Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Bengtsson & Loranga

Bloggen om livet i den lilla småstaden i allmänhet och om mat, inredning, TV, kändisar, kulturfenomen, kläder, musik, trams, psykologi mm i synnerhet.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Bengtsson & Loranga

Inlägg i Bengtsson & Loranga

Bloggtorka!
Här har rått bloggtorka i på tok för lång tid. Anledningen är att sambon har tokjobbat och haft med sig Mrs Macbook om kvällarna. Nu är det mycket lugnare och jag återkommer med nya trevligheter så snart som möjligt!

Snyggt skivomslag 2
Sambon investerade i den här dyrgripen senast vi var på Mynt & Musik i Göteborg. Här kan man börja snacka fredagsmys! De här lirarna vet verkligen hur man lägger upp en skön förfest. Lite opassande kan man dock tycka det är med "Karl den tolftes likfärd" på väggen mellan damerna i soffan. Tycker ni inte jag har matchat upp fint med vår 70-talsheltäckningsmatta som bakgrund?

Oslos nya stolthet
Vilken makalöst cool byggnad! Oslo är värt ett besök bara för att knalla upp och ner för "vingarna", eller vad man ska kalla dem. Jag hoppas verkligen det är tänkt att man ska kunna gå på dem. Gå gärna in på Statsbyggs sida och titta på fler bilder på den fantastiska byggnaden.Bild: Statsbygg

Dansa!
Jag som bor på landet och är 30+ har ju noll koll på hur man rör sig på dansgolvet. Men jag blev sååå glad när jag läste i DN om "tecktonik" eller vad nu dansen heter. Bara upp och skutta och veva armarna! Precis vad jag velat göra när jag t ex lyssnar på Familjen, men bara fått ilskna blickar hittills.

Originellt påskkort
Har ni sett ett sånt prilligt påskkort som låg i brevlådan i morse! Grannbarnen har uppenbarligen tröttnat på konventionerna vad gäller ägg och gulliga små kycklingar, och associerat i helt nya banor. För visst kan "lama åsikter" höra påsken till? Och en "drope" i "kopen" säger man ju inte nej till efter "påskalamet". De har dessutom strukturerat sina tankebanor på ett lättåskådligt sätt.

Liten bloggpaus
Jag tar några dagar bloggpaus eftersom jag har en nära vän som inte mår så bra just nu. Men jag återkommer säkert till helgen eftersom det kan vara skönt att avreagera sig med lite bloggande!

Polisen kommer!
Vilken vansinnigt cool polisbil! Den tar inte skit! Och så är den tydligen utrustad med extra små koner också. Det blir ju svårt att få plats med den vanliga storleken. Undrar vilka machosnutar som slåss om att få göra en utryckning i den här kärran...Bild från DN

Mest snygg?
Får jag presentera "Round one" puff eller ottoman designad av Leif Jørgensen för Danska HAY. Pid.se säljer den för 6070 kr. Jag gillar att se på den, och bodde jag i en renoverad studio på 250 kvm skulle den absolut pryda sin plats. Men inte som möbel! Perfekt dock för 4-åringen att studsa runt på och krypa igenom. Ottoman är väl en soffliknande möbel som man ska kunna halvligga i? Jag ser mig själv utslagen som en sadelväska ovanpå, vilket inte alls verkar särskilt bekvämt. Om man är av den smalare typen kanske man kan krypa igenom och liksom sticka fram lite nonchalant? Och om man har en likasinnad kompis kan man ju ligga och snacka hemlisar i var sitt hål!Bild: Pid.se

Förarlöst fordon!?
Det här tyckte jag kändes lite läskigt när vi var ute och lördagskörde på landsbygden. "-Vem kör?", frågade sambon försynt. Jag är ju inte så bevandrad i bonderedskap och dess fordon, så jag tyckte det såg ut som om de mindre hjulen som sticker fram, var någon slags extra tillbehör eller så. Och så tänkte jag att det nog måste vara ganska så tråkigt att rulla fram på allmänna vägar i 30, så det kanske fanns någon som låg och sov i framsätet. Vi hann med att klura en del innan vi vågade köra förbi och upptäckte det uppenbara: att traktorn var trött och behövde bogseras! Sådant är livet på landet.

Fulhörnan!
Får jag presentera "Fulhörnan"! Min förhoppning är att de flesta hem har en "skamvrå", dit man stuvar undan ICA-kassar med gamla skolpapper, medaljer, stora plastkassar som kan vara bra att ha, bebisfiltar, omslagspapper, överblivna ramar som hängt med i alla flyttlass, you name it. Ni som till äventyrs inte har det, får gärna tipsa mig om hur ni trollar bort sådant. Det värsta är att vår fulhörna verkar leva ett eget liv, och växer dag för dag utan att jag minns att jag lagt något nytt där. Jag funderar på att lägga mig en natt på vakt, för att se om det kanske är katten som släpar dit en massa pjunk när hon tror att vi sover!

Dreglande kinesiskor
Det här var för mig ett nytt sätt att trimma skrattmuskulaturen. I OS-förberedelserna ingår det tydligen vissa övningar för att kunna välja ut de mest charmerande värdinnorna. Jag hoppas att denna stackars tös aktar sig noga för att böja sig framåt för att titta lite närmare på golvplankorna. Jag tänker på hur hiskeligt mycket dregel det måste samlas när man står med en grön pinne mellan tänderna. Man kanske kunde fixa någon slags liten kopp som man klämmer in någonstans vid kinden? Bild: Svenska Dagbladet


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.