Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Min vikt

Jag är en 23 årig grabb som nu har ett projekt. Och det är att gå ner från 83,5 Kg till 67 Kg. Jag är 167 cm lång så runt 67 Kg borde bli okey. Ända sen jag börja med blogg känns det som jag sviker mina läsare om jag inte fortsätter att gå ner. Tack för ditt stöd.


Homepage » Besök Min vikt

Inlägg i Min vikt

Uppdatering.-*på*-.tävlingen.
Än så länge är det fortfarande 0 Personer som är med och tävlar.Det kanske är ointressanta vinster eller?Kom igen skynda och var med i tävlingen ! Fredag kväll 23:59 är sista tiden för smset.Det här var lite mer som ett test från min sida. Och om det var några stycken som skulle vara med så skulle jag fortsätta med tävlingar.Men med bättre vinstprylar. Typ Eletroniska saker :PDagens vikt var iallafall 71,7 Kg. Det var nog tack för all tränining igår. Det var inte länge man satt still överhuvudtaget.Ha en trevlig start på dagen och även i magen.MAT: Frukost: två mackor med ost , skinska och mjukost. Lunch: Korv med bröd. 2 st. Kvällsmat: Pasta med wokgryta (sen igår)TRÄNING: Cykla 8 km + 8 km = 1,6 Mil totalt idag.Övrig träning vart det inte, Imorgon blir det nog gå ut i spåret och jogga.

Tävlingen Fortsätter!
Tävlingen är i full gång och sträcker sig ända till fredag kväll.Var med och tävla du också. Än så länge har 0 Personer deltagit.Om det är under 3 Personer som deltar så kommer det endast finnas en första plats och det är 5 st påsar med Allevo Thaii..Om det är mellan 3-7 personer som deltar så är första platsen 3 påsar och andra platsen är 2 påsar.Självklart kan du skicka hur många sms som helst och därför komma ännu närmare din vinst.Dagens vikt är iallafall: 72,0 Kg.MAT: 1 macka till frukost med ost skinka och smör.Lunch: Pasta med en god wokgryta till :)Kvällsmat: Vart ingen då jag var fullt upptagen med att fixa iordning här hemma.TRÄNING: Först vart det lite träning att flytta om saker i förrådet. ( Det vart man svettig av)Sedan fick det bli Snabb cykling i 5 km spåret. Det var tufft jobb för benen men det gick bra tills sista 2 km då en pedal gick sönder vid en uppförsbacke..  Det är en Cyckel på köpet från Elgiganten... USCH OCH FY...Montenbike YEAH RIGHT Ingen för skogen iallfall.Cyklade även till Stan för att fylla i lite papper. Jaa, lite motion vart det idag iallafall :)

Tävling på gång nu.. :)
TÄVLINGEN: Du kan vinna: thaisoppa från Allevo.Hur tävlar jag?Du skickar ett sms med din mobiltelefon.Tävlingsfrågan:Hur många Kilogram tror du att jag kommer att ha gått ner tills Söndag den 19 Juli? Dvs 5 Dagar.Självklart Räknar jag från Dagens Resultat.Skicka ett sms med texten: SVARET + ditt svar till 72550. (Smskostnad 5 kr + operatörens eventuella avgifter)Den som kommer närmast den korrekta vikten på Söndag morgon kommer att vinna första priset.Den som kommer näst närmast vinner andra pris.Du kan vara med och tävla ända Fram till Fredag Kväll.Missa inte den här tävlingen nu, och ser jag att det är Intressant för flera personer kommer jag senare att lägga upp fler saker som kan tävlas bort. ;)Vinnaren kommer att skrivas upp i ett eget inlägg och även få vara med på mina länkontakter i 7 Dagar.Beskrivning:thaisoppa med mycket lågt kaloriinnehåll för viktkontroll. Med alla vitaminer och mineraler som behövs för en måltid. Tillverkare: AllevoNamn på smaken: ThaisoppaKick Start Thai soup innehåller endast 100 kcal/portionVinnartabellen ser ut såhär:1a:    plats: 3 st påsar + Länk på min blogg i 7 Dagar2a:    plats: 2 st påsar3:de: plats: 1 st påseSjälvklart tillkommer inte fler avgifter såsom frakt och dylikt utan det är endast sms kostnaden som du betalar för.Resten står jag för. Lycka till ;)

Åhh. Nu är jag under 72! Wohooo!
Sådär ja, Idag så passerade jag under 72 strecket! Känns Riktigt bra, alltsåDagens vikt var: 71,9 Kg.. Yaaaay! Träning har jag missat litegranna men ändå så går det neråt än så länge.Jag måste ha minskat på maten eller liknande utan att jag äns märkt det själv. Annars finns det ingen logisk förklaring.Men skönt känns det iallafall.Snart måste jag börja med att springa/jogga igen. Känns väldigt slött just nu.MAT: Frukost: 1 st macka med ost och skinka o smör såklart.Lunch: pasta med stekt falukorvKvällsmat: Inte ätit Ännu.TRÄNING: cyklade ca 15 Km Ska försöka cykla lite längre nästa gång jag cyklar. Det kändes lite väl lätt att cykla till skillnad från att jogga/springa.

neråt ändå? Fattar ingenting.
Jaha, då var dagen vikt: 72,0 Kg .Samma vikt sen för 6 dagar sedan då jag sist tränade.men Ändå så har jag lyckats gå upp till 72,6 och nu rasa till 72 kg igen helt utan träning.Det är väl ändå fantastiskt eller?? ;)MAT: Frukost: 1 st Macka med smör, ost och skinkaLunch: Tårta och kaffe med bullar :)Kvällsmat: Grillat korv med bröd. 2 st  sådana med Gurkmajonäs och hambugerdressing på.. Smaskens :)TRÄNING: Ingen!!!!!!!Vi skrivs mer imorgon! God natt!

