Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Marie Picasso


Blogg om Idolvinnaren Marie Picasso. Här kan du hitta olika fakta, och turnéinformation.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Marie Picasso

Inlägg i Marie Picasso

Marie i Så ska det låta!
Så Ska Det Låta drar igång igen den 27 februari. Marie som spelade in ett avsnitt för länge, länge sedan, har nu fått ett spikat datum. Den 13 mars ser vi henne tillsammans med Classe Malmberg. I det andra laget finner vi Jessica Andersson och Lasse Holm. Hon berättar att hon var lite hes under inspelningen, men att det nog gick bra ändå.Detta är hennes outfit under programmet.

Sorryyyyyyyyy!!
Hej allihopa! FÖRLÅT för den hemskt dåliga uppdateringen! Det ska bli skärpning. Från och med nu ska jag skriva minst ett inlägg varje dag, jag lovar! Nu har jag bråttom iväg, men jag lovar att skriva ikväll!!Puss&Kram

The christmas gift is framme :)
Idag (!?) kom julklappen fram till fröken.. hm.. Ja, jag antar väl att man inte ska ifrågasätta postens leveransdagar.. ;) Hon blev iallafall sjukt glad, och ni kan läsa om det here :)Detta armband fick hon, med tio skyddsänglar på som symboliserar oss som var med på julklappen. Marie brukar kalla oss för hennes änglar så det var passande tycker jag allt :) Och visst är det roligt att ge bort presenter om dom blir uppskattade? Jag älskar det iallafall :)

Alla dessa skönhetsideal.
Utdrag ur inlägget "Kroppar-forts...""Och då kanske någon säger: Men vaddå: jag måår braaaa av att väga 40 kilo, och då är mitt svar : Om du inte naturligt är så smal, så är jag 110% säker på att man inte mår bra när man svälter sig själv eller väger för lite. Och vad är det som gör att det är så maniskt med att gå ner i vikt eller vara smal, smal, smal ?? Är det media? Är det du själv? För höga krav? Kompisarna? Har dom gett gliringar ? Olycklig ? Ser du upp till någon? Vill du va som någon ? Mitt svar : VA DU !!!!!!Jag har varit i alla situationer, när jag var liten hade jag anorexia, jag tappade hår och vägde ingenting, jag frös jämnt och var trött. Jag visste inte bättre, hade höga krav på mig själv...det var inte för att jag vill se ut som någon, för det var nog inte så "haajjppaatt " då som det är nu, men just att man hade höga krav på sig själv och det satt sig på att inte äta !"Vad tycker ni om skönhetsidealen idag?

Svart eller blondt?
Vad tycker ni? Svart eller blondt?Själv kan jag inte välja, båda är vrålsnyggt.

Svenska Hjältar - Missa inte!
Ni missar väl inte tv-programmet Svenska Hjältar? Det börjar klockan 20.00 och går på TV3. Marie sitter i publiken, så har vi tur får vi se en liten glimt av henne :)Marie & Tilly på Svenska Hjältar-galan förra året.

Ny hårfärg, Picasso?
Wow. Både kanonframträdande + så. jävla. snygg. frilla! Jag höll ju för guds skull på att ramla ur soffan!Sen om det är peruk, riktig färgning eller bara engångsfärgning som hon hade i "What a feeling" är jag inte helt säker på. Snyggt var det iallafall, som fäään!

Marie i Idol 2008.
Bild lånad från Marie's blogg.Ni missar väl för guds skull inte Idol-finalen ikväll? Och inte nog med att det är final - Marie är ju där och uppträder! Ska bli mycket spännande att se vad hon hittar på. Hon har lovat att vinka till oss också ;)Klockan 20.00 på TV4, för er som inte har fattat än ;)Vem hejar ni på?

ImproveMe - again. :)
Hej allihopa.Ni har väl inte missat Marie's senaste blogginlägg? Man fick chansen att skicka in en bild på någon man ville hedra, och så la hon in det på bloggen. Min bild är den högst upp, och min kääääääre vän skickade in en bild på henne, mig och Picasso - den ligger näst längst ner om jag inte är helt ute och virrar.Det är så fint gjort av henne tycker jag. För visst har vi alla någon vi vill hedra.Sen kan jag även berätta att Marie ikväll sitter i juryn på Östra Reals Talangjakt. Jag har ingen vidare information om vad det är för någonging, men bilder därifrån kommer i veckan!Ciaaooo.

Stå pårej.
Jag satt och lyssnade på "Miracle". Då slog det mig, det kom som en våg över mig. Det fick mig att förstå.Marie är inte bara en idol för mig. Hon är så himla mycket mer. Hon är en av mina stöttepelare här i livet. Hon har fått mig att inse att efter sorg kommer lycka, och att det faktiskt går att göra något bra av allting. Ingenting är för svårt att klara av, så länge man tror att man ska klara det. Motgångar föder medgångar, och man är dessutom mycket starkare när man tar sig ur dom. Hon sprider en glädje som ingen annan kan. Hennes kärlek skulle kunna värma hela universum. Hon är så unik, så speciell.Det är synd att alla inte förstår det. De ser bara ytan, och tror det värsta om alla. De ser inte allt det varma och goda som finns inuti. Hon är dessutom bländande vacker också, utan att följa alla hemska ideal som råder. Pinnsmal är inget att sträva efter. En kvinna ska vara kvinnlig. Och kom inte och påstå att hon är fet (som Bert så vackert valde att uttrycka det). För fet, det är hon verkligen inte. Hon är snygg, helt normalbyggd och helt fantastisk på alla vis som går.Marie: Bry dig inte om vad andra säger. De som inte har något bättre för sig än att kasta skit på andra är inget att bry sig om. Du är så jävla mycket starkare än dom.Mitt mirakel är du.

Memories never fade away
Sara, Cherie, Mikaela, Picasso, jag, Malin & Anna på Boulevardteatern.Det är över 2 månader sedan vi var på Boulevardteatern och såg Picasso. Det är egentligen inte speciellt länge sedan, men ändå så känns det som att det var det. Hoppas på många konserter och liknande nästa år. Hon blir bara bättre och bättre.Jag tycker synd om er som inte har sett henne live.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.