Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

AnnaKaroilnP

En blogg om träning, hälsa och kost. Självklart kommer jag vara emd på ett hörn och berätta hur det går för mig och mina mål.


Homepage » Besök AnnaKaroilnP

Inlägg i AnnaKaroilnP


Jag provade morgonpromenad en dag den här veckan. Har inte hunnit med mer än en gång. Det var väldigt skönt måste jag påpeka. Men en sak måste jag säga, det blir extra svettigt så ni får räkna med en dusch när ni kommer hem. Ett annat tips är ljudbok. Jag tycker att det är hur skönt som helst att lägga in en ljudbok i telefonen och lyssna medans jag går. Jämt nu lyssnar jag på Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Börjar inte min praktik förrän 14:00 imorgon så imorgon blir det en promenad. Längtar redan det är ett väldigt skönt sätt att börja dagen med. Man får en chans att tänka över dagen och förbereda sig.

Morgonpromenad?
Om man ska ta en morgonpromenad innan frukost är en väldigt omtalad fråga. Jag har läst lite om ämnet. Det är olika bud, en del påstår att promenad innan frukost inte alls ger ökad fettförbränning och andra säger tvärtemot. Men logiskt sätt så borde det göra det eftersom blodsockret är väldigt lågt i blodet så har inte kroppen några andra alternativ än att använda fettresurserna i kroppen. För att ta reda på det här tänker jag prova att ta en morgonpromenad så ofta jag kan innan frukost och se om det ger något resultat. På en sådan här sommarlandsväg hade verkligen inte varit fel att gå varje morgon.

Inte den nyttigaste helgen
Usch vad jag hatar helger! Nu måste ni tycka att jag låter galen, men det är jag inte. Tänk efter, när är det ni äter onyttigt och kommer på dumma ursäker till att äta godsaker? Jo, på helgen. Därför borde inte helger få finnas. Tänk vad mycket lättare det hade varit om det inte fanns.Imorgon är det första dagen på praktiken och som lunch har jag gjort en egen sallad med kyckling, isbergsallad, ost och paprika. Nyttig är ju supergott bara att det tar längre tid att förbereda.

Till alla pannkaksälskare
Har ni också pannkaka som en av era favoriter, då har jag ett tips. Hur man gör pannkakan lite nyttigare och mer mättande. Efter träning är det vikigt att få i sig protein. Då kan man göra pannakakan till en protein-bomb.2 ägg3dl mjölk1dl grahamsmöjl1/5 dl vetemjölKeso (hur mycket är en smaksak)15g smält smör/margarinServera med färska bär

Start
Tänkte att jag skulle lägga upp mina startmått och startvikt. Det kan vara lite kul och se om det blir en förbättring eller inte.Vikt: 74.6kgByst: 91cmMidja: 80cmHöft: 100cmRumpa: 111cmLår: 64cmVad: 38cmFot: 23,5cmNacke: 31,5cmÖverarm: 29cmUnderarm: 24cmJag kommer att mäta och väga mig med jämna mellanrum. Jag har inte bestämt mig hur ofta. Någon som har något lämpligt förslag? Mitt mål är 65kg och ifall jag klarar det så fortsätter jag gärna ned till 60kg. Självklart vill jag ha de snygga musklerna också.

Vart tog våren vägen?
Vaknade av att klockan ringde klockan 8:00 och jag stapplade mig ut från sovrummet. Jag blinkade flera gånger för att se om jag verklig såg rätt. Snön utanför föntret yrde och allt var vitt. Jag blev nästan sur, för nu när solen precis kommit fram och jag plockat fram vårkläderna ur kartongerna. Alla härliga vårpromenader i solen och fräknarna som kommer fram. Men nu är det mulet och snö igen. När kommer våren tillbaka?


Det här är BodyJam, precis samma koriegrafi jag dansade idag. Visst ser det kul ut?

Borde jag dumpa kaffet?
Jag har funderat lite över mitt kaffeintag. Borde jag skippa kaffet och börja med te på morgonen istället. FAst minuset på te är at det tar längre tid att göra. Mycket mer att fixa på morgonen, riva upp tepåsen, plocka fram kopp, honung, vattenkokare och en sked. Sen, är man färdig efter typ hundra år. Är kaffe farligt för kroppen? Även om människor har druckit det i så länge jag har levat. Jag är hört att det kan hämma vissa vitaminer som gör att man blir tröttare om man inte får kaffe. Kaffet hämmar sitt egna "uppiggar" system. Vet inte om ni förstår vad jag menar, men kort och enkelt så får jag huvudvärk om jag inte får kaffe på morgonen. Är mitt "uppiggar" system förstört för alltid? Borde jag ge mig med kaffe och börja dricka jucie kanske, så mitt system för nya vitaminer. Eller vad tror ni?

Dans
Dans är en bland de roligaste träningsformerna jag vet. Ikväll är det BodyJam på SATS som gäller. Det är lite krångligt men det är roligt och svettigt! Jag har även försökt att starta en karriär med bugg också, men det gick sådär. Passa inte rikigt in bland varken pensionärerna eller de unga tävlingsdanserna.Men på SATS är det inte lika proffesionellt huvudsaken är att man svettas!

Ett nytt tåg!
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och tagit tag i livet igen. Jag vill kunna känna mig nöjd med mig själv. Bli sådär äckligt lycklig, ni vet så att alla avundas den där lyckliga tjejen som går runt och ler även om det regnar. Hon som inte ser ut att ha et enda problem i världen. Tyvärr så inte det verkligehet i min vardag än, men snart hoppas jag att det är min vardag.Jag hoppas att jag ska nå min dröm om den perfekta kroppen till beach-09. Jag hoppas även att kunna ger er lite tips som jag kommer på under vägens gång. Tveka inte om ni har någon kritik om hur jag kan göra bloggen bättre, eller om det är något särskilt ni vill läsa eller veta. Det är bara att kommentera eller skicka ett mail.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.