Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

BioRama


På BioRama skriver jag om gamla och nya filmer.


Homepage » Besök BioRama

Inlägg i BioRama

Se skräckfilm i 3D
► Nyheter Filmen The Final Destination 3D har svensk biopremiär 18 september. Om filmen lever upp till sina föregångare så undrar jag bara om man verkligen vågar se den i 3D på en stor bioduk. Det skulle ju vara bra tråkigt om man skulle råka skita på sig mitt i biosalongen...

Aliens i fångläger i kommande District 9
► Nyheter Den 28 augusti har filmen District 9 svensk premiär. Filmen handlar om rymdvarelser som sätts i karantän i sydafrikas District 9.

Ny Sagan om Ringen-film
► Nyheter Idag den 3 maj släpps en ny film i Sagan om Ringen-trilogins spår, gjord av fans till eposet. Det nya kapitlet heter The Hunt for Gollum och är en 40 minuter lång historia som handlar om Gandalfs och Aragorns försök att hitta Gollum för att undvika att Saurons sida får tag i honom och informationen att Ringen finns hos hoberna. Filmen finns att se direkt på nätet på webplatsen www.thehuntforgollum.com.

Lägg ner Radiotjänst!
► Nyheter Nu har inte det här nånting med film att göra (möjligtvis väldigt långsökt om man säger att SVT lite då och då visar nån gammal seg och tråkig svensk klassiker eller annan dramafilm, för några bra action-, skräck- eller äventyrsfilmer är det ju sällan det visas på dom kanalerna), men jag känner att jag ändå vill bidra lite i debatten om Radiotjänsts och TV-licensens vara eller icke vara. För min del finns det bara en enda sak att säga... SKROTA SKITEN! Vill ni läsa mer om varför jag tycker som jag gör så är det bara att kolla in länken här nedan. Hata Radiotjänst i Kiruna AB

Finsk rysare a la hårdrock
► Nyheter Alla vi hårdrocksälskare som tyckte att Lordis vinst i Eurovision Song Contest för två år sedan var det bästa som hänt sedan hjulet uppfanns kommer nu ytterligare en gång att bli frälsta. Hårdrocksgruppen med monsterkostymer är nämligen tillbaka i en långfilm som heter Dark Floors. Filmen är en rysare av typiska amerikanska mått, där en grupp monster (medlemmarna i Lordi) tagit över ett sjukhus som en grupp människor försöker fly från. Huruvida den här filmen är bra eller inte återstår att se, men av trailern att döma så verkar dom iallafall inte ha slösat på specialeffekterna.

Actionfigurer från barndomen på film
► Framtid I min barndom på 80-talet samlade jag bland annat på så kallade Action Force-gubbar. Det var små gubbar med böjliga armar och ben som med sina tillhörande katanasvärd och andra dödliga vapen hjälpte världen i kampen mot den onda organisationen Cobra. Nu kommer filmen som baseras på dessa små leksaksgubbar. I filmen G.I. Joe: The Rise of Cobra, som har biopremiär den 14 augusti, kommer vi bland annat att se skådespelare som Dennis Quaid, Sienna Miller, Jonathan Pryce och Arnold Vosloo. Det verkar dessutom från producent-håll att detta är första filmen i en planerad trilogi, men som alltid så håller man på detta för att först se hur den här första filmen tas emot av biobesökarna.

Kinesisk vampyrsaga till Sverige?
► Framtid Om den kinesiska vampyrsagan Blood: The Last Vampire kommer visas på de svenska biograferna är ännu för tidigt att säga, men för min egen del håller jag alla tummar jag har för det. Av trailern att döma är det här verkligen en film att se fram emot, speciellt för alla vampyrälskare därute och för alla som gillade Crouching Tiger Hidden Dragon och Hero (alla dessa tre filmer kommer dessutom från samma producent).

Fler kommande biofilmer
► Nyheter Några andra biopremiärer att se fram emot tycker jag är Star Trek 11 (8 maj), Terminator - Salvation (29 maj), Transformers 2 - Revenge of the Fallen (26 juni) samt Ice Age 3 (30 juni).

Äventyr bland dinosaurier och jättesvampar
► Nyheter Den 13 mars har Resan till Jordens Medelpunkt 3D premiär på utvalda biografer runtom i landet. Filmen är från New Line Cinema och Walden Media, så jag har höga förhoppningar på denna.

Harry Potter och Halvblodsprinsen i sommar
► Framtid Den 17 juli kommer Harry Potter och Halvblodsprinsen att ha svensk premiär på biograferna. Skådespelarna i tidigare filmer återkommer i sina roller, vilket gläder mig. I en filmsvit som denna är det katastrofalt att byta ut skådespelare tycker jag.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.