Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Erika -bloggen om inredning, familj, shopping & vardagsbetraktelser.

26-årig morsa som bloggar om spädbarnsvardagen, mode, inredning och rock'n'roll -men med en humoristisk och något sarkastisk twist.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Erika -bloggen om inredning, familj, shopping & vardagsbetraktelser.

Inlägg i Erika -bloggen om inredning, familj, shopping & vardagsbetraktelser.

Det är mörkt, kallt, regnigt och stormigt.
Det är mörkt, kallt, regnigt och stormigt. Jag vill inte promenera till jobbet men jag måste. Det är tre timmar kvar tills dess att jag tar steget.

Slagsmål på hög höjd.
Det här är ju helt sjukt: "Piloter och kabinpersonal hamnade i slagsmål på 10.000 meters höjd ombord på ett Air India-plan. Bråket började i cockpiten, när en flygvärdinna anklagade en pilot för sexuella trakasserier. Fejden fortsatte sedan i kabingången, där ett hundratal passagerare fick höra glåpord hagla och se knytnävsslag utdelas. Vid ett tillfälle var planet helt förarlöst."

Skivsläpp att längta efter.
2009-10-14

Ni har väl inte missat?
Ni har väl inte missat att Mustasch bloggar hos Aftonbladet och att ni kan lyssna på nya skivan där?

Charmen med lånemobil.
Jag har fått en lånemobil från The Phone House. Den känns lika modern som 3210:an och längst ner på mobilen står det 'FMradio' med stora bokstäver. Den måste med andra ord vara hur gammal som helst för när blev det egentligen nytt och hett med radio i mobilen? Den har varken kamera eller möjlighet att ta emot/skicka mms. Jag känner mig något handikappad.Inte nog med det. Så fort jag ska skicka ett sms så väljer ordboken ord som 'sötnos', 'raring', 'snutten' etc som förslag. Det är en riktig romantiker som har haft den här telefonen före mig. Förra gången jag hade en lånemobil hittade vi ett ljudklipp där tidigare ägaren sjöng samt en bild där motivet var skrämmande likt en penis.I den här mobilen hittar jag givetvis inga bilder eftersom att den inte vet vad det är. Istället hittar jag telefonnummer till:Anja PärsonCam (siz)Emma (kussis)Emma Min PärlaFadder AnnaFrida a.k.a. J.LOGummanM:etMeMitt Lilla HusRobilibobbanJa, tänk när Anja Pärson, Cam, Kussis, Pärlan, Faddern, J.LO, Gumman, M:et, Me och Robilibobban träffas i Mitt Lilla Hus.

Den perfekta lördagskvällen...
...har vi spenderat tillsammans med Klungan. Mats fick biljetter av mamma och pappa i födelsedagspresent och jag hade turen att få följa med ;). Fantastiskt!

Tar jag mig upp om jag lägger mig ner?
Jag har ju läst boken så ikväll passade vi på att hyra 'Twilight'. Kärleksfilmen. Mats somnade efter bara en liten stund så då klappade jag händerna, jublade lite, 'håhå'-ade och tänkte: 'Jaja, jag är för gammal för den här filmen egentligen men nu kommer tonårskänslorna att svalla så att sovrummet gungar' men de uteblev.Jag är inte alls imponerad av filmen utan tycker att den var ganska tråkig. Sweet Marie däremot ligger nu och drömmer om att få vampyrbett så jag ska kanske tipsa henne om boken så att hon får lite mer kärlek och smask att fylla drömmarna med.För övrigt så är höften väldigt svullen och öm på höger sida. Jag kan inte belasta högerbenet utan haltar och om jag sitter någon längre stund så tar jag mig inte upp utan hjälp. Vad har hänt? Det var nog inte så smart att springa till jobbet trots allt...

Jag är hemma på 10 minuter.
Mats, om du undrar var jag håller hus så kommer här en bildledtråd. Pizzerian var stängd, plan B hade för lång fjårtiskö och plan C renoverades. Jag blev alltså tvungen att ta till mycket desperata plan D. Fluffa till kuddarna, ta fram bestick och stoppa in filmen. Hello fredags... nej, lördagsmys!

Work it girrrl!
Igår fick jag veta att det var bra att jag var tillbaka på jobbet och att jag är "en frisk fläkt". Är det inte så att alla avskyr friska fläktar på jobbet? Dom där som kvittrar runt på arbetsplatsen och tycker att allt är så himlarns roligt. "Hooohooo, här var det 12 ton post, tralalalalaaa, vad roligt! Nej men är planet försenat? Har lastbilen fått punktering? Hohoo, då hinner vi städa maskinerna medan vi väntar, tralalaaa, sååå bra att vi får tillfälle att göra det!". Jag tror att det är så, hur som helst så är jag tydligen en sådan. Ja, ni ser ju på bilden hur ögonen tindrar, say no more.Idag är det postalt fredagsmys till klockan 23 så jag är inte hemma förrän vid midnatt. Jag och Mats har bokat in spöktimmespizza och hyrfilm. Någon som har ett filmtips på lut?Hoppas att ni alla har en skön fredag!

Kors i taket!
Jag har hittat den (i en ficka i necessären)! Det är ju visserligen skit samma eftersom att den inte fungerar men imorgon ska jag testa att lämna in den utan kvitto, det borde ju inte vara så svårt att kolla upp att jag köpt den på nätet i maj. Håll tummarna för att vi kan höras av via telefon/sms om en vecka eller två.Nu: promenad till jobbet.

Farmor och farfar hade gillat detta!
Vi äter middag och Arvid äter själv. Går jääättebra!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.