Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Dyng-Bengt och Diesel Doris

Vassa kåserier med fingret nära avtryckaren. Kåserier av en radioprofil som handlar om livet på landsbygden. En hel del kängor till myndigheter - alltid med glimten i ögat.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Dyng-Bengt och Diesel Doris

Inlägg i Dyng-Bengt och Diesel Doris

Tänk att skita ut ett bowlingklot och sedan efter sex timmar, skickas du hem om du inte svimmar... Aftonbladet
Tänk att skita ut ett bowlingklot och sedan efter sex timmar, skickas du hem om du inte svimmar...Per telefon du sedan får din vård, då kan det ske när du är hemma på din egen gård...Nu bör vi ifrågasätta vår skatt, för det vi får är inte värt ett skvatt...Någon måste börja motionera, så vi inom staten rätt kan prioritera...Det verkar som våra politiker inom våra landsting, är helt rackarns ding...Skickas hem från BB – efter 6 timmar Nyheter Aftonbladet:"BB ska skicka hem mammor sex timmar efter förlossning Örnsköldsviks BB ska spara pengar. Nu ska barnaföderskor skickas hem efter sex timmar. – Det är absurt. Jag tycker alla ska ha rätt att stanna minst ett dygn, säger Aftonbladets Malin Wollin."

Ja vem är det som kan bestämma, om vakterna på tuttarna får klämma... Aftonbladet
Ja vem är det som kan bestämma, om vakterna på tuttarna får klämma...Om detta så blir sant, då skall jag bli vakt och klämma på varje tant...För nu har klubbarna kostnader för miljoner, för att dom inte kan klämma på dessa meloner...BENGALER SMUGGLAS – I BEHÅN Allsvenskan Sverige Fotbollsbladet Sportbladet Aftonbladet:"Klubbarna hittar ingenting: ”De som tar in det är jävligt duktiga” Svensk fotboll brinner. Men problemfansens bengaler kan orsaka brännskador – och kostar klubbarna miljoner. – Tjejerna stoppar bengalerna i behån, säger AIK:s ­säkerhetschef Henrik Koch."

Det måste vara lite pikant, när alla får reda på att hon var hans praktikant...
Stephanie denna kvinna, som var David Lettermans älskarinna...Det måste vara lite pikant, när alla får reda på att hon var hans praktikant...Med tanke på dom skämt han drog, som mot Bill och Monica slog...Det kostar att ligga på topp, när man är ute och busar med sin snopp...Det får nu även Letterman lära, för dom gamla skämten kommer honom att besvära...Läs även artikeln i Expressen

Nu blir det ganska trist, att vara fattig bilist... Aftonbladet
Priserna kommer att stiga, och det är bara i städerna som man kommer att kriga...Tänk att få åka femton mil, för att besikta eran bil...Nu blir det ganska trist, att vara fattig bilist...Det måste bli ett dilemma, när verkstaden själv får felen bestämma...Detta här måste du byta, nu får du sjutusen ur plånboken snyta...Om man hemma kan tvåor släcka är väl bra, annars är det ingenting att ha...Om man ensam på landet och har lagen i sin rygg, kan man höja priserna väsentligt och fortfarande vara trygg...Varför privatisera Europas mest effektiva bilprovning? Medier Debattämnen Debatt Aftonbladet:"Lena Hallengren (S): Stationerna blir färre och priserna kommer att stiga"

Det måste vara lite pikant, när alla får reda på att hon var hans praktikant...
Stephanie denna kvinna, som var David Lettermans älskarinna...Det måste vara lite pikant, när alla får reda på att hon var hans praktikant...Med tanke på dom skämt han drog, som mot Bill och Monica slog...Det kostar att ligga på topp, när man är ute och busar med sin snopp...Det får nu även Letterman lära, för dom gamla skämten kommer honom att besvära... Läs även artikeln i ExpressenHon är kvinnan mitt i skandalen Nyheter Aftonbladet:"Stephanie är en av kvinnorna David Letterman hade ett förhållande med Stephanie Birkitt började som tv-kändisens praktikant och slutade som hans älskarinna. Nu granskas hon ut i sömmarna."

Nu vill jag inte detta förstora, men dessa pengar kan du förlora... Aftonbladet
Nu kan vi läsa detta löp, gör er redo för ett köp...Nu kommer vår starkaste börsmånad, bara så ni inte blir förvånad...Det gäller att lägga upp taktiken, men dom som inga pengar har han blir besviken...Man måste ha pengar till sitt upphälle, så fungerar vårat samhälle...Men vad som mig kan förvåna, det är de människor som till börhandel vill låna...Nu vill jag inte detta förstora, men dessa pengar kan du förlora...Så ta det lugnt i denna hysteri, så att du inte fattigare bli...”Läge att göra kap på börsen” Ekonomi Aftonbladet:"Årets svagaste börsmånad är avklarad med glans. Och den starkaste är snart här. Den som tror att börshistorien upprepar sig bör förbereda sig på köp."

