Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Linna Johansson

Om graviditet, trettioårskris, Stockholm, mascara, Gina Tricot och om att börja skriva igen, privat aldrig personligt.


Homepage » Besök Linna Johansson

Inlägg i Linna Johansson

Evighetsgympa
Detta krängande och slängande av och an, denna ursinniga evighetsgympa - vad är det? Är det missnöje? Är Buster trots alla våra omsorger missnöjd - hela dagarna?

Mitt kära lilla tryffelsvin
Inget av mina barn har varit särskilt högljutt. De bökar istället, bökar och stökar som små tryffelsvin. Slår sej själva i ansiktet. Sparkar. Flåsar. Kämpar med nåt. Man vill hjälpa till men förstår inte vad de är ute efter. Jag har kommit över det där med sömnbristen, åtminstone gör den mej inte gråtfärdig den här [...]

Ante, Mariatorget, 12.10-13.25
Träffade Ante. Han hade kommit över en lägenhet och befann sej nu i slutskedet av förhandlingen med telefonsamtal i ett. Vi förde oss båda mycket självupptaget. Ante ville prata kvadratmetrar och läge. Jag ville beklaga mej. “Ringvägen - är det verkligen bra?” “Det är bra.” “Men det är inte som … det där (han pekade mot en av [...]

Ett skepp kommer lastat
Bära. Bära mera. Sen sover Buster - i fjorton minuter. Bära ännu mera. Ibland sätter vi oss ner i nåt hörn. Ett urdrucket saftglas har torkat fast i en Metro. En halväten muffin. En glaspinne. Bananflugor överallt. Pappersbollar. Brödsmulor.

Söt sak
Ligger med Buster på magen. Ibland lyfter jag upp honom och tuffar runt med honom som om han vore ett litet flygplan. På det reagerar han inte alls. Bebisar, bebisar, de är söta … men det är också allt de är.

Första dåliga mamma-erfarenheten 2.0:
jag var trött, för trött för att sitta med en nagelsax, Buster slet och hade sej, jag klippte till och blodvite och det mest bedrövade tjut hittills uppstod.

Varje dag är som brieost
Folk tittar på mej, på min mage. De första veckorna antogs jag vara gravid, men nu har den sjunkit ihop till … bara en ovanligt stor mage. Så de tittar på den, och sen på resten av mej och får inte ihop det. - Jag känner inte längre av graviditeten. Jag har fått mens igen. Det är [...]

Clean the Fuck Up!
Det värsta med att åka tunnelbana varje dag är att man blir alltför införstådd med mäns dåliga hygien (mjäll i drivor, fullt synliga vaxproppar).

Segt
Gjort tafatta försök att komma igång idag. Åt en ambitiös frukost, gick igenom lite mejl, läste tidningar igen (Fuglesang aktuell för en till rymdfärd, Michael Jackson begravd tillslut). Men det går så segt, så segt.

Gröna Lund
Vi gjorde Gröna Lund igår. Vi höll på att aldrig ta oss förbi karusellen intill entrén. Toddan hade siktat in sej på en av de åtråvärda girafferna men varje gång lyckades ett litet irriterade syskonpar lägga beslag på dem. Stel av ilska besteg Toddan grisar och hästar tills han slutligen gav upp. Det skulle krävas [...]

En liten kväll
Pietro är på PA & Co med Andres Lokko. Pietro känner bara kändisar. - Jag, Toddan och Buster ligger i en hög i soffan. Friidrotts-VM, kycklingklubbor, Dumlekolor … Det är som om jag bara kan existera på kvällen.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.