Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Erotiska Noveller m.m

Erotiska noveller, erotiska bilder och mycket mer

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Erotiska Noveller m.m

Inlägg i Erotiska Noveller m.m

Ett oförglömligt uppvaknande
Jag vaknade av en pirrande känsla i hela kroppen, jag blundade och njöt av min sambos tunga som letade sig fram mellan mina lår och på mitt känsligaste ställe. Jag stönade tungt varje gång han smekte med tungan över min känsligaste punkt. Jag särade på mina ben lite så han kom åt bättre. När han märkte att jag var vaken så tog han ett kraftigt tag om mina skinkor och tryckte in sin tunga så långt han kunde i mig. Efter en stund så reste min sambo på sig och tog fram våra två par handklovar som han satte på vardera handled på mig, han satte sedan fast mig i sängen. När han var färdig med mina händer så tog han två av sina slipsar som han band runt mina fotleder och i sängen. Jag kunde inte röra mig speciellt mycket och blev grymt upphetsad av det. Han smekte mina bröst och sög in en av mina bröstvårtor och bet lite lätt. Han förde in först ett och sedan två fingrar i mig samtidigt som han slickade och sög på mina bröstvårtor. Jag såg att han hade fullt stånd men han lät mig inte röra honom. Han smekte och slickade min mage och sedan insidan på mina lår igen och sedan så nådde han mina känsligaste delar och slickade mig till jag exploderade i en orgasm.När mina ryckningar började avta så öppnade jag mina ögon och möttes av hans stånd som vilade mot mina läppar. Jag började suga girigt och njöt av att känna honom hårdna och höra honom stöna. Jag slickade och sög på ollonet och viskade att jag ville ha hans hårda manlighet i mig. Snabb på att lyda så tryckte han in hela sin härlighet i mig. Jag var så upphetsad och ville verkligen lägga mina ben om hans rygg medan han tog mig, men han njöt av att ha full kontroll och stötte sin hårda lem i mig i sin egen takt. Han tryckte sig djupt in i mig medan jag inte kunde göra annat än att stöna och be om mer. Han ökade tempot successivt och han blev spänd i hela kroppen samtidigt som han fyllde mig med sin varma säd.

Ha tålamod, Fler noveller kommer snart

Några snyggingar i väntan på nästa novell som kommer imorgon under dagen
Några snyggingar i väntan på nästa novell som kommer imorgon under dagen.

Snygga kroppar

Bilsemester
Detta utspelade sig då jag och min karl var på bilsemester.Vi hade kört många mil och var allmänt trötta, det var ganska sent på kvällen så vi hittade en liten rastplats där vi parkerade bilen. Efter vi sträckt på benen så kände vi oss genast mycket piggare men vi ville inte börja åka genast. Vi satt i bilen då min man utbrast:- Nu ska jag se dina bröst, och han sa att jag retat honom hela morgonen med min urringning och nu vill han se allt.Han uppmanade mig att ta av mig kläderna och det gjorde jag eftersom hela tanken hetsade upp mig ordentligt. Fullt påklädd, satt han och tittade på mig! Han sa inget, han gjorde inget, han bara tittade.Tillslut sa han till mig att gå in i baksätet på bilen. Jag gjorde så och han sköt fram stolarna så långt han kunde-Jag vill se dig smeka dig själv sa han och jag som redan var våt tog inte lång tid på mig.Jag började smeka mig själv och fick med lätthet in två fingrar eftersom jag vid det här laget var så våt att det nästan rann ur mig. Jag blev enormt upphetsad av att han satt och tittade på mig samtidigt som han började smeka sig själv utan på sina byxor. Han lutade sig över mig och började slicka och suga på mina bröst samtidigt som han knäppte upp sina jeans och smekte sig själv. Jag blundade av njutning medan jag smekte mig själv, han slutade slicka mina bröst för ett ögonblick så jag öppnade mina ögon för att mötas av hans hårda lem mot mina läppar. Jag slickade och sög medan jag smekte mig själv. Han stönade högt och hårdnade i min mun. Medan jag sög och slickade så krängde han av sig kläderna.Han tryckte ner mitt huvud hårt över sin hårda lem så den gled neråt halsen på mig, jag fick knappt luft. Han styrde mitt huvud med sina händer och knullade rent ut sagt min mun med sin kuk. Han stönade högt och jag drog bort mitt huvud och sa att nu var det minsann hans tur att göra det skönt för mig.Han stod utanför bilen och hukade sig in och jag låg över baksätet och han började smeka min kropp och slicka mot insidan av mina lår. Till slut nådde han min känsligaste punkt och jag började stöna högt av välbehag. Han sög och slickade tills jag exploderade i en skön orgasm.Han drog upp mig sittande och bad mig kliva ur bilen och ställa mig framför honom så att jag stod med baken mot honom. Han trycker sitt ollon mot min öppning och ”retades” lite och jag kände hur det rann safter nerför mina ben. Jag var vansinnigt kåt. Jag bad honom upprepade gånger att ta mig hårt och efter en stund, som för mig kändes som en evighet så tryckte han in hela sin härlig het i mig.Jag stod med särade ben och lutade mig mot bilden medan min karl tog mig hårt bakifrån, jag njöt av varje sekund medan han blev mer och mer hårdhänt, han tryckte och klämde på mina bröst samtidigt som han stötte hårdare och hårdare i mig, Han började stöna högre och snabbare för att sedan explodera i en orgasm, han drog ut sin lem och sprutade min rygg full med sin sats.Vi pustade ut en stund i baksätet innan vi fortsatte vår resa.

Resultat av "undersökningen"
Totalt svarade 114 stycken varav dessa så var 70 kvinnor och 44 män och så här ser åldersfördelningen ut bland dessa:Kvinna 15-20 45 st (39%)Kvinna 21-30 17 st (14%)Kvinna 31+ 8 st (7%)Man 15-20 11 st (9%)Man 21-30 9 st (7%)Man 31+ 24 st (21%)

Lite reklam i väntan på nästa Novell
Öka Trafiken till er Blogg/Hemsida

Undersökning
Svara gärna på undersökningen här ovan som pågår til 00:00

Sexiga Underkläder

Sexiga Kroppar

Sex


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.