Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Gör som grodan - lev på hoppet!

Jag tror att jag är riktigt fyndig, men det handlar oftast om hjärnsläpp bara. Jag gör så att det inte blir en skidbacke i osten!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Gör som grodan - lev på hoppet!

Inlägg i Gör som grodan - lev på hoppet!

Godmorgon Sväryeah!
Denna måndag startade inte alls bra. Av någon anledning är jag så tjurig. Nej, jag är förbannad!Tyvärr så var C den första som fick uppleva min ilska. Sedan stod andra på turordning så jag fick sprida min kärlek till dom också.Nu när jag har hunnit bli såhär rosenrasande så har jag ingen lust att åka hem!Jag vet att oavsett vad C gör så kommer jag irritera mig på henne.Jag är förbannad och omogen, då får jag göra vad jag vill!Pricken över i:t är att jag åt tzatziki nyss. Nu stinker jag. Och det är inget överdrivet, fattar ni vad det måste dofta vitlök av mig om tillochmed jag känner det!?Allt verkar gå käpprätt åt helvete idag.Trots min dåliga start vill jag vara glad idag. Men det är jag långt ifrån.Finns det krisgrupper för dom som misstänker schizofreni hos sig själva??

När jag blir stor...
... vill jag bli mycket.Jag vill bli behandlingsassistent.Jag vill bli restaurangägare.Jag vill bli politiker.Jag vill bli författare.Jag vill bli rik utan att behöva lyfta ett finger.Vart ska jag börja?Det första steget är nog att börja bete mig som en kvinna på 22 år. Redan det är en utmaning!Jag har egentligen höga krav på mig själv. I min värld ska jag ha hunnit med allt innan jag är 30 år.30 år. Då är man gammal. Då ska man veta allt. Då ska allt barnsligt vara gjort. Då ska jag vara snygg utan botox. Då ska jag ha hunnit vara i USA. Då ska jag vara gift. Då ska jag bo i mitt drömhus!Jag tror fan att jag låter bli att bli vuxen! Allt är ju bra mycket roligare nu!

Please shoot me
Är detta en dröm?Nej, det gjorde ont när jag nöp mig själv.Jag är i en.. svala? Näe! Jag måste vara i en dröm.Men det kan det ju inte heller vara!Kära vänner och främlingar.Den här söndagen skulle jag vilja sova bort.Men det är inget alternativ.Jag ska strax kila till jobbet. Det ser jag inte framemot.Har hunnit sova från 9-13, förstår ni varför jag undrar om detta är verklighet??

Onni boy
                                         Me love my Onni  

Smaken är som baken = delad
Jag var och rökte nyss.Vad ser jag ute?En man ~30 år.Han är full och odräglig och pratar i telefon.Fyllot: Men va fan säger du!??: ... Fyllot: Skojar du med mig eller?? ?: ... Fyllot: (skriker) För i helvete, FIXA GRÖT ÅT MIG! Annars dödar jag dig!!?: ...(Fyllot lägger på luren)Fyllot: (för sig själv) Jäääävla hora!Vissa föredrar kebab och andra vill ha gröt som fyllekäk. Och sen finns det dom som blir utan mat.

@ work
Heeej bloggen!!♥♥Idag har jag sovit. Sen ätit.♥ Sen duschade jag i varmt vatten. Sen satt jag hos Janni och vi hade jue skiitkul liksom! Hon ba har värsta humörsvängningarna som jag kan roa mig åt!... Köss ♥Köss♥ Smek Pusssss Näe, det där här ovan är inte alls jag.  Jag gillar att skriva små "berättelser", inte driva en tråkig fjortis dagbok.Jag ska passa på att ringa alla jävlar nu innan alla ska lägga sig.För sen.. ja sen är det bara you and me computer ♥P.S Jag har fått nageltrång. I högra stortån. Det gör ont så nåt in i helskotta. What should i do? Finns det någon huskur som botar och lindrar trången helt enkelt? Eller ska jag bara låta bli att pilla där med min pektå?

11-6=5
Mitt femte inlägg. Kände att 11 rätt så meningslösa uppdateringar skulle bara vara onödigt.Och jag hade inte tid med det heller. Så 5 jobbiga och totalt ointressanta får räcka.Men tro inte att detta är över!Imorgon ska jag spendera ännu en natt här = mer tjat och eventuellt roliga historier. Men jag vågar inte lova något.Jag har varit vaken sen 11:00 igår! Men är inte pigg.Snart får jag åka hem till mamma och låta efterlängtade John Blund blända mig med sin sand. Och Tro mig när jag säger att jag kommer sova som ett barn!Ciao!

Zombie 04:27
Dagens tidiga ros vill jag ge våra nattisar!Hur bär ni er åt tjejer??I skrivande stund vet jag inte vad det är för dag, vet inte om jag borde äta, vet inte ens hur jag överlever ensam i all tystnad till klockan 8!Min RedBull är slut, 4 cig finns i paketet och ögonlocken hänger.Jag är så gott som död!

01:55
Är det verkligen ingen som är vaken som jag kan ringa? Dags för RedBull.

Rätt-så-vaken 01:01
Det här går ju bra!Det enda som är mindre bra är att jag har dålig syn.Och med dålig syn och för lite sömn = jag ser allt suddigt.My life is fabulous!Jisses jag glömde nästan bort att informera om kvällens lokaldrama!Lilla Tempo här i krokarna har visst blivit utsatt för hatattack!Eller inbrott.Det sist nämnda är mest troligt.Det har gått 3-4 timmar sedan Tempo miste halva gallret till butiken. Än har ingen länsman synts till. Kom och tänka på om någon grinig pensionär ens ringt 112 och skvallrat? Men det kanske inte spelar någon roll om man ringer snustationen. Det här är Södertälje, polisen når du bäst genom att resa dig upp och masa till Statoil. Är det ingen med mörkblå uniform i sikte så dyker dom upp inom 30 minuter iallafall.

Klarvaken 23:00
Nu är jag här på arbetsplatsen.Klockan är snart 23, och det känns skumt.Jag brukar ju inte vara här vid den här tiden.Jag har hällt i mig RedBull, så hoppas jag håller mig vaken. Och får bra ögon. (Ni som inte följt min blogg kan klicka här)Innan jag begav mig to work, så var jag hos Jonna och lekte med Onni boooy.Han är så söt! Vi har varit i skogen idag och letat efter fina löv. Det ska vi pyssla med en annan dag.Förmodligen ska vi knåpa ihop en tavla av all naturmaterial vi fann.Onni plockade mest stenar av någon anledning. Jag försökte visa alla vackra röda löv, men det verkade inte tilltalande. Alls.Så efter barr, löv, stora och små stenar samt lite kvistar var det dags för att gunga!Jag har knäppt dom absolut sötaste bilderna på min Onni idag!Men vet ni vad?Gissa vad jag inte tagit med mig i kassen...?*trumvirvel*Usb kabeln! Det tycks jag glömma för 17 vart eviga gång! Aldrig, och då menar jag aldrig, har jag med mig den var jag än befinner mig, hemma, hos mor, jobbet, hos Jonna, Janni... Den är alltid där jag inte är.     Notering till mig själv;Packa ner usbkabeln i necesären omedelbart!Kära läsare, ni kan räkna med att jag kommer uppdatera minst 11 gånger inatt.Jag kommer ordagrant tala om för er hur jobbigt och kul det kan vara att jobba natt.Ni som har mig på bloglovin kan förmodligen förvänta er en seg inloggning där. Och ni andra, lägg till mig omedelbart på Bloglovin och låt mig fucka upp eran dumburk också!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.