ord) sa jag till henne. Men snälla lilla rara lillasyter du har en gåva att bygga en själv ...blev tyst bra stund och syrran frågade om jag är kvar i luren. Jaha ....sa jag ...tro du det ....men det är anorlunda att bygga en säng ...ska du säga sa min syster Inte många som klara av att bygga det du gjorde i våras med bänkar och lådor för din altan och många tyckte du hadde gjort det jätte bra. Hmm okey Nja så nu får jag sätta mig ner och skissa och gå in på nätet och kolla virke bultar m.m. så man vet vad som behövs.

Repriser
Nä nu tänker jag stanna kvar här hela kvällen  fram till småtimmarna och rita kanske skriva lite. Skaffade i sommras digital-tv igen efter 2 års uppehåll. Var redan ganska så trött på den vanliga utbudet  från svt. Är det filmer så har man redan sett dom 3 gånger om. Förra året bekosta våran hyresvärd en ny variant av optisk fiberkabel och det borrades in en ny dosa i vägen samnt för kabelen med som drogs in. Hadde nyss renoverat själv om lägenheten. Blev sprickor i betong vägen och jag fick skära upp tapenten lite gran och spackla igen de stora hålen med cementbruk grrrrrrrrrr. Svårast var ju de väggar hadde målat  (fondvägg.) Köpa ut blandade färgen som jag hadde valt blev inte alls i samma kulör. Ja men det gick ändå och var väl tur att inte var så där jätte stora håll.   Nåväl så blev jag först väldigt förvånad att digital tv hadde samma program som för två år sen. Nu är jag mest förbandat över detta. Kommer nog att skriva nån rad om detta till konsumentverket. För det är ju en bra slant i slytända om man räkna ihop vad det kostar att titta på tv. Djurkanalen visade exat samma som för två år sen hmmm och ett avsnitt visade dom tre dagar i rad. Grrrr Filmkanalern oxå en bedrövliga. Typ bara en ny film sätt in per månad,,,men hallå där vad är detta för nåt liksom va???   Känns som man köpt grisen i säcken!!!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.