Ingvar Oldsberg vår goa gubbe är, så Stina sluta bete dig så där...
Nu får Stina sluta gnälla, var glad att han inte gillra någon fälla...Detta var en hyllning till henne som person, hade det varit bättre att målas ut som en kalkon...Då skulle jag hellre förstå hennes ånger, hon dömer andra efter sig själv många gånger...Hon är sig i allafall lik, det enda hon går i gång på är kritik...Ingvar Oldsberg vår goa gubbe är, så Stina sluta bete dig i media så där...Läs även artikeln i ExpressenStina kritisk mot Oldsberg Nöjesbladet Aftonbladet: "”Det var ju ingen djupintervju utan för mycket fina saker – det är problemet”. Efter alla gubbar kom en kvinna i ”Här är ditt liv” – Stina Lundberg Dabrowski. Men efteråt kritiserade hon programledarkollegan Ingvar Oldsberg. – Det hade varit roligare med ett program med mer svärta, säger hon till Nöjesbladet."

Nu har hotellen en ny planering, bo på lyxhotell och få en tatuering... Aftonbladet
Nu har hotellen en ny planering, bo på lyxhotell och få en tatuering...Men om du villa gillar att sitta bakom en ratt, så får du låna en Porsche om du stannar en natt...Det låter som när El-giganten häromåret skulle hitta sin nyckel, då bjöd dom på en cykel...Sugen på tatuering? Ta in här Nyheter Aftonbladet:"Krisen i USA får direktörerna att locka med gåvor. Glöm lockelser som tekokare, byxpress och minibar på rummet. Nu kan du få en tatuering eller låna en Porsche om du stannar en natt. I finanskrisens spår måste lyxhotellen hitta nya sätt att få gäster."

Att ta upp skador på material för 100 tusen kroner vill jag såga, vad vill man med detta i denna fråga... Aftonbladet
150 jägarsoldater skulle på Kebnekaise kolla sin form, när man drabbades av en storm...Undra ni hur nu detta gick, en del blev sjuka och 26 stycken skador fick...Att ta upp skador på material för 100 tusen kronor vill jag såga, vad vill man med detta i denna fråga...26 skadade i militärövning Nyheter Aftonbladet:"Jägarsoldaterna från I 19 skulle bestiga Kebnekaise – men det blåste full storm. Facit efter övningen visar att 26 av de 150 jägarsoldaterna skadades eller blev sjuka. Och material för över 100 000 kronor förstördes."

Med visat civilcurrage och mod hon har, visat högt uppsatta politiker med rumpan bar... Aftonbladet
Lydia Cacho denna underbar kvinna, som är en äkta hjältinna...Med visat civilkurage och mod hon har, visat högt uppsatta politiker med rumpan bar...Hon kämpar mot korruption och pedofiler, så dom åkte dit dessa skämt till profiler...Men nu kan de små asen henne dödshota, istället för att det är dem som brottet skall sota...Så nu måste vi henne hjälpa att bekämpa, denna cancersvulst till krämpa...Med att ge henne vårt stöd, för att hålla upp hennes kämparglöd...För svinen skall sättas dit, dom är inte värda ett skit...Tänk vad livet de asen betungar, för dessa stakars ungar...Trotsar mordhoten – för barnens skull Wendela Aftonbladet:"Journalisten Lydia Cacho avslöjade högt uppsatta politiker som pedofiler Hon lever under ständigt dödshot. Beväpnade män väntar utanför hennes hem och säkerhetsriskerna tvingar henne till ständiga byten av mobilnummer och e-postadresser. Men Lydia Cacho vägrar låta sig stoppas i sin kamp mot korruption och pedofili. – Självklart blir jag rädd. Men jag skulle aldrig ge upp det jag tror på."

Lagen är där för att lira, domaren skall brott mot regler bevira... Aftonbladet
Om man medvetet fuskar i sin sport, borde man få ett rött kort ganska fort...Lagen är där för att lira, domaren skall brott mot regler bevira...Lite fusk tycker jag nog att det är, med att fixa snöhögar lite här och där...Skellefteås Andreas Hadelöv räddad – av snöhög Elitserien Sverige Hockeybladet Sportbladet Aftonbladet:"Hadelövs ”bygge” stoppade målet: ”Smart av honom” . Här är Andreas Hadelövs fräcka målvaktskupp: Snöhögar på mållinjen. – Det händer att domarna säger till, berättar Hadelöv."


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.