Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

World Of Hansen.


Jag är inte som alla andra. Jag lovar. Jag skriver det som andra inte vågar, och sanningen är mitt vapen.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök World Of Hansen.

Inlägg i World Of Hansen.

Back to school.
Då var det första dagen utav skolan idag då .. Fyfan vad skumt det kändes, men ändå bra. För jag tog tåget som gick 10:04, och mötte upp Anika & Bella på vägen för de skulle tydligen till Kista för att Anika skulle klippas sig. Så ända till Sollentuna fick jag sällskap men fick klara mig själv från dess. Runt vid 10:34 var jag framme vid Karlberg och därifrån gick jag till St. Eriksplan för att ta tunnelbanan till Odenplan. Och det jag inte tänkte på var att Odenplan var den första stationen efter Eriksplan så jag blev tvungen att gå av så fort när jag satt mig. Efter att ha gått en bit kom jag fram till skolan vid 10:48/10:52.Alla som skulle gå El,Elteknik eller Eldata skulle samlas i aulan för att få reda på vilka som var våra lärare och mentorer. Sedan delades vi upp i våra olika klasser och så som det såg ut var vi ungefär 30-40 personer i varje klass. I våran klass har jag för mig att det blev 32 stycken, men det är ett osäkert tal. Efter att vi samlats utanför aulan gick vi upp till vårat klassrum som vi skulle ha när vi har svenska, vilket var klassrum nummer 710. Här inne fick vi bara massa papper och de gav faktiskt våran klass ett namn och det var EC09B. Så från och med nu är det inte 9B1 som gäller, det är tydigen EC09B.Inte så mkt hände där efter, men imorgon börjar dagen med att jag enbart har en lektion .. som är 5 timmar! Hoppas på att det kommer gå bra, vilket jag tror. Men vad jag har "förutspått" så tror jag inte att det är många som pallar med våra dagar och kommer att sluta.

If you see me coming, start running bitch!

The Voice 09!
Innan jag börjar gå in på hur TV 09 var igår vill jag bara säga att detta år var sjukare och mycket bättre än de två tidigare åren jag varit där.När vi kom fram (Jag, Anika och Ménna) var det ca 25 min kvar innan hela skiten skulle dra igång. Redan då hade folk börjat att puttas och skit. Men när showen väl tog sig en start flög Darin från ingenstans in på scenen och körde sönder sin låt "Breathing Your Love". Jag är och har aldrig varit något större fan utav honom och medans 99% utav alla fjortisar som stod och stuttsa som idioter så tänkte jag faktiskt på mat. Jag vet inte varför men när jag hörde den låten så blev jag skit sugen på mackor. Anyway, grabben fortsatte senare med låten "Flashback".Efter att Darin hade tackat publiken och gått av scenen (YAY!) kom Josefine, Paul och Jacob in från "Vakna med The Voice!" för att värma upp publiken lite mera och snacka lite skit. Medans de höll på så gjorde dem såklart reklam för tvprogrammet och vilka gäster som kommer att komma tillbaka iår. Så vi kommer att få se Olle Waller igen och höra hans sexsnack.Och nu kom en utav publikfavoriterna upp på scenen, Crossfire! Själv visste jag inte så mkt om hans musik, men jag måste medge att han var riktigt jävla grym live! När jag var på The Voice 07 för två år sedan hörde man knappt artisterna och det fanns faktiskt de som mimade till vissa låtar. Men när Crossfire satte igång, då kunde man verkligen tro att stället skulle sätta eld.Kvällen blev mörk flera artister kastades in, några andra förutom Crossfire som var grymma, hade vi också Mims, MillionStyles, Lazee och Lloyd Banks. I mörkret började det och regna, dock tyckte jag inte det blev kallt, tyckte det blev skönt istället. Men vi bestämde oss för att röra på oss och se om vi kunde hitta Ménnas kusiner som var där någonstans. Bad choise säger jag bara.. För istället för att vara på vårat säkra ställe kom vi till mitten. Och strax precis efter att vi kommit fram, kastade någon idiot en tårgasgranat så då var det bara att springa, och fan säger jag bara, det sved som in åt helvete i både ögonen och lungorna. Dock var jag jävligt snabb att ta tag i Ménnas tröja och trycka henne genom folkmassan så vi kom därifrån.Några bilder från The Voice kastar jag antagligen upp imrrn då jag inte riktigt orkar sätta mig och fixa till dem.http://www.expressen.se/Nyheter/1.1672971/targasattack-pa-konsert-i-stockholm

