Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Plymis - Elins blogg


Jag heter Elin och är 22. Bloggar om mina barn, mina studier och om andra vardagliga saker. :)


Homepage » Besök Plymis - Elins blogg

Inlägg i Plymis - Elins blogg

Inte då
Jag som hade förväntat mig en laddare i brevlådan blev lite besviken idag när den inte låg där. Inte ens en avi. Hmm! Hoppas verkligen att den kommer imorrn så att min mobil kan börja fungera igen. Verkligen stendöd så jag vet inte riktigt hur jag ska komma upp till dagis imorrn. Men det går väl att ha den avstängd så kanske den laddar upp sig under natten och har en gnutta batteri så att den kan börja fungera igen. För övrigt har det varit en bra dag. Träffade mamma och Linda idag och vi var iväg till bollparken, "Rinmansparken", och Fredrik följde oxå med och roade barnen medans vi bara åt och snackade en massa strunt. Haha! :) Bästa barnvakten! ;) Nu är det snart diska och röja lite hemma och sen bums i säng.

Laddare
Nu är min mobil stendöd. :( Hmm, hoppas att min laddare kommer med posten idag. Kommer iallafall att sitta och vänta förhoppningsfullt. Har varit utan batteri nu sedan i torsdags så nu funkar den inte alls. Barnen är på dagis och själv sitter jag och kollar efter bläckpatroner. Blir nog ner till claes ohlson sen och införskaffa sig en ny eftersom min har torkat ut. Sen blir det även kolla efter lite nya kalsonger och strumpor till killarna. "Det var väl på tiden." Haha! Har tänkt på det så länge och nu är det verkligen dags. Blir på förmiddagen om Eddie vaknar snart, annars får man ta med sig alla och gå ner senare efter dagis.

Dagis
Barnen var riktigt morgontrötta imorse och ville inte gå upp för att gå iväg till dagis. Men nu är de iallafall uppe och äter lite frukost. Sen blir det bada, ta på sig och traska iväg.

Nattning avklarad
Nu är man hemma igen efter utevistelse, kalas och diverse annat. Två av tre ligger redan och sover i väntan på dagis imorrn och den tredje knoppar nog oxå snart in. Då blir det lite lugnt här hemma. Tv kanske eller sova. Vet inte riktigt hur jag ska komma upp imorrn bara eftersom min laddare gick sönder för ett par dagar sen och min nya kommer nog imorrn eller på tisdag. Hoppas bara på att batteriet räcker och att den ringer i tid imorrn, eller att barnen vaknar skapligt. Inte vill man ju komma försent första dagen efter semestern. Haha! Får se hur det går. ;)

Slut på sommaren
Nu är sommaren slut och barnen börjar på dagis igen imorgon. Barnen tycker det ska bli roligt att få träffa sina kompisar igen. Men sen går man hemma och dräller och det kommer nog bli lite tråkigt på förmiddagarna när Eddie sover och barnen är på dagis. Men man får väl sysselsätta sig så gott det går. Skolan börjar jag väl i januari om inte Rickard får jobb innan dess och det är något jag ser fram emot. Att fortsätta plugga så att jag kan ut och jobba sen när jag är klar. Visst är det fortfarande lång tid kvar men tiden går fort när man har saker att göra hela tiden. Har för övrigt varit en bra och aktiv sommar då vi varit ute så mycket vi kunnat och hittat på både det ena och det andra.

Mer sommarbilder
Lite blåbärsplockning med barnen. :) + några myggbett och en halv hink  full med blåbär.  

Sommar och sol
Nu var det ju tusen år sedan jag bloggade så det kanske behövs en uppdatering. :) Sommaren är här och vi är ute jämt. Hinner knappt starta min dator nu för tiden men det hinner jag sen under kalla vintertider. Dagarna fördrivs i parken zoo hos fantomen, eller på tivolit, eller i något bad (oftast borsökna), eller i någon utav de många lekparkerna som finns överallt (antingen i närheten eller ända bort till rotis). Har även hunnit med kolmården och en tripp till lek och busland när det var dåligt väder. Här kommer lite bilder på våra somriga aktiviteter:          

Sjuka familjen
Snörvel och prosit! Hmm, alla är sjuka på något sätt nu! Mattias med feber sedan i torsdags. Linus är tydligen förkyld eftersom han badade ute nu i helgen när han var hos farmor. Skulle bara doppa fötterna sa han, men skuttade sedan glatt i med kläderna på och tog sig en simtur istället. Haha, tokiga unge! :) Eddies näsa rinner det floder ur och han är lite kinkigare än vanligt. Och själv är man snörvlig och eländig. Haha! :D Bara Rickard som klarat sig (hittills). Haha! ;)

Doften utav nystädat
Haha! Ja, det är klart att jag har städat. Var länge sedan och det behövdes verkligen. Så nu luktar det gott här hemma. :)

Halsont
Hmm! Har superont i halsen. Kanske kom från gårdagen när det blåste och stormade. Har knaprat halstabletter hela gårdagskvällen och nu hela morgonen men det hjälper inte. Kanske borde prova flera på samma gång så hela halsen och munnen domnar, så man slipper smärtan? Eller helt enkelt bara ta en salvi så att allt löser sig! :) Haha!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.