Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Vem drog ur proppen

En blogg som tar upp nyheter,skvaller,humor med mera.


Homepage » Besök Vem drog ur proppen

Inlägg i Vem drog ur proppen

Gitarrturken 2
Bästa svängen har kommit med en ny version på Gitarrturken.Ny versionFörsta versionenEnjoy!Själv ska jag åka på handboll om dryga timmen. Visserligen en träningsmatch, men motståndet är det hög klass på. Flensburg från tyska bundesliga.

Ferguson "arg"?
Machesterklubbarna United och City ska tydligen frostig relation lagen emellan. Bland annat ska City smällt upp en affisch där Tevez hälsas välkommen till Manchester. Dock finns det en Unitedaffisch på grannfastigheten, så jag vet inte. Det känns som om Rooney ser ner på CIty.Orka bry sig egentligen. Ett fall av nuhetstorka..Det finns tydligen just nu flest chipsmongon som tror att Liverpool ska vinna Premier League, varför tror dem detta? För att vinna får de tappa massa onödiga poängföluster med oavgjorda matcher mot bottenlag. My god dem det var längesedan de fick under tio oavgjorda matcher totalt under serien. Jag hoppas att de vinner serien men det kommer antagligen bli en plats mellan 2-4, som vanligt.

Världsrekord 100 meter fjäril
Sara Sjöström slog i dag Inge de Bruijns nio år gamla världsrekord på 100 fjäril med tiden 56,76 sekunder. Grattis.

Varför vill värmländskor bli min vän för?
Jag har under den senaste veckan fått inte mindre sju vänskapsförfrågningar på facebook. Alla från värmländska kvinnor mellan 20-38, jag vet inte varför.Känner inte en kotte av personerna, varför skickar folk vänskapsförfrågningar till sådana de inte känner?Vad jag vet ska jag inte ha några okända barn i Värmland.

Det låg en penis i ketchupen
Familjen Ed skulle äta tunnbrödsrullar och behövde till det ketchup. När modern i familjen skruvade av locket till flaskan gjorde hon det makabra fyndet, en penis. Vilket senare visade sig vara en sopp.Länk till artikel publicerad i Aftonbladet den 13 februari 2005:Penis i ketchup

Per Gahrton Försvunnen?
Medier i Ryssland,Estland och Frankrike rapporterar att Miljöpartisten Per Garthon ska försvunnit i Georgiens huvudstad Tblisi.Artikellänkar: Artikel på franska och på estniska slutligen på ryska. Källa: flashback Översättning av estnisk artikel. "Gahrton inbjudan kom till Georgien i den gröna rörelsen och deltog i ett seminarium i byn Kvišhethi. Seminariet deltagare hävdar att mannen lämnat vandrarhem utan påse med bara pengar.Efter att han förutsatt miljöpartiet huvudkontor i Tbilisi, och senare, men butiken, där han var ett vittne, i enlighet med berusade.Svenska polisen meddelade försvinnandet av den första dagen, och polisen genast började söka.TV-information för polisen lyckats göra klart att dagen efter försvinnandet av svensken sprang på en stark alkoholimürgitusega Gudušauri namn sjukhus. Där var han fyra timmar under en allvarlig dropp, och lämnade sjukhuset så snart som kunde fötter.Eftersom det finns inga tecken på någon Gahrton.Hans försvinnande i förhållande till straffrättsliga påföljder, polisen förklarat obeständigt."

Gammal klassiker
Hittade ytterligare en gammal klassiker gällande utmärkt kvällstidningsjournalistik. Stackars Nico som fick möglig pudding.Lika rolig trots att den är två år gammal.Familjen Laxström köpte hem färdig vaniljpudding för att fira sonen Nikos 19-årsdag. Den blev inte som de tänkt sig. Mamma Christinas vaniljpudding var fylld av brunaktig mögel - trots att bäst-före-datum går ut i oktober.-Det var fruktansvärt, säger hon.Länk till artikeln i Expressen

Oh my god
Vad är det med blondin-fjortisar, kamera och speglar. Alla blåsta fjortisar som ska videoblogga har en kamera, spegel och toalett.Köp en videokamera och ett stativ eller liknande for god's sake.

Clas Ohlsson
Var på stadens Clas Ohlson för att kolla om det fanns någon minräknare. Tyvärr klantade jag till det och glömde plånboken. På bussen hem hittade jag en bok. Borde kanske ringa bussbolaget, men biljetten kostar skjortan så jag behåller nog den i alla fall tills jag vet om den är bra. Sedan lägger jag på tågstationen troligen.Vad går att läsa då? Tre stycken norrmän har insjuknat i svininfluensan. Företag stäms för vilseledande marknadsföring.Dela inte ut biblar i Nordkorea för guds skull, 33-årig kvinna avrättad för att delat ut biblar. TV3:s nysatsning med superstars verkar lite intressant. Dock behöver de byta programledare. Reneé Nyberg känns inte direkt lämpad. Skulle de inte kunna låna någon från SVT? Yvette Hermundstad tror jag skulle vara ett utmärkt alternativ. I sådana fall skulle jag sitta klistrad vid rutan.

Dagens meningslösa nyhet
David Tanetsapf och jag har tydligen samma hobby, skicka e-mail under annat namn. Jimmy Jump ska tydligen slå till mot Zlatan när han kommer till Barcelona. Orka bry sig. I Belgien har en intressant rymning inträffat. Avslutar med några filmer från Nilecity och Varan-TV.

Tips på blogg
Vill ni ha ett tips på en verkligt läsvärd blogg? Bloggen innehåller långa välskrivna texter. Läs och den blir er favorit direkt. Gammal Hårdrockare.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.