Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Eriiza


Livet genom Psyk, medicin, överlevnad, och lite trevliga ting också ! =)

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Eriiza

Inlägg i Eriiza

Veckans bok
Veckans bok är;Lotta Thell - Kärleksbarn 5:e boken Handling;Kärleksbarn är den fjärde delen av fem i Lotta Thells självbiografiska svit om Eva. Eva kämpar hela tiden. Varje dag. Mot smärtan, ångesten och suget. Erik har gjort allt för henne. Ändå känns det inte bra. Håller han på att förändras?Kommer deras kärlek att överleva allt?Nu är det Evas tur att ge Erik det han önskar ett barn, en familj. Ska hon klara? Ska hon orka?Tidigare böcker i den här serien;Utan en tanke,I skuggan av värmen, Bortom ljus och mörker,Kärleksbarn För kärleks skull. I skuggan av värmen har filmatiserats.

Färgar håret och får kontaktperson
Ja, nu har jag färgat håret - igen.Den här gången chockrosa lugg och resten svart med 2 rosa slingor ! =DBild kommer kanske snart !För övrigt så har jag fått en ny kontakt person idag.En som man kan gå och fika med, bowla, simma, bio etc. medan han/hon är betald.Tur som jag hade fick jag en kompis som den här personen för att hon utbildar sig till socialpedagog.  <----- This is my happy faceAWSOME !

Veckans musik
Veckans låt;Veronica Maggio - 17 årLYSSNA HÄR

Massa samtal
Gick idag till skolan för att prata med ett par lärare (trots att jag har lov). De skall tydligen på möte imorgon med socialtjänsten, vuxenpsyk & BUP för att diskutera hur de skall göra med mig.För att alla dessa personer har ju olika uppfattningar om mig, så de skall försöka pussla ihop alla de sidor de lärt känna.Hoppas bara de kan komma fram till något.Jag menar, jag kan ju inte vänta hur länge som helst.Vad skall jag egentligen göra med skolan om de inte placerar mig på något hem förrens typ juli ?Måste ju vara kvar där i minst 6 månader...Jag vet att det låter otroligt dumt -"Allt skall ske precis just nu !"Men å andra sidan har jag fått vänta på någon hjälp från socialen under mer än 8 år..Varje gång de gjorde något bra så tog de tillbaka det, så jag hamnar alltid ett steg tillbaka -igen.

Mycket saker som sker just nu . . .
Massa saker som sker.Killen - ? - bara velar fram och tillbaka, han säger att han skall göra slut  med henne, men det känns opålitligt.Och hur skall jag kunna lita på honom om han gör så här mot henne ?Hur skall jag kunna vara säker på att han inte kommer göra likadant mot mig ? Frågor med få svar...Har massa ont lite överallt...Skall försöka skriva ned snart det jag  skrivit för hand de dagarna jag inte haft tillgång till datorn.I  söndags  (igår) var jag ute med Axel, vi drack ett par öl.Mycket trevligt faktiskt !! =DSedan höll vi på att bli överkörda, för att vi fick för oss att lägga oss ned på marken i Majorna för att se på himlen.. *smart*Bilen total ignorerade oss, tur att Axel märkte av strålkastaren !

Fått lägenhet
Ja.. Socialtjänsten ringde och sade att jag kan flytta in på en egen lägenhet den 1:a juni.Men om jag skall in på behandlingshem, så vbet jag inte riktigt hur det blir..Fan vad jobbigt..

Dagens äventyr
Jag, ?Thomas, Felicia & Moa bowlade idag.Jag vann båda gångerna, något som aldrig skett förut ! ;PÄr lite orolig inför audition på söndag... Hur kommer det att gå?Är alltid supernervös inför dem !

Vinn NELLY presentkort
KLICKA HÄR för att ha chans till att vinna ett presentkort på nelly.comYAY

Audition - tankar
Hoppas inte jag får världens ångestattacker eller liknande, den morgonen jag skall åka.Shiiit, blir alltid så sjukt nervös inför sådant här...Tänk om man klantar sig så jäkla mycket ?!Fan ta alla dessa nerviga auditions !!!

På audition
På söndag sticker jag iväg till Göteborg för audition.En audition för att hitta skådespelare till ett pilotavsnintt för en TV-serie (Sitcom).Hoppas det blir roligt och leder någon vart ! =D

Helvetes hjärna !
Fan, idag gick jag och delvis fikade med ? (som har varit med i några tidigare inlägg).Helvete, känns som att jag kanske börjar få känslor för honom.Bra timing Eriiza, jag lyckas verkligen.Var är de singla som jag kan få känslor för ???Undrar om man skall säga det till honom, men det är nog bäst att hålla mun, eller hur ?Klicka här för det första inlägget angående ?Inlägg 2Inlägg 3Inlägg 4SISTA


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.