Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Jnna is talking


En 15-åring med stora drömmar, abitioner och åsikter. Som även inteserat sig för mode och foton.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Jnna is talking

Inlägg i Jnna is talking

Hjälp mig!
Snälla bli medlem genom att klicka på min länk och börja samla en massa poäng. då kan ni få presentkort på en massa butiker! de funkar verkligen. http://www.gratismode.se/?c=31975

SMS-bloggat från mobilen
Jag är trött på att gråta, Jag hatar att vakna upp med en blöt kudde. Att jag inte räcker är en känsla jag känner varje dag.

SMS-bloggat från mobilen
Ja nu är det med stora förväntningar och en stor nervositet som jag lämnar ett reinigt stockholm. Idag bär det av till Torquay ! Efter en sådan väntan!

sosweet
You are so sweet! http://oliviaschlyter.blogg.se/2009/may/jonna-forsberg.html#comment

dataskit!
Min lilla dumma dator krånglar där av de få bilderna och inläggen!

Solar på långholmen. Vi har Badat och nu
Solar på långholmen. Vi har Badat och nu ligger vi och steker.

SMS-bloggat från mobilen
De är så att vi/ Filippa såg alex schulman på ciao ciao och hon skriker över hela gatan "kolla de e alex schulman. Woah"applåd. Pinsamt!

Ijustlovemyhat.

Igoforthebalkongstyle.

it'sthelastweek
Det är sista veckan med läxor och jag måste plugga gärnet därför inte så mycket uppdateringar men jag lovar det kommer. Har bestämt mig för att sattsa på bild blogg i stället.Nu ska lilla jag köra hårt hårt hårt med träning, pluggning och mig själv för att hitta tillbaka. Och tack för alla fina komentarer och kul att ni gillade inlägget om huden.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.