Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Lillegro


Lillegro är en blogg där Lille jag berättar inifrån under graviditeten. Syftet med bloggen är i första hand att utbilda och vara en guide för Lille mor och andra mödrar

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Lillegro

Inlägg i Lillegro

Hej det är Lille jag.
Eftersom jag än så länge är namnlös presenterar jag mig som Lille jag. Idag har min lille mor gått 7dagar över tiden. Hon har varit osäker om vartannat uppspelt i flera dagar nu, men främst av allt verkar hon förvirrad.Ännu har hon inte märkt av mig så mycket förutom förseningen jag har orsakat. Men jag hörde nog att hon redan i förra veckan pratade med lille far om att det var "extra studs i brösten". Hon får också springa på toaletten i tid och otid, främst på natten.På tisdag ska jag följa med mamma ner på stan och ta en sväng in på ungdomsmotagingen och ge henne klarhet i saken. Vi får se vad som händer. Hej så länge.

Bloglovin
Följ min blogg med bloglovin


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.