Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Robin Wahlström - Östergötlands goaste!

Denna blogg handlar om en 18-årig kille som bor i Östergötland i en liten ort, här kan du följa skitsnacken runt olika bloggar, följa min vardag och massa annat roligt. Jag sparar inte på några tanker utan kör mitt race från början till slut.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Robin Wahlström - Östergötlands goaste!

Inlägg i Robin Wahlström - Östergötlands goaste!

shit!
Fan va segt det är att blogga!Det märks när jag uppdaterar!

Tack!
Godmorgon, och tack så mkt för kvällen igår!Visst, jag grät en heldel, och tack Cicci för att du trösta mig, det var mycket med Farfar och så, så kunde inte hålla tillbaka. Jesper och Daniel sov här inatt, och nu sitter dom vid tv;n och äter frukost, dom blev servade av Mamma som vanligt -.- . Jag åt vid 1 så har redan ätit!Igår var ju hos Sonny, och det va kul, cicci var överkåt :D hahahahah !, men det va gött. haha ! :DHörs sen.

Mamma är underbar!
Titta bara!Mamma är  underbar....!

Granit!
Godmorgon i alla stugor...Sovit bra? Jag har iallafall haft en skön natt med mycket sömn.Idag är det Lördag och det gillar jag verkligen alltså, sjukt jävla skönt!Ikväll ska jag va med Jesper, Daniel, Pontus och Sonny, vi ska va hemma hos Sonny för han var nämligen ensam hemma, och det är ju sjukt gött! Vi ska ta några kalla pilsner och bara softa, längtar!Mmm, mina små älsklingar, iallafall "Granit" den andra kan dö typ!

Eva-Lena!
Det här hände på ICA idag!Eva-Lena: Robin, kan du komma liteRobin: Tjaba, ah ?Eva-Lena: Vi personal här på ICA har ett uppdrag till dig!Robin: Jass?:D , vadå? plocka upp varor? sätta mig i kassan? Registrera paket ? vadå?:DEva-Lena: Neee, den 3:dje december ska du gå Lucia tåg med oss personal, då vi bjuder våra kunder på julmat ! :DRobin: Hahah, seriöst vad ska jag göra ?:DEva-Lena: Du ska ställa upp ! :DRobin: Va ? :OEva-Lena: Jaa, Martin ska va Lucia, du och jocke tärnor och vi andra något annat.Annelie: Följ med Robin så ska du få sånghäftet!:DRobin: Okej :O hahaha fatta va pinsamt x'D Jag ska gå lucia tåg på ICA i jul, hahahaha! :DJag hoppas jag får jobb efter en sån här grej!

Amazing Grace!<3
Den här låten kommer spelas på min farfars begravning! Alltså jag blir jätte ledsen när jag lyssnar på den ! :( <3

(Y)
Erkänn jag är skillad på sånt här?? Tycker jag iallafall:DKlicka på mina annonser på sidan av bloggen, ge mig pengar!

SEXIGA!
Hej, nu är det fredag och klockan är väldigt mycket för att vara det första inlägget idag, men jag har varit för trött idag, plus så jobbade jag till ICA från 8 till 4, men det gick fint.Nu väntar jag på finbesök ifrån släkten nice.GRR på dom sexiga vantarna jag får ha på jobbet! :D

..
Godnatt era jävla FUCKERS!Nu tänker jag faktiskt sova, jag hatar alla små ungjävlar som är yngre än mig, nu menar inte jag 1 år yngre eller 2 år. Men folk förstår sig inte på FAKTA hur jävla svårt kan det va, visst era hjärnor är inte nära på att bli färdig utvecklade än, men ni måste la fan förstå något, men ledsamt att ni inte gör det. men men... Ni är pinsamma, och ni är omogna.Gud vad jag älskar mina äkta vänner!

FILM!
HAHAH SKOLAN!Jag & Nilla!

SKITER IT!
JAG OCH MELISSA SKITER I UNGDOMMENSHUS! FETT MOBBAT!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.