Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Me, Myself & I - Around the world

Skriver om det mesta som händer och inte händer på mina galna äventyr i världen. Har en tendens att alltid strula till det och sedan lösa det på knasiga vis igen. Underhållande tycker många, tidskrävande tycker jag!


Homepage » Besök Me, Myself & I - Around the world

Inlägg i Me, Myself & I - Around the world

Back in business!
Hola amigos, Satt här uttråkad och började prata med mig själv och tänkte att det finns risk att grannarna hör och ringer hit bilen... ni vet den där som inte får veta att jag förföljd av thailändare. Nä, allvar nu. Senaste tiden har jag inte haft mycket att skriva har jag kännt.. nog mycket för att jag oftast skriver när jag är ute i världen så att mina nära och kära kan hänga med lite i min vardag. Här hemma så snackar jag ju med er om allt på tele... och jag tycker väl att det känns lite strange att skriva om min svensson vardag till helt främmande folk. Dock mycket trevligt att ni hänger på när jag är ute och svänger. Ja... då kanske vissa förstår att det snart börjar bli dax igen antagligen. Inte lika snart som vanligt... men jag har fått ett val nu... jag måste bestämma mig. Jag återkommer...

Ey!
Har inte skrivit på ett tag då det känns som jag knappt har tid att andas ibland. Jag har det.. men ibland så känns det inte så. Sömnproblem Deluxe ligger jag inne med också och eftersom jag måste få sova inatt så drack jag en halv liter vin innan. Gick inte riktigt som jag tänkt mig då klockan är 02.30 och istället för att bara vara vaken så är jag full och vaken. Händer en del nu faktiskt... eller ja, inte just NU, men för tillfället i livet. Har varit ute med Linda för ett tag sedan, helgen efter blev det utgång med Sassa och helgen som varit blev det födelsedagsfest hos Erika och utgång med Linn. Har haft jättekul alla gånger. Sitter i valet och kvalet nu på allvar och tror faktiskt det lutar åt att jag stannar i Sverige ett tag. Så är det... får fixa tillbaka min lägenhet tänkte jag... så jag kan packa ur resväskan någon gång. Tyvärr ingår det ju ett jävla förråd som ska packas ur i Helsingborg och allt ska bäras upp på vinden och det finns ingen hiss där jag bor... aja... jag får vänta med att vara bitter över den saken tills jag säkerligen några månader senare bestämmer mig för att dra en sväng igen... då kan jag ju tjura över att jag inte behöll förrådet ist. Jag är halvpackad..förhoppningsvis så somnar jag snart. Vi hörs!

Lallalallaalallaaaa... uttråkad!
Just nu är jag smått stressad, men samtidigt uttråkad så jag tänkte att jag skulle ta en liten paus och sätta mig här för att skriva lite. I helgen som var så kom ju Sassa på besök. Fredagen blev ganska lugn med grillning och lite vin hemma hos Fedde. Lördagen blev lite vildare dock. Började förfesta hemma hos Elin och fick fint besök av en fjärde part som man inte sett på år och dar. När folket kände att förfestande borde gå över till utgång så drog vi ner på stan och härjade tills våra konton var barskrapade. Träffade på en del roligt folk också som man inte sett på länge. Var faktiskt riktigt kul... kan ha att göra med X antal tequila shots, X antal öl, en del vin och någon grogg... kan ha varit någon annan shot inblandad också. Vaknade dagen efter och var väl mer eller mindre död. Jag och Sassa drog mot Åstorp. Hon och resten av åstorparna hade väldigt roligt åt att jag hade ett avtryck av gårdagens stämpel på kinden. Den var sådär lätt att få bort från ansiktet också, så jag tänkte att jag får bjuda på den helt enkelt. Deckade på Feddes nya soffa och sov där några timmar, för att sen vakna, vara lite social, åka hem och somna igen. Hmm.. fan, det är ju tisdag idag... känns som måndag. Ska jobba vidare lite nu. Köss

Vill du ha en romantisk snigel?
Vem vill ha det liksom? Jag och Sassa har kommit fram till att det vill man inte. Vi fick också en fin demo på vad en romantisk snigel egentligen är, för er som inte vet. En styck romantisk snigel

Sassas dag!
Har varit lite dåligt med tid i veckan, massa jobb och plugg, men är på rätt spår med allting och har nu bara slut tentan kvar på kursen.. ja förutsatt att jag får godkänt på senaste tentan. Ikväll blir det party utav bara satan eftersom min älskling Sassa fyller 27!!! GRATTIS TILL HENNE! Håller på att fixa till oss nu, sen blir det in till stan och röja! Hörs imorn!