Pablo Fransisco - Bits And Pieces.
Satt för en stund sedan och kollade på denna roliga kille, Pablo Fransisco och hans film Bits And Pieces.Det roligaste med Pablo är att han faktiskt gillar sin publik och gör verkligen allting för att vara rolig inför dem. Som vissa andra dryga komiker inte gör. Det här var faktiskt andra gången, utan att jag visste om det, som jag såg denna film. Första gången jag såg den förstod jag inte riktigt vem han var och vad han var känd för, och tyckte inte den var speciellt rolig då. Men denna gång skrattade jag hejdlöst åt honom och alla hans idiotiska ljud.Som sagt, killen är känd för de mesta där han imiterar personer och gör roliga ljud, den bästa och tuffaste killen han härmar är Arnold Schwarzenegger, enligt mig låter han exakt likadan som orginalet, vilket nästan är lite läskigt. Men under filmens gång drar han upp samma skämt och sådan hela tiden så det blir lite tråkigt ibland. Ett annat ljud han gör som är grymt är när man låter som en liten anka, jag vet inte vad det är med det ljudet, men jag garvar som ett as varje gång jag hör det! Pablo släppte en film två år senare (2006) som fick namnet Ouch!, och denna ska jag kolla på någon annan dag.

Problem.
För er som undrar varför förra inlägget kom upp ungefär 1 timme försent har jag svaret här;Jag:Hej! När jag försöker logga in på mitt blogg kommer det bara upp "403 Forbidden - You are forbidden to access this page. If you should have to access this page, let us know. Yours sincerely, blogg.se" Varför får jag detta och hur kan jag komma åt min blogg igen?Blogg.se:Hej, Problemet var tillfälligt. Det ska nu vara löst! Mvh Albin, Blogg.se Så det var tydligen inget viktigt att oroa sig för ;) Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på filmen "Bits and Pieces" med den amerikanske komikern Pablo Francisco. Han är en utav de coolaste och häftigaste stand-up komiker jag sätt, han är en s.k "Stand-up comedian, impressionist, off-the-wall sound effect extraordinaire." Vilket betyder i helhet att han kan låta som vem som helst och vad som helst!

I'll Still Kill.
Nu ska jag gå och kolla på några Scrubs avsnitt sen blir det sova. Men här kommer lite mer bilder från UNG 08! :)

My hump.
Idag har inte så mkt hänt, har hjälp till morsan med massa saker och mest tagit det lugnt, är helt slut från igår!Förhoppnings vis kommer det mer bilder från igår oxå senare om jag kan få tag på dom från Ménna..Råkade hittade en riktigt rolig video på Youtube.. hoppas ni gillar den :)

Porriga Brudar.
Idag tog dagen mig till Stockholm för att gå runt i kungsträdgården på UNG 08. Men dagen började faktiskt olyckligtvis lite tidigare. Jag och Ménna, som jag var där med, skulle ta tåget från Märsta kl.13:19. Runt vid 13:17 satt jag på tåget och ringde henne. Ett glatt svar utav henne var att jag väckte henne. Tur som jag hade, hann jag av tåget och gick hem igen.Nu blev planerna ändrade så vi skulle ta tåget som gick 14:19 istället, och medans jag väntade på att hon skulle bli klar satt jag hemma och tittade på 2 Scrubs avsnitt. 14:19 åkte tåget och i Rosersberg hoppade hon på. När vi väl tagit oss in till kungsträdgården gick vi runt där och snackade skit. Vi hittade många roliga saker, fick två stämplar på armen utav Comviq och fick en fet tatuering utav SL på kinden. När jag väl var där inne träffade jag på syrran också, vi stod och snackade en liten stund, inte om något viktigt. Tiden gick och vi gick oxå, fast runt hela området. Ménna gnällde hela tiden om att hon ville ha en tröja där det stod "2000 - 2009 UNG 08" på , så vi gick på upptäcksfärd för att hitta en sådan tröja. Vilket vi gjorde. När vi väl skulle ta oss hem hittade vi en gubbe som sålde blomband. Hos honom fick vi ett varsitt.Nu ikväll har väl inte så mkt hänt, mera att jag bara suttit här hemma och tagit det lugnt. Lite bilder från idag:

Det andra svaret.
Då har man klippt sig idag då! Blev mycket mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli och de folket som faktiskt sätt mitt hår idag säger att det äntligen ser ut som att jag har en frisyr. Så jag är väldigt nöjd och glad att det har förkortats.

Håller ner gemet.
Satt och kollade lite på Existenz.se (OBS Gå in på hemsidan med egen risk.) Och hittade lite roliga videos. Kan fan inte sluta skratta åt någon utav de även fast jag vet att det kanske är lite taskigt, speciellt den andra men vafan, det är min humor och jag kan inte göra något åt det!

Hej alla barn.
Har städat rummet hela dagen, usch vad jobbigt och tråkigt.. Inte kul någonstans att städa! Men nu är det musik som gäller sen så kanske lite CS? Hmm .. Det märker vi senare.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.