Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

F A S H I O N I S T


modeblogg som handlar om ja just det, mode!


Homepage » Besök F A S H I O N I S T

Inlägg i F A S H I O N I S T

Dagens Designer: Pierre Balmain
jeg blev helt frälst i hans kläder då jag såg denna snygga kreation på en hemsida. Så här följer några snygga kreationer han har gjort, allt från enkla vanliga tröjor till haute couture!

Fascinerande catwalk.
Nedanför kommer fascinerande catwalk utöver det vanliga, häftiga kläder gjorde av världens främst kända desigerns och make up artists, titta och njut. Ps, det kommer för övrigt vara dagens punkt. ALEXANDER MCQUEEN DOLCE & GABBANA VERSACERALPH RUCCI

Lady Gaga Hår.
Undrar ni hur Lady Gaga gör sitt hår? Här kommer en fullföljande lärningsvideo på hur hon gör det, ps, det är japansk tal!

Dagens Flash Person.
Som jag nämde tidigare i natt då jag nyss hade gjort klart denna blogg, att jag skulle fokusera mig på en viss person idag och det blev Lady Gaga som sagt, här kommer folk som har inspirerats av Lady Gaga för att få fram den extra futurama stilen!

Äntligen klar!
Jag är äntligen klar nu, det tog ett tag för mig att fixa ihop alla pusselbitarna men äntligen behöver jag inte oroa mig något mer om hur layouten ska se ut, jag fick lov att ändra lite på saker innan jag kunde äntligen kunde vara nöjd. Ja, ett till ett annat nu, jag var och kollade på bal idag och kände mig lite för att kolla på olika klänningar som jag fastnade för, jag har alltid varit

Ed Hardy Fashion Show
Idag, känner jag mig mycket för Ed Hardy, jag har funderat på att köpa mig en hood som han har, en med svart och vita och gula mönster på, hört att hans kläder ska vara billiga och bra. Passar mig utmärkt, hans kollektion i badkläder är också väldigt roliga att kolla på.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.