Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Lords jävla blogg

En jävla blogg om humor, stand-up comedy, film och musik. Inget seriöst, bara en jävla blogg


Homepage » Besök Lords jävla blogg

Inlägg i Lords jävla blogg

Lite bra nattmusik som får en att minnas
Demon vs Heartbreaker - You are my highvet inte vad jag ska minnas igentligen. Kommer inte ihåg. men det var något bra om jag minns rätt.

Björn Gustavsson utarbetad, vilken humor
Läste i Aftonbladet idag att Björn Gustavsson är utarbetad och ska timeout hela sommaren. Det är inte humor, det är bara jobbigt att vara utarbetad. Inget jag rekommenderar människor. Sen har Aftonbladet startat ett forum där man kan få skicka sina lyckönskningar till Björn. Det är humor på stor nivå. Humor större än hela universum. Tror de stackarna på Aftonbladet att Björn ska dö snart. Har han fått någon sjukdom som ger honom max tre veckor i livet. Aftonbladet har lyckats med konststycket att skapa mer humor med detta forum än vad Sveriges komiker tillsammans har odlat fram på ett år. Så årets humorpris går till Aftonbladet. Hoppas nu att de blir nominerade på Svenska Standup galan.

Saker att göra på sin fritid när när livet känns menigslöst
Vi har fritidsproblemMitt liv är menigslöst på fritiden. vad ska jag göra? Jo jag klär ut mig till riddare och låter andra som är utklädda till samma sak, slå skiten ur mig. Jävla Lajvare.

Stand up på Big ben
Var och körde lite Stand up på Big Ben. En bra kväll. Improviserade en hel del som kan bli bra matrial som ska skrivas ner. Det var varmt och svettigt. men publiken höll ut och fick en helkväll med humor. En kul kväll kort och gott. Kul att se Pontus Ströbaek på scen igen. Kommer ihåg honom från tiden då han körde på Skitiga duken. Lika rolig nu som då. Nu ska jag börja skriva nytt material, det drar i tarmen.

Jag måste hylla mig själv
Kraftwerk - Tour de FranceIdag cyklade jag på tjugo minuter till jobbet. Har räknat ut att det är cirka sju kilometer till jobbet med tre jobbiga uppförsbackar. Så jag är rätt så nöjd med mig själv. Så därför hyllar jag mig själv med Kraftwerk och Tour de France. fortsätter det så här kommer jag att vara en Ironman utan dess like.

Är Robert Aschberg Petters pappa?
? En enkel fråga. Är Robert Aschberg Petters pappa? Det ligger en död hund begraven här någonstans.

Stand up på Komikaze på Ego
jag var inge bra. Ofokuserad och flamsig. drog nya skämt som inte var genomarbetade. Men det är väl det som gör stand up världen charmig. Ibland så är man på topp, andra dagar så vill man bara hänga sig själv. Men Dominik Henzel var grym. likas så Aron Flam och Adeel Faqih.

Stand up på Restaurang i Ego ikväll
Ska köra stand up på restaurang Ego ikväll där klubb Komikaze håller till. den ligger på Kammakargatan 22. kom och kolla, det är gratis. det börjar vid 20.00. Ska prova lite nya grejer tror jag, så det blir spännande. Det dyker upp en del andra komiker som är trevliga att titta på, Laszlo Gölles, Aron Flam, Annelie Ahlgren, Lasse Nilsen och Aron Flam. Så dyk förbi, det är det värt.

Här har ni lite groove
Deejay Punk - RocSkönt elektronikst groove från Deejay Punk-Roc från 1998.

Martin Soneby
Martin SonebyMartin Soneby är nog en av mina favorit komiker i Sverige. Har alltid gillat hans humor. En stor inspirationskälla. Om nu Martin läser det här så får vi hoppas att det inte stiger honom åt huvudet och han känner sig tvungen att onanera till detta inlägg.

Gud hör bön
Äntligen grabbar, äntligenJag är inte troende, men kommer nog att bli det nu. För nu har jag märkt att gud hör bön. Red Hot Chili Peppers har bestämt sig för att ta en paus. Äntligen så slipper jag min ångest som dyker upp som gubben i lådan när jag hör deras musik. Hoppas nu att världens tråkigaste band lägger av för gott. Jag ska genast börja be mer till högre makter.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.