Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Klockor

Jag bloggar om och samlar på klockor, framför allt märkesklockor av det lite exklusivare slaget men också klockor i allmänhet.


Homepage » Besök Klockor

Inlägg i Klockor

Dags för en Breitling
Nästa klocka till samlingen blir förmodligen en Breitling. Jag är inte helt säker på vilken modell än men det lutar åt antingen en Aeromarine Chrono Superocean eller en Navitimer Cosmonaute. Jag tar tacksamt emot förslag och åsikter men jag antar att vi inte är så många som är så klockintresserade som jag.

Nu är den här, äntligen en Omega Seamaster på armen
Måste säga att jag är mer än nöjd med nya klockan. Det tog sin lilla stund men nu har jag en Omega Seamaster på vänsterarmen. Klockan är den Omega Seamaster Diver 300 som jag beställde, den har svart urverk och safirglas och kan klara sig 300 meter under vattenytan. Hurra!

Nya klockan på väg
Nu ser det ut som att min Omega Klocka faktiskt är på väg. Det är krångligt att skicka saker hit eftersom jag bor på en liten ö och det verkar som att UPS krånglar en del. Nu ser det däremot ut som att den är på väg. Hurra!

Omega Seamaster Diver 300
Omega Seamaster har alltid varit en av mina absoluta favoriter och nu har jag faktiskt beställt en åt mig själv. Det är en Omega Seamaster Diver 300 M Black Dial. Seamaster är den absolut snyggaste och mest traditionella serien från Omega och jag köpte faktiskt en till min Fars födelsedag för inte så länge sen, han [...]

Klockor - den här bloggen
Här är första inlägget i den här bloggen om klockor. Jag hade tänkt skriva om ett av mina stora intressen, klockor. Om du också gillar det kan jag tipsa om RSS-feeden. Jag har tänkt mig att visa upp en ny klocka ungefär en gång i veckan.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.