Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Daniel Nyström - Bild och Fotoblogg

Diverse bilder ur min vardag. Uppdateras flera ggr dagligen.


Homepage » Besök Daniel Nyström - Bild och Fotoblogg

Inlägg i Daniel Nyström - Bild och Fotoblogg

Plums
Var ett tag sedan man uppdaterade här nu. Har varit mycket jobbat och ännu mer golf så får skylla på att jag inte haft tid att fota =) Man får passa på att spela så mycket som möjligt nu innan det blir höst/vinter.

Harley Davidsson

Hiphopper

Popart
Satt och lekte lite i Photoshop igår och gjorde en liten popart-bild av denna bilden.

Jag kan flyga

Sista helgen…
…på semestern. I går spelade jag en golftävling här i Karlskoga. Irländsk greensome var spelformen. En partävling där båda slår ut och sen slår man på varandras boll för att sedan välja och fortsätta att slå vartannat slag. Regnade istortsett hela rundan som tog nästan fem timmar. Och att mitt paraply hade försvunnit på något sätt [...]

Regnet bara öser ner
Spelade golftävling förut idag, naturligtvis regnade det några hål, och banan är jäkligt blöt nu. Ska spela tävling imorgon med och det verkar bli regn hela dagen. Regnställ på =) En bild från några veckor sedan nere i Grebbestad under en av dom regndagar som varit.

Tennisbana
Tennisbanan ligger nästan precis bredvid där vi bor i Grebbestad.

Porträtt i motljus 2.0
Här kommer som utlovat en liknande fast med lite mer motljus i bilden. Vet inte om jag tycker att det kanske blev för mycket eller om det funkar. Vad tycker ni?

Porträtt i motljus
Råkade kapa handen lite i underkant vilket antagligen inte är bra? =) Har en till version av denna bild som kommer upp senare, med lite mer av solen synlig.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.