Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Jolbi - Art & Illustration


Konst, modeillustrationer & annat dravel


Homepage » Besök Jolbi - Art & Illustration

Inlägg i Jolbi - Art & Illustration

En snygg & en ful, bedöm själv ;)
Så löd ett mail som jag fick av mina vänner Ola & Sara igår, fick mig ett gott skratt!Skorna ser något bredare ut på Ola...

McQueen A/W 2009
Var inne på Vero Moda här i stan, det stod ingenting någonstans om att det var jag som hade gjort linnet...man ska vara glad för sin framgång men nog känns det surt när Vero Moda tjänar massor med pengar & jag får "äran", frågan är om jag egentligen fick så mkt ära. Nästa gång ska jag tänka till både en & annan gång!

Nu finns det i butik:)
  Såg på Louise blogg at hon hade köpt linnet, blev väldigt smickrad!   Fick även glada samtal från syskonbarn som hade varit & köpt ett linne & dessutom fått en tygkasse bara för att de var släkt med mig - snäll Vero Moda-personal, tyckte det var så fint!   Om du har köpt dig ett linne, maila gärna en bild!  

Man jobbar & jobbar men ingenting händer.
Brukar ni någon gång få den känslan av att allt blir fel, att man jobbar & jobbar men ingenting händer, det vill aldrig lossna. För andra rullar det på bra som bara den men för en annan är det samma gamla visa. Jag vet inte om det är hösten som påverkar eller om jag bara börjar inse att det här leder ju ingen vart! Jag har kanske inte vad som krävs utan får nöja mig med att sitta hemma & rita för att det är kul men sanningen att säga är att det inte känns något vidare kul just nu. Läser andra illustratörers bloggar, det går så jäkla bra för dom & min känns bara trött.   Sitter & jobbar på en hemsida, det går riktigt dåligt, så dåligt att jag funderar om det ens är lönt att lägga all energi på skiten. Dessutom är det något konstigt med min blogg i explorer som gör att den ser ut som skit...jag får inte rätt på det så jag kör på att ha en blogg som ser amatörmässig ut.   Var fan tog min glädje & energi vägen?!          

Chloé

Vero Moda-linnet, ute i butik onsdagen den 23/9
Idag fick jag fyra linnen med olika tryck + en kasse på posten.Linnena kommer finnas i butik from onsdagen den 23/9 & kommer kosta 99,95 (hello försäljningspsykologi!) & kassen får man på köpet om man handlar för över 300kr. Det ska bli jättespännande att se hur de tas emot i butikerna, hoppas på att de säljer kalasbra! Bild:Vero ModaTrycken blev...intressanta, tycker de är fina men är lite besviken över att de gjort om dom så de ser sprayade ut istället för "akvarelliga", det är ju lite det som är min grej & det försvann. Nej jag ska inte bete mig som en bortskämd unge, jag är jättetacksam men det är känsligt när det kommer till att någon utomstående petar i ens konstnärliga arbete.Vad tycker ni?

Kyrkoval
Long time no see, har haft fullt upp & ont om inspiration, så kan det bli! För en tid sen fick jag en förfrågan om jag kunde göra en logotyp till ett nytt parti här i trakten, tyckte det kunde vara ett spännande & utmanande projekt. Tänkte passa på att visa upp den idag eftersom det är kyrkoval. Jag ville göra en logga utifrån namnet som jag kände var ute efter ett nytt tänk inom kyrkan därför ville jag inte göra det för strikt utan leka lite med formerna & skapa en ganska lättsam logga. Som inte ser ut "dussinbilderna" inom kyrkan. Vad tycker ni? Röstade ni i kyrkovalet förresten? Jag & maken var duktiga & röstade, vi var 2 av totalt 112 i vår församling som röstade under dagen. Jag säger då det.

Jolbi IRL!
Min kära vän Niclas hörde av sig för ett tag sen & ville beställa en tavla som skulle bli en födelsedagspresent till en tjej som heter Stina, igår skrev hon ett inlägg i min blogg & så här tjusigt blev det hemma hos henne! Alltid lika kul att se bilderna "på riktigt".

Hassle - the next big thing!
Efter att ha väntat allt för länge köpte jag äntligen Erik Hassles debutplatta, det var som jag trodde - jag blev inte besviken! Nu går den varm i bilen! Är övertygad om att denna talangfulla unga man kommer bli Sveriges nya stora musikexport!   English: Erik Hassle - this will be Swedens next big music export, remeber his name & remember where you heard it first!  

Härlig helg!
  Vilken finfin helg jag har haft, Timbuktukonsert, tjejfest med världens härligaste vänner, yoga, god mat - mao perfekt! Det som gör den perfekt är att min älskade man kommer hem från Budapest & om en liten stund ska jag hämta honom på station :)   En annan sak som jag blev så himla smickrad över var att en tjej här i byn kom & frågade om hon fick praoa hos mig, önskar att jag kunde säga ja men jag har ju mitt vanliga knegarjobb att sköta. Har fyllt i registreringspapper till företaget nu, så nu är det bara att köra!   Hur har er helg varit? English: I had the best weekend ever, say no more - if you're interested to know what I did, check out the googletranslator at the botttom!

Kräftor & Glamour!
Igår såg jag Timbuktu & idag ställer jag till med fest för tjejerna med tema "Kräftor & Glamour". Denna inbjudan skickade jag till mina kära vänner för ett tag sen, vi ska äta slabbiga kräftor - uppklädda till tänderna!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.