Fuckin Word!
Äntligen så börjar det bli lite mer "accepterat" att svära vilket jag verkligen tycker är på tiden då vi faktiskt inte är så kristna längre här ... eller? Inte de flesta iaf. Svordomar, tycker jag, är bara ett sätt att trycka på vissa saker man vill ha sagt och som artikeln nedan visar så är det även nu bevisat att man klara av smärta bättre om man får svära. Svordomar gör att du klarar smärta bättre (metro.se)  Visserligen håller jag väl till viss del fortfarande med om att mycket svordomar tyder på ett dåligt ordförråd, men många gånger så hjälper det en faktiskt... som exempelvis när jag bråkar med min käre pojkvän ibland och helst av allt hade velat nacka fanskapet... då lägger jag av värsta svordomsramsan istället. Detta leder oftast också till att jag låter så dum så att han börjar skratta istället. *tänker* Se.. det leder fan till fred också! Svär på systrar och bröder!

Dags för ny dator då... vad tråååkigt! =D
Är verkligen inte upplagd för att plugga idag kan jag säga, men jag måste! Känns som det går alldeles för snabbt... eller ja, att jag inte får tid nog till att verkligen trycka in det i huvudet. Blir ju att man glömmer hälften efter ett tag, vilket jag INTE vill. Har iaf köpt böckerna man ska ha så jag hoppas dom kommer i veckan. Bra att ha att gå tillbaka till senare. Har också upptäckt att vill jag leka med min nya leksak 3D Max på mer allvar, så pallar inte min lilla dator detta. Med andra ord måste jag köpa en dator med bättre arbetsminne och grafikkort... SNARAST! Om jag inte vill spendera ungefär 10ggr mer tid på sista tentan än nödvändigt alltså. Känner mig något stressad angående jobb imrogon också. Har två bilder som MÅSTE vara klara. Fick in dem idag för att skicka vidare och inser.... DOM HAR GJORT FEL! Whyyy????

Kian saknar Sanca! =)
Världens gulligaste juuueee... och det är mig han vill ha där!!! =D Det han syftar på att jag ska göra är att komma dit och hälsa på!

Lerig beatbox
Just nu står det en lerfigur i form av en fågel och beatboxar framför en spegel.... på tv, för er som inte förstod det. Fågeln slutade nu att beatboxa, men spegelbilden fortsätter. Nu börjar fågeln vissla i takt till den beatboxande spegelbilden. Är det konstigt folk knarkar?

En kväll på stan
Linda och jag var runt på några barer igår, käkade gott och drack några öl. Tog det så här allmänt lugnt och samlade vuxenpoäng på det. När vi skulle in på 3e stället stoppades vi av vakten. Vakt: Har ni leg? Sanca: Va? Vakt: Har ni leg? Sanca: Ehm... nä, faktiskt inte. (tittar på Linda) Har du? Linda: Ja Sanca: Jaha, men alltså, nej det har jag ju inte. Linda: Men vad är det för åldersgräns här? Vakt: 18 Sanca: Men alltså...ehm... vi är 27 år. Vakt (tittar lite forskande): Ok, gå in. Vet inte om det var denna händelse som fick oss att släppa loss lite, men väl där inne började det shotas, ölen ersattes av drinkar och sen slog vi klackarna i taket tills Lindas fötter nästan blödde. Linda avrundade kvällen med: Nästa gång vi bara ska snacka och ta en öl, kan du vara vänlig och påminna mig om att ta bekväma skor på mig?!!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.