Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Olessia Von Taylor

Handlar om allt. Kika in får du se...Många fina foton från min vardag. Kika in vettja


Homepage » Besök Olessia Von Taylor

Inlägg i Olessia Von Taylor

God morgon förresten
Skön låt! HAAH

Dildo
HAHA, på aftonbladet skriver man att man nu kan köpa twilight - dildon. Denna dildo är som en slags vampyrdildo, The Vamp. Den är kall som vampyrhud. Först kunde man köpa muggar, tröjor och affischer... och nu DILDO? Börjar gå utför.   

trööööött!!!!!!!!!!
God morgon!Så jävla dåligt, mamma ringde för ett LITET tag sedan och säger att jag ska vara på jobbet kl tio. Jag måste vara hemma i minst 1 timma innan jag sticker hemifrån. Åh så dåligt. Sen så är jag så jävla trött också. Kunde inte somna i natt!

ett avsked som gör ont
Stod framför dig, våra ögon möttes. Du kämpade för att inte tårarna skulle komma. Vi kramade om varandra, en lång och hård kram. Kollade in i varandras ögon igen, denna gång kände jag en sådan smärta inombords. Såg din smärta, såg dina känslor. Kände hur tårarna ville välla fram. Försökte hålla emot så mycket som det gick.Jag lovar, vi ses snart igen!

L´s idol
Jag och L har precis varit på bio och är på väg hem. L babblar på som vanligt. Plötsligt avbryter jag L...Jag: Vet du vem vi gick förbi nyss?L: Eh... va? Vem?Jag: KenzaL: VA? NEEEE. Du driver... Jag: HAHAHA, nej. Titta bakåt. Hon står ju där. *pekar* Ser du?L: Ja... omg, jag dör. ÅH jag måste sluta babbla så mycket hela tiden. Jag: HAHA, din Idol eller?Jaaa, L är för söt helt enkelt ibland. 

så trött
Förstår inte varför, känner mig sjukligt trött hela tiden. Vart är min energi någonstans? Så trött, så trött. Spelar ingen roll om jag sover i 10 timmar eller 8. Fortfarande lika trött som om jag hade sovit i typ endast 5 timmar. 

skön låt

underbar dag
Igår var jag med Louise hela dagen och kvällen. Har inte skrattat såååå mycket på sjukt länge. Kan knappt minnas när jag skrattade så mycket. Vi töntade oss, tjoade, skojade och hade så jäkla roligt. Flummade och ja ni förstår. Det kändes som att man gick i nian igen. UNDERBART ju! I´m gonna miss u darling. Gick på bio och såg baksmällan som var okej. (en fot i vuxenvärlden och fortfarande en fot i ungdomsåren, där står jag just nu) 

Ett äpple
GOTT GOTT GOTT GOTT!!!

rensar
Det är farligt det där med att börja rensa, allt började med att jag skulle flytta. Så jag var tvungen att rensa mina kläder, mina saker och en massa jäkla papper. Sedan har jag börjat rensa från till små saker nu, för att jag älskar känslan efteråt. Känns så jäkla bra. Nu sitter jag här och rensar för fullaste muggar facebooks vänner. Först rensade jag team eller grupp heter det kanske. Nu har jag kommit till vänner. Lite farligt att börja rensa har jag märkt... men känslan efteråt går inte riktigt beskriva. Som sagt, kläder och allt det där först.Och nu har jag kommit till facebook

Dagens låt!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.