Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Törnebohms Hotspot


bloggen som blandar ren galenskap med kloka funderingar från Sveriges tråkigaste stad Katrineholm

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Törnebohms Hotspot

Inlägg i Törnebohms Hotspot

TV och filmlänkar
Här har du länkar till några ställen där du kan kika på TV-serier och film via nätet, här hittar du även dom senaste video och biofilmerna. http://www.movielab.tv/ http://tv-video.net/ http://www.channelchooser.com/ http://streamick.com/ http://www.factualtv.com/ http://quicksilverscreen.com/ http://www.surfthechannel.com/ http://www.tvsquad.com/ http://www.tioti.com/index http://www.ajz.nu/ – Sökmotor för att hitta filmer du kan se på nätet. http://www.ninjavideo.net/ – TV-serier och biofilmer m.m http://www.thepiratecity.org/ – Filmer Aftonbladet Dela:

Gående cykel
snart dags för ny cykel, nu återstår bara att söka sponsring från ett skoföretag… Dela:

Nya möbler fast du är utan pengar
Vill du ha en y fåtölj eller hel soffgrupp men inte har några pengar så går det lika bra att bygga sitt eget av sopor, se bara till att prylarna blir rengjorda annars kan en pikant doft sprida sig i rummet. Dela:

Läskigt resetips, Edinburgh
Mary King´s Close i Edinburgh är ett ställe där man spärrade in människor som drabbats av pesten, allt ligger under jord och självklart spökar det därnere. Ett absolut måste att besöka om du besöker Edinburgh. The Real Mary king´s Close Mer om Mary King´s close Wikipedia Dela:

Sverige säljer kött som är 27 år gammalt
Hur kan staten sälja kött som legat i bereskapsförråd sen 1990-talet? varför kastas inte skiten. Meningen var att det skulle användas som djurfoder men istället har delar av skiten hamnat på krogar i polen där det serverats. Jag antar att en o annan polack har fått problem med magen… Jag är ingen expert på hur länge [...]

Bilprovningen kraschade Ferrari
Måste kännas aningen snopet när man ska besikta sin sportbil och får tillbaka den kraschad. Besiktningsmanen som körde kanske tog fel på gasen och bromsen. Om man nu har en väldigt speciell bil som kanske bara finns i ett exemplar så är det inte mycket till tröst att allt förstås går på en försäkring. Besiktningsgubben som [...]

Onanera inte när du kör lastbil
Vad sägs om att onanera när man kör en lastbil? Tydligen var karln rejält påverkad och fortsatte ogenerat att stimulera den lille under förhöret, ja nog finns det underliga typer i vår konstiga värd. Vi hade en snubbe här i Katrineholm som brukade åka moped med snoppen ute, hugaligen…. Aftonbladet, Expressen, SVD Dela:

En hel sajt med Robert Gustafsson
Vem älskar inte komikern Robert Gustafsson, kolla in Kungariket.com som är proppad med massor av godis för Robbanfansen. Filmer, ljudfiler och en massa annat najs finns att ta del av. Kungariket.com Tipset från: Webmastern.se Dela:

Konstig bil
Konstig bil Originally uploaded by waveriderswede Märklig bil, någon som har en aning om vad det är för konstigt? [Mobile mail sent by Momail] Get it at www.momail.com Dela:

Sumobord
Tja vet inte om jag skulle vilja ha det…. Dela:


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.