Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

emmamagnin

här får ni veta om mitt liv, mode, fotografering, ja allt möjligt som intresserar mig .

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök emmamagnin

Inlägg i emmamagnin

Hemma
Hemma från älskling nu, hemskt faktiskt. Saknar honom redan, så jobbigt det kommer bli att gå och lägga mig utan honom.  Imorgon börjar praktiken, den ska jag spendera på Erlandsdals förskola hos rektorn och ibland hos barnen på avdelningen kycklingen.

lalala
Har inte kunnat uppdaterat mig pågrund av att jag sovit hos min älskling, men var tvungen att åka hem om nu, sen ska jag tillbaka. Bussen går 18,06 så hinner inte med så mycket. Ska äta och så, sen antar jag att jag måste dra igen. :)

Idol
Sitter nu och kollar på Idol, super kul. Alla är så duktiga, fast bara två sjungit än så länge. Haha :)

Vann 1miljon

nakenbilder, yeah (:

Tråkigt, men så blir det
När man sitter här rinner bara tiden iväg, jag bestämmde mig för att gå och lägga mig 23.00 idag. Gjorde jag det? Nej, men nu gör jag det. Vi hörs imorgon. =D

Vann 100,000!
Ja som sagt, ni ser ju i rubriken. Jag vann 100,000kronor på lotto. Helt sjukt va? Det är inte ofta det. Den turen kan man väll ha varje dag, eller vad tycker ni?  Ja tyvärr så var det ju bara i drömmen jag hade inatt som jag vann det, kanske lever mig in i den drömmen inatt igen. Vad tror ni ? :)

Dog på tåget
En tonårspojke dog igår efter att ha klättrat upp på loket på ett tåg, där han kom för nära elledningen och fick en kraftig elchock.  Hans kompis skulle fotografera honom när han stog uppe på loket. Pojkarna var i uddevalla för en simtävling, men kommer själv ifrån norge. Både hans syster och farbor blev vittne till detta, och även ett par andra. Människor fick föras till sjukhuset pågrund av chock. Läs hela artiklen här.

Jag hatar vara 15!
När man var liten så längtade man tills man blev femton år, ni vet.. Man är ju en stor flicka då. Nu när man väl är femton så vill man ingenting annat än att bli artton!  Jag är i behov av pengar, men det finns inga jobb för en femtonåring. Visst, man kan sitta barnvakt och så. Men jag bor i en väldigt liten håla! Så här finns inget sånt iheller.

Härligt
Hejhej bloggen.  Varit iväg hela dagen, först skola sen åkte jag in till malmö och träffa min kusin. Fota med hans kamera, ska ju köpa likadan. Älska. :)  Jag var grym på att fota asså.  Nu sitter jag här och kollar på Idol och kollar kamera på internet med. :)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.