Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

En 2 barns pappas vardag

Skriver om mitt liv som ung pappa, även som musiker och annat smått & gott

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök En 2 barns pappas vardag

Inlägg i En 2 barns pappas vardag

Lite om igr
God morgon. Här är man uppe tidigt, även fast jag ska jobba natt idag.Men jag ska försöka få mig lite sömn i mig när jag lämnar barnen på dagis vid 10 tiden.Igår, vilken toppen dag. Vädret var underbart och jag & barnen var i folkparkenmed min kusin, Alexandra & henens son Lowe.Vi var väl där nästan två timmar, sen kände vi att solen var lite förr varm, så hem till Alexandra och slängapå lite sol-kräm på barnen, När vi endå var hemma hos henne passa barnen på att äta också.Sen kom också Camilla, så vi tog oss våra barn, en varsin kopp kaffe och gick till en annan gård.Det vart en massa lek och en massa sol, idag ser det inte ut som solen vill komma fram, inte här i norrköping i alla fall, men visst klockan är ju bara 08:18, så den har ju ett bra tag på siginnan den här dagen är slut.

Fotad & klar
Nu har jag kastat upp bilderna som jag ska välja utett av dom till nya demo skivan, vilket har jag ingen aning om, vart ganskanöjd med alla. Försäg så kan jag ta två, ett fram och ett bak, den är inte illa ?hur som helst, så jobbar jag grymt mycket med nya låtar, som jag hoppas kankomma upp någon nästa vecka, tänkta ha mina prinsar korta turerpå dagis, och jag (om jag är ledig) ska vara hemma, stängt av telefon och bara koncentreramig på musiken.Idag i alla fall så är det inte musik, idag är det barnen dag igen. Vi ska nämligen till en park med Lowe och hans mamma (min kusin) idag.Tillbringa förmiddagen & en bit in på eftermiddagen i alla fall där.Vädret skulle ju bli kanon så då är det bara att klä sig i sommar kläder.

Folktandvrden r skit
Vilket sommar väder vi har haft det idag.Jag som gick med jeans och t-shirt kände mig som jag var i en bastu.Dagen har varit annars lugn, barnen har varit på dagis och lek & haft roligt,jag själv var hemma, jobbar väldigt mycket med nya melodier till nya skivan, ochjag kom väl så pass långt så jag kan sätta mig och spela in snart.Vid 15 tiden gick jag & Camilla & hämta våra prinsar, och gick direkt till tandläkaren, då Alvin hadetid vid 15:30 p ga av att han hade ramlat i helgen och tryggt upp sina framtänder.När vi nu var där, så fick vi inte komma in förens 16:00, alltså 30 minuter försent, något sombarnen inte tyckte om, klart att man inte vill sitta stil i 30 minuter utan dom vill ju leka,och givetvis så var mitt tålamod slut efter 15 minuter, jag vart skit förbannad på personalen,det kom nämligen en efter en som fråga efter personer som inte ens var där, säkert 4 olika.och efter man har frågat efter samma person i 15 min och ingen har kommit tycker jag faktisktatt dom kan hjälpa varandra och ta min lilla Alvin som verkligen ville ut och leka.Men till slut fick vi komma in, och den personalen titta max i Alvins mun i en minut,vi fick en ny tid i juni för att kanske dra ut ena tanden, men inget som dom kunde säga, detkan lika gärna bli att han får behålla tanden, det åter står att se.huvudsaken är att han mår bra

Det gr snabbt nr man har barn
Idag är ingen dag man vill gå upp till.Solen får jag nog efterlysa, här är det bara molnigt & tristJag själv känner  mig lite halv seg, har inte riktigt sovigt klart en, men har mantvå små pojkar som vill att man går upp så är det bara att göra det.Just nu leker Oscar & Alvin i rummet, och jag passar på att kolla runtlite med en kopp kaffe i handen. Sen får jag nog slänga på dom lite kläder och gå ut och leka lite. För snart så är det dags att laga första lunchen för dagen, tiden den springeriväg så här hinner man knappt med sig själv :)

