Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Tantraliv.se

Jag kallas för Tantraboy och är 31 år, bor i Stockholm och har asiatisk bakgrund. Jag har en fäbless för att ge njutning och jag gör det med min kunskap inom yoga och tantra.


Homepage » Besök Tantraliv.se

Inlägg i Tantraliv.se

Är du en man eller en kvinna eller en person? Jag ...
Är du en man eller en kvinna eller en person? Jag kan säga det hur många gånger som helst - Tantraboy, du är en unik och mycket betydelsefull person, helt enkelt fantasisk. Söker du din tvilling för ett samtal. Knappast. Du skulle tråka ihjäl dig. Jag förstår vad du menar men ifall du tänker på din formulering av din fråga...så är jag övertygad att du redan vet många andra personer med sitt sätt att se på "att ge njutning". Alla med sin variant av givandet. Jag tror att de flesta av oss är så inriktade på att penetrera att vi betecknar allt annat som ofullständigt. "Vi hade sex igår men det blev inget..vi låg inte med varandra....vi bara...!" Det krävs mognad för att säga att något varit fullständigt utan att könen varit inne och vänt...och vad är då allt sex mellan tjejer som inte använder strap? Är inte detta njutningens yttersta topp. Visst finns det massor av njutningsgivande kvinnor här ute. Både som älskar kvinnor och som älskar män eller som bara älskar människor. Alla unika precis som du. Varmt välkommen...med eller utan cape i natten!K

Eftersom jag vet vem du talar om hetsar denna hist...
Eftersom jag vet vem du talar om hetsar denna historia mig än lite mer än vetskapen. Du skriver vackert, och verkar älska likadant. Vi är glada för er skull!

http://din-r.blogspot.com/2009/09/tantramassage.ht...
http://din-r.blogspot.com/2009/09/tantramassage.html

*ler nostalgiskt* Mycket av din berättelse om när...
*ler nostalgiskt* Mycket av din berättelse om när du var 20 stämmer in på mig med. Orka festa hela natten, vara pigg dagen efter och festa (inte nödvändigtvis med alkohol alla gånger) igen på kvällen. Ofta var vi ute och dansade även på onsdagar, jag älskar fortfarande att dansa. Röda converse hade jag, fast höga. Mina favvisar var förståss rutiga i pastellfärger och utan converseloggan. Många är de gånger jag ångrat att jag inte köpte upp hela lagret i min storlek!Pojkvänner som sa att dom älskade mig efter 3 dagar och gjorde slut efter ett par veckor, max ett par månader. Ett evigt sökande efter Mr Right. Plugg, vänner, telefonsamtal mitt i natten som varade timvis ibland. Tokiga spontana infall, pasta till lunch eftersom pengarna var slut. Ljuvligt liv, men oftast är det ändå skönt att "kommit över" den perioden. Trots allt är ju livet ljuvligt nu med, på ett mer lugnt och harmoniskt vis.Kram

Jag ser fram emot att läsa fortsättningen :) Krame...
Jag ser fram emot att läsa fortsättningen :) Kramelikram!

vackert, underbart! TB känn dig stolt och modig so...
vackert, underbart!TB känn dig stolt och modig som vågar vara med om den här typen av resor.Kvinnan som vågar ta steget fullt ut......Grattis! Du är så modig, så stark! Härligt!Kraaaaaaaaam

Hej! Jag har en ny blogg just nu som jag skriver ...
Hej!Jag har en ny blogg just nu som jag skriver i http://enalskare.blogspot.com/Min förra blogg - Nastyhornydevil.blogspot.com är förtillfälligt stängd,Jag kommer kopiera alla mina inlägg från förra bloggen till denna.Så håll ut med alla inlägg.Jag kommer även att fortsätta skriva som vanligt i den nya.Hoppas du följer den nya och glöm inte att lägga adressen på minnet!// Devil!

Så vackert..
Så vackert..

Haha, fantastiskt! Stripa bilen bara..
Haha, fantastiskt! Stripa bilen bara..

jag vill oxå våga......i know that you will help m...
jag vill oxå våga......i know that you will help me....

Jag tror att det är långt vanligare att ångra sake...
Jag tror att det är långt vanligare att ångra saker vi av olika anledningar (kanske ofta rädsla för det ovana) inte gör än det vi väljer att göra/uppleva.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.