Måste ta tag i det snart!
Hej hopp. Dagens vikt var: 72,1 Kg. Även utan träning så verkar det gå neråt i viktklass.. :)På fyra dagar utan träning så har jag minskat med 600 gram totalt. det är ju Underbart!! :DOch då tänker jag, " SHIT " tänk om jag hade tränat på det här, Undrar hur mycket jag skulle väga då igentligen??Jag önskar alla andra som försöker gå ner i vikt all lycka..MAT: Frukost det blev en sen frukost yogurt med banan och corn flakes. precis som alla andra dagar :PLunch: Ost och broccoli soppa riktigt god var den. tog också med soppan en knäckemacka med ost och skinka + lite extra ost i soppan ;)Kvällsmat: Pasta med hemmagjord köttfärssås.TRÄNING: Ingen specifik träning idag heller.Cyklade runt lite i stan och till mataffärer men inte mer än så.

Neråtgående Iallfall :):):)
Dagens vikt var 72,3 kg..Haha, HELA 100 gram skillnad från igår. :PMen nu på tre dagar utan träning så har det ändå gått neråt :)Från 72,6 kg till 72,3 kg..det är ju 100 gram per dag.Men jag måste få upp träningen igen,Jag har småcyklat lite till affärer osv men inte riktigt träning i sig.MAT: En macka med smör. ost och skinka Lunch: Hemmagjord pizza. Kalorisnål sådan.  ;)Kvällsmat: färdiglagad spagetti med ostsås.TRÄNING: Fortfarande ingenting. hehe dåligt av mig. Endast lite cykning men de var inte någon träning.Trevlig helg allihoppa! :)

Dagens Vikt var helt ok.
Dagens vikt var idag 72,4 kg.200 gram mindre än igår..Och igår kväll så vart det myskväll med film och popcorn. :)Några chips fick jag också i mig, Men farligare än så vart inte vikten idag. :)Så länge man inte äter chips och popcorn varje kväll så går det bra.MATFrukost:  två mackor med smör ost och skinka.Lunch: Två st hemmagjorda hamburgare med hamburgerdressing , ketchup, ost och rökt skinka.Kvällsmat: makaroner med falukorv.TRÄNING: Ingen idag heller.. aj aj aj.. har sackat efter lite. Vi får väl la se hur det blir med vikten imorgon.Hoppas inte på över 73 kg för då blir det ut och springa till man stupar.Ha en trevlig helg :)

Dagens vikt är väl sådär.
Sådär ja, nu kom uppförsvikten som jag väntade på.dagens vikt stod på 72,6 Kg.Jag är nöjd så länge jag inte överstiger 73 kg.Då måste jag ta hårdare åtgärder.förhoppningsvis blir det träning ikväll.Det får vi se. isåfall skriver jag det :)MAT: Samma frukost som förut.Lunch: Köttsoppa från findus. Smaskigt värre. och väldigt kalorisnål :)Kvällsmat: Spagetti och köttbullar.TRÄNING: ingenting tingeling idag heller.

jaha, Så kan det gå.
hehe. Det var på tiden att det skulle komma en uppförsdag.Dock är jag fortfarande väldigt nöjd då jag fortfarande ser 72 klassen..Dagens vikt var 72,2 Kg.en uppgång från igår med 200 Gram.Men det är bara bra. annars skulle ju nånting vara riktigt fel om man "bara" föll neråt.. Mitt diagram för sista veckan är i princip en neråtgående trend som inte verkade vilja sluta..Nu vet jag inte om ni vill se fler nya diagram.Ni får gärna skriva en kommentar så jag vet ungefär om någon äns vill se hur dom nyaste diagrammen ser.Så, Lägg en kommentar om du vill att jag ska fortsätta att lägga ut nya diagram eller inte..Du bestämmer ;)Och Du, Snart kommer jag nog ha en tävling.. Missa inte den. ;)MAT:samma frukost som förutlunch ?kvällsmat ?TRÄNING: fortarande ingen träning.jag har tagit en vilopaus.

jahapp, börjar bli uttjatigt men VIKT REKORD IGEN 5:de Dagen på rad!
haha. Det här är helt sanslöst.Jag tycker själv inte att jag tränar så mycket men ändå så verkar det ge resultat iallafall.ända sen jag öppnade bloggen har det gått neråt! HELT FANTASTISKT!Mitt Nya viktrekord är idag 72.0 Kg!!Jag har för mig att jag var 16 år sist jag vägde 72 kg.Det bara rasar.Dessvärre så tror jag på en kraftig uppgång snart då det endast har gått neråt.Balansen är inte riktigt bra, det är aldrig possitivt att bara gå ner dag efter dag.Någon dag upp kan det ju faktiskt bli. men nää inte idag heller. :)Tack för ert stöd, det värmer otroligt mycket!MAT:Frukost: Samma frukost som övriga dagarnaLunch: Potatis med falukorv och vitsås Kvällsmat: Stuvade makaroner och köttbullar.TRÄNING: 2.5 Km spåret i powerwalk.Dvs idag hade jag 2 kg i vikter på vardera arm och sedan går man och roterar överkroppen höger och vänster och på så sätt får många nya muskler jobba mer än vanligt. ett plus för powerwalk är att man också kan tänka på att spänna magen hela tiden så efter bara 2.5 km så känner man hur magen arbetat väldigt hårt. Perfekt! :)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.