Barnens dag
Jädrar vilken dag.Jag har haft det hur trevligt som helst, och barnen har haft en toppen dag.Jag & Jesper som inte har sett eller pratat på över ett år, märktes absolut inte.Det var som vanligt, mycket att prata om och förbannat trevligt.Barnen dom fann varandra direkt och lekte på.Sprang omkring, och var hur mysiga som helst.Vi började allt i folkparken, där var vi väl runt en och en halv timme, men det var alldeles för mycket folk, och man var tvungen att vara precis bakom barnenhela tiden, kändes som jag skulle tappa bort dom annars.Så vi tog oss en promenad senare till en annan park som var precis lagom.Jag & Jesper kunde sätta oss ner, prata lite medans barnen lekte på, och brydde siginte att vi hade kommit till en annan park, tvärt om, var mer positivt att leka på två olikalekplatser under dagen.Där satt vi i nästan tre timmar, och har man inte sett varandra så har man mycket att prata om.Vid 17:30 hade vi kommit hem igen, trötta och hungriga.Så jag satt fart att laga till lite kvällsmat, sedan fick barnen ta ett härligtbad, och nu ligger dom i sängen och sover som aldrig förr.Mer bilder ligger i länken Bilder

Lugnet frre stormen
Nu har jag & barnen hoppat ner i sängen, efter ha varit ute och lekt.Nu är det verkligen lugnet förre stormen.Om så där en timme sitter vi på bussen på väg till en fruktansvärt rolig lekpark,där vi ska möta en go vän till mig, Jesper & hans son Lowe.Där ska vi tillbringa eftermiddagen. Barnen leker och Jag och Jesper får enmöjlighet att prata lite, något vi inte har gjort på säkert ett år, om inte mer.Så det kommer säkert bli jätte trevligt.Nu ska jag se om jag kan slänga upp lite mer video klipp i länken Videosoch sen får jag nog sätta fart, fixa lite massäck och kaffe och så vidare.

Barbro ligger uppe
God morgon.Vilken härlig morgon att vakna till, glada barn och solen som lysser.jag vart så glad när jag såg att det var fint väder, så det verkligen blev av att åka till parken.Men först så ska vi bara ut en liten stund nu, leka lite, sen ska vi kasta i oss mat, Alvin hoppas jag kan vila middag lite, sen runt 13:00 åker vi iväg. Kommer bli en toppen dag.Angående title .- Barbro ligger uppär att jag slängde upp den igår kväll, min halv larviga låt Barbro på sidan.Text & musik är väl 0.1% seriöst, men vi alla måste larva till oss när vi lever i en sådan värld.Video klippet ligger i länken Videos

Natti natti
Då börjar verkligen den här regniga fredagen ta slut.I morgon är det lördag, en dag som många längtar till, utom dom som jobbar.jag själv hoppas på sol, toppen väder, så jag & barnen kan åka till parken som vihar bokat in. Men om nu inte vädret tillåter det hittar vi alltid på något annat. Nu ska jag hoppa ner i sängen, vart inte så tidigt som jag hade hoppats på.Men nu så har frugan kommit hem, vi har slängt i oss lite kvällsmat, så nu harjag inget annat planerat än min varma goa säng.Natti natti

Regnet som aldrig ville sluta
Nu är jag helt slut i kroppen. Mest i benen, vilken promenad man har tagit sig idag. Vid 15 tiden gick jag och hämta mina små prinsar från dagis, och direkt tog vi oss en lång promenad till min mamma.Där väntades kaffe och fikabröd.Även min storebror som man inte ser allt för ofta kom över med sin tjej..och det är ju alltid trevligt att ses.Vid en 17:30 tog jag mig i kragen och började gå hem, hade ingen lust, var lite trevligt hos min mamma, men barnen var som "apor" klättra precis överallt, och då var det bara för mig att gåhem och se till att dom får leka av sig lite, givetvis i en park.var först inte tänkt att vi skulle vara kvar så länge, men regnen ville visst aldrig sluta förens halv 6.Imorgon hoppas jag på mer sol, för då ska jag & barnen åka och träffa Jesper och hans son Lowe,som vi sedan ska ta en promenad till en park och tillbringa dagen där, så kommer det sol såkan jag inte begära mer av dagen.

Nu r jag hemma
Oj vad jag byter bloggar känner jag nu.Har varit på metrobloggen, passagen, aftonbladet och några andra osm jag inte kommer ihåg namnet på. Men nu känner jag mig hemma, med en hemsida som man kan haen blogg + en massa annat känns lite bättre. och så kan jag också göra lite reklam för mina låtar :)__________________________________Idag efter jag hade lämnat mina pojkar på dagis, gick jag hem och stor städa,det behövdes kan jag lova, men nu är det så rent så jag kan nästan äta på golvet.. men bara nästan.Vid 11 hugget var jag & Camilla över hos min pappa på en fika, alltid trevligt.Och nu efter jag hämtar barnen vid 15:00 ska vi ta oss en promenad till min mammasom ska bjuda på eftermiddags kaffe, och det känns toppen att få tiden att gå. Nää om jag ska se till att bli klar med hemsidan.Innan kvällen är över så är alla länkar klara, och inehåller en massa roligt.Så håll ögonen öppna.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.