Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Cai Lee the ultimate Hammarby fan

Bloggar om allt som händer i mitt liv. Skriver om sport i allmänhet och fotboll i synnerhet.


Homepage » Besök Cai Lee the ultimate Hammarby fan

Inlägg i Cai Lee the ultimate Hammarby fan

Gruppvinnare
Finland gruppvinnare i EM. Inte illa. Trodde aldrig att man skulle få säga dom orden men nu är de ett faktum. Efter dagens seger över Holland kan jag bara bocka och säga grattis. Bra gjort!På något sätt kände man aldrig någon oro i matchen. Efter ett snabbt ledningsmål hade Finland total kontroll över matchen och Holland var otroligt uddlösa. Enda minuset i matchen var Hollands kvitteringsmål som egentligen aldrig borde ha skett. Den holländska spelaren fick gå eriksgata genom hela Finlands backlinje och kvitteringen var ett faktum. Efter det var det Finland för hela slanten igen.I andra halvlek gjorde Mikael Käld det bästa bytet han någonsin gjort. Han tog in Annica Sjölund och det satte fart på Finlands spel igen. Ledningsmålet vara inte oväntat och inte målskytten heller. Laura Kalmari gjorde Finlands bägge mål och visade att hon är en målskytt av stor internationell klass. Efter ledningsmålet hade Finland igen total kontroll och matchen slutade 2-1. Under de sista tio minuterna var det nästan parodi på fotboll. De finska backarna rullade boll mellan varandra och de holländska spelarna försökte inte ens ta bollen. Varför har jag svårt att förstå. De verkade nästan nöjda med resultatet fast de låg under. Ingen tillstymmelse till försök att göra något. Jag har svårt att tro att den holländska tränaren kan vara nöjd med detta men å andra sidan kanske instruktionerna kom från henne. Nu väntar en betydelselös sista gruppspels match för Finland mot Ukraina. Dags att testa lite nya spelare och låta vissa spelare vila lite innan kvartsfinalerna tar vid. Trots vinsten idag kan man ändå känna lite oro. Hur skulle matchen ha sett ut om inte Kalmari varit med? För att Finland skall nå långt krävs det att andra spelare börjar visa lite vad de går för. Man kan inte lita på att Kalmari skall göra mål och avgöra varje match.Måste nog klaga lite på publiken. Det spelas ett EM på hemmaplan och endast 16000 personer dyker upp på Olympiastadion. Regnet kan nog förklara att åskådar antalet inte var större men folk borde nog skärpa sig. Inledningsmatchen mot Danmark bevittnades av ungefär lika många personer men jag tycker nog att åtminstone 20 000 borde engagera sig. Nå själv är man ju ingen bra medborgare då man inte är på plats men man kan väl skylla på avståndet.

Millenium
      Jag brukar inte vara den som läser böcker men de senaste veckorna har jag varit totalt upptagen av Stieg Larssons Millneniumserie. Många har sagt att böckerna var bra men jag har inte riktigt trott på saken. I Maj såg jag den första filmen Män som hatar kvinnor och var väldigt överraskad. Det dröjde dock någon månad efter det innan jag kom mig för att börja läsa böckerna. Jag har dock aldrig ångrat att jag började läsa böckerna. Man vill inte slita sig från böckerna och timmar och sidor bara flyger iväg så fort man börjar läsa. Det är synd att det bara finns tre böcker. Stieg Larsson hade planerat att skriva 11 böcker om Lisbeth Sallander och Mikael Blomqvist men tyvärr fick han bara tre böcker färdiga innan han hastigt avled. Nu väntar man bara på att de två andra filmerna skall komma på bio. Kommer att bli intressant att se hur de skiljer på filmerna eftersom den andra boken slutar som den gör. Nåväl i september har Flickan som lekte med elden biopremiär och i november kommer Luftslottet som sprängdes. Nedan följer trailern till Flickan som lekte med elden.

Update på svininfluensan
Lite info om svininfluensanKan nog inte säga annat än mediehype!

Svininfluensa
Jag blir så trött på allt daltande om svininfluensan. Var och varannan dag läser man om hur farlig den här jävla pandemin är och man inte skall vistas i närheten av andra människor. Nu skall spelare i FM-ligan i ishockey inte få skaka hand med varandra efter matcher och abiturienter är livrädda för vad som skall ske under studentskrivningarna.BLÄH säger jag. Överdrivet trams som man inte skall bry sig om. Det är en helt vanlig influensa som man inte kommer att dö av och som man rätt så snabbt blir frisk ifrån. Sluta dalta detta fanskap nu.NUFF SAID!!!!!

