Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Veronica


Jag är en utseendefixerad yngre ung dam som numera bor i en penthouse-lägenhet i toppen av en kyrka i de norra delarna av centrala London. Jag tycker om att se snygg ut, fylla garderoben med skor och pärlor. Drömma mig bort bland älvor med en kopp te. Uppleva äventyr i stora

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Veronica

Inlägg i Veronica

Ett brev med posten: med kärlek, solsken och magi
Ibland kommer det brev, men inte vilka brev som helst. Brev med vackra kort, med ännu finare ord, och ljuvliga paket, som är så vackra så man tappar andan. Från en rödhårig skönhet i Sverige. Med färger och fjärilar Och den finaste trollsländan - perfekt till min höstsjal och perfekt att ha med mig när jag behöver det.Kortet står nästintill mig och jag saknar Emelie så att det gör ont i hjärtat. Tack, tack, tack vackraste du!

Den senaste tidens läxor
BILD: Veronica Stenberg förstås Oro kommer man ingenstans med - det tjänar ingenting till - för hur mycket man än mår dåligt på grund av att man oroar sig så löser det inga problem, eller förändrar framtiden som man ändå inte kan påverka. Oro eller inte! Ibland oroar jag mig mer än vad jag borde - och jag borde verkligen sluta med det! För negativitet föder negativitet. Positivitet å andra sidan attraherar mer positivitet - det är så universum fungerar. Mitt sinne har varit grumligt de senaste veckorna av olika anledningar som det är inte särskilt passande att skriva om här, även fast det mesta av dramatiken utspelar sig i England. Jag har insett att jag har behöver lära mig någonting, det är därför allt det här händer just nu. En av dem är - sluta oroa dig! Vad som gav mig en spark i rätt riktning var ett fint citat, skickat som en solstråle mitt genom mörkret och in i min själ och mitt hjärta. Dagen efter landade en överraskning, som var så otroligt vacker att jag sparat omslagpappret, och skall hänga upp dem på väggen, eller i min inspirationsbok. Vänner är det finaste man kan ha, i hela vida världen. Jag har världens bästa vänner. Kärlek, V

Och?
Marijuanainnehav lagligt i Argentina (metro.se)  I det här landet är det lagligt att köra över och döda någon med en cykel. Vi hade ett fall här om veckan - och inte vill härliga England ta ut den lagen ur lagboken heller.

Men hell no!
Jag har inte aterhamtat mig fran forra veckan ens!

Pust och flamt!
BILD: The Pin-up files Vilken dag. Och nar internetuppkopplingen fungerar till den har datorn, funkar den inte till min! Mer turbulens pa jobbet. Ett erbjudande landade i mitt kna, jag ar forvanad. Men det ar en hake, med mer an dalig eftersmak. Vad ar det egentligen jag vill ha? Well, for det forsta rimlig lon, i linje med resten av London for det jag gor,  och att problem  inom arbetsplatsen utreds. Ar det sa svart? Tydligen! Ar det bara jag som kan se skogen? nar alla andra int e kan hitta den for alla traden?

Gotiska drömmar på eBay
Jag har ändrat kroppsform efter min operation, och har massvis med gotiska drömmar till klänningar och andra tuffa kläder som är för stora för mig. Jag har bestämt mig för att ge eBay ett försök. Känner ni någon som har storlek Small och vill se snygg ut, sprid gärna min sida på eBay.

Även när jag är söndags-hemmafru ligger min ambitionsnivå på topp!
BILD: The Pin-up files Idag har jag bland annat hunnit med: Oljat skärbrädor Kört en vit-tvätt Tvättat alla sänglinnen Hängt alla täcken och kuddar på vädring Vikt och plockat in tvätt Gått igenom tidningar med mål att slänga bort Fört anteckningar inför morgondagens alla möten och peppat migsjälv för krig Provat att göra eget solrosfrö dipp Ätit alldeles för mycket mat Fotograferat kläder och lagt upp på eBay Gjort matlåda tills imorgon Handlat inför veckan Uppdaterat mitt CV och lagt upp på nätet Och ja just det där i mellan hann jag med att fika med I på Yumchaa. She rocks - hon tränade mig nämligen inför min Ecommerce Manager roll för det förra företaget jag jobbade för och hade många bra tips.

A thousand love letters
Jag älskar att få kärleksbrev med [mys]

God Morgon: solen skiner över London
Har just ätit min frukost här och myst över den fina utsikten. Idag går jag mest runt och pysslar och njuter av den strålande fina söndagen. Jag vaknade tidigt och har redan hunnit med en del pyssel. Pyssel som är bra för själen. Terrassen behöver sig en redig omgång, speciellt eftersom vissa av våra träd har dött efter ägg-invasion! Härligt solsken som ger styrka ända in i benmärgen.

MUSIK: Indochine - Hanoi
LYSSNA


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.