100 meter
I kväll avgörs 100 meters finalen för herrar i VM. Alla talar om Usain Bolt och vad klockan kommer att stanna på då han korsar mållinjen. Får vi en tid under 9.60? Hur överlägsen kommer Bolt att vara? Hur går det för Tyson Gay?Jag tror inte att Bolt springer under 9.60 och jag tror inte att han kommer att vara så värst överlägsen. Jag tror han kommer att utmanas av Asafa Powell och det riktigt ordentligt. Gay tror jag kommer att springa in på en tredje plats om han inte går sönder redan i semifinalen. Gay har problem med en skada och skall tydligen opereras efter säsongens slut. Det kommer att spöka för honom i finalen vilket leder till att han inte kommer att springa så värst bra.Asafa Powell såg väldigt vass ut i kvartsfinalen. Är han lika vass i semifinalen så kommer han nog att kunna hota Bolt. Powell har haft problem med sina nerver under de senaste stortävlingarna och spänt sig i finalerna. Det är nu ett minne blott. Han har sett väldigt avslappnad ut nu och han har sagt att han springer bara för sig själv. Det som också talar för Powell är att all bevakning ligger på Bolt. Visst han är världens snabbaste man och han har ett starkt psyke men grabben är bara 22 år. Han har varit med i några stortävlingar men är ändå en nybörjare. Jag tror inte att han kommer att gå in i finalen lika avslappnad som i Peking förra året. All press är på honom, alla vill se ett nytt världsrekord. Han vill springa på en tid under 9.60. Han kommer inte att få det lätt ikväll.Jag vill lyfta ett varningens finger för Powell. Han kan utmana och han kan vinna. Jag tror Bolt får det tufft.I kväll vet vi hur det går.Jukka Keskisalo gick till final på 3000 meter hinder. Det var starkt gjort fastän han såg lite sliten ut på det sista varvet. Jag tror inte att han kommer att ta en medalj men springer han in på en plats bland de sex bästa så får han vara nöjd.Det var synd att Mikaela Ingberg inte klarade av att ta sig till final i spjuttävlingen. Klassen i kvalet var väldigt låg och Ingberg hade all chans i världen att ta sig till final. Det ville sig inte riktigt idag, så är det bara. Detta var nog det sista vi såg av henne på den internationella arenan. En fantastisk karriär lider mot sitt slut. Synd bara att den inte kunde sluta med ännu en stor final.

Startelvan mot Elfsborg
1.Rami Shaaban   2. David Johansson   3. José Monteiro 13. Igor Armas   5. Emil Johansson 27. Vlado Zlojutro 20. Andreas Dahl 18. Haris Laitinen 26. Simon Helg   9. Sebastian Castro-Tello19. Rafael Magalhaes Avbytare: 35. Kristoffer "Poppen" Björklund   4. Christian Traoré 11. Freddy Söderberg 15. Nathan Paulse23. Maic Sema 

Upp till bevis
Hammarby har hemmamatch mot Elfsborg idag. Nu är det upp till bevis. Stärkta efter segern senast så borde Ellos inte vara någon övermäktig uppgift. Dessutom har laget inte spelat så jätte bra den senaste tiden så jag tror att Hammarby har all chans i världen att vinna. Tippar på att startuppställningen kommer att se ut som följande.Shaaban, D. Johansson, Monteiro, Armas, E. Johansson, Laitinen, Dahl, Zlojutru, Castro-Tello, Söderberg, Rafael

Soffor
Vi har en gammal soffa. Den är nedsutten och sliten. Det borde vara dags att köpa en ny. Därför gjorde vi slag i saken idag och var ute och tittade på några soffor. Kan ju konstatera att om man vill ha en soffa så slipper man inte blilligt undan. Verkligen inte. Någon ny soffa blev det inte idag utan enbart en massa dreggel över alla soffor som det fanns att välja på. Synd bara att inte plånboken håller med om priserna. Nå sökandet förtsätter säkert någon gång. Känner jag mig själv rätt så sitter man väl och svär i samma soffa om tio år.Dagens citat kommer från Blondinbella: "Det faller sig naturligt för mig att börja plugga juridik. Ända sedan jag såg filmen Legally Blonde så har jag vetat att det är mitt mål"Tjohejsan säger jag.

fucked up
Jag har fuckat upp min blogg. Men jag försöker åtgärda problemet nu så förhoppningsvis så börjar den snart se ut som vanligt eller till och med lite bättre.Stay tuned!

sängblogg
Denna "morgon" bloggar jag direkt från sängen. Semestern fortsätter och jag behöver inte göra något. Då passar det ju bra att ligga i sängen och blogga.För vanliga dödliga lågstadie-, högstadie- och gymnasieelever drar skolan igång igen nu i dagarna. Tycker nog det är lite tidigt att skolorna börjar så här tidigt men vad kan man göra åt saken. Jag behöver ju heller inte bry mig så värst mycket. Själv inleder jag mina studier i september, närmare bestämt den nionde tror jag att det är. Det betyder att man har flera veckor kvar av semestern. Skönt.Snart drar också friidrotts vm igång. Skall bli riktigt roligt att få sitta framför dumburken hela dagarna och följa tävlingarna. Kommer det tro att bli nytt världsrekord igen på herrarnas 100 meter? Skall Tero Pitkämäki klara av att försvara sitt guld från senast? Kommer Oskari Frösén att klara 220 i höjd? Hur stort blir det svenska fiaskot? På lördag drar det igång och därefter får vi svaren.

Härligt
Söder bröder glöder!!! Aporna från skansen kan inte lira boll! Nu tittar vi uppåt i tabellen!1-0 till Hammarby


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.