Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Frogprincess in Cyberspace

Här skriver en normalt tokig tjej om dagens händelser och gårdagens minnen i mitt liv. Kärleken till naturen och en positiv inställning ger mig energi att sprida glädje omkring mig.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Frogprincess in Cyberspace

Inlägg i Frogprincess in Cyberspace

Glad 1:a advent :-)
Och jag bryter inte på mina adventstraditioner inte:Som vanligt så är jag inte färdig med städandet och pyntandet utan det får jag fortsätta med i dag, fast det är inte så mycket kvar: lite dukar ska på borden och så glitter och ljusslingor ska på plats. Stjärnor och adventsljusstakar är uppe. Men jag har tid för något trädgårdsarbete är det verkligen inte! -10,5 ute och våra små pälsbollar vägrar sätta en endaste tass ute på trappan...Jag är själv ganska så tveksam till att gå ut, faktiskt...Så här SKA det se ut i hallen när jag är klar...

Mina fingrar kliar...
...skrivklåda av sällan skådat slag!Visst, jag har ju trädgårdsbloggen, men där har jag satt mig för att bara trädgårdsrelaterat material får förekomma. Jag har så mycket annat som vill komma till tals och de som söker trädgårdsbloggar vill väl inte läsa om allt mitt andra tjafs...Dessutom är det supervitt ute på gräsmattan så det finns inte så mycket trädgård att skriva om just nu...  SÅ HÄR ÄR JAG IGEN!!!Jag försökte byta namn från "Frogprincess", men det går tydligen inte på blogger... Å andra sidan så verkar hela cyberspace vara fylld av "Nillor" (antagligen Pernillor, Camillor och, som jag själv Gunillor) att ändra namnet ändå kommer att göra mig fullkomligt anonym... Och det vill jag ju inte riktigt vara!Alternativet att radera alla 595 inläggen sedan bloggens början och därmed hela "Frogprincess in cyberspace" och börja om från scratch med nya inlägg kändes som att jag lika gärna kunde hugga av mig båda händerna, så "Frogprincess" får hänga kvar!!!Just i dag så sitter jag här och tycker vansinnigt synd om mig själv. Jag har urinvägsinfektion. Det har känts som att jag kissar taggtråd och jag kunde inte ta många steg i från toa. I stället för att springa till farbror docktorn och få antibiotika så har jag inhandlat 10 liter tranbärsjuice hemma och fem citroner som jag systematiskt betar av. Detta plus vatten och honung är en klassisk gammal huskur som ska hjälpa till att sparka ut bakterierna. OCH det hjälper (mig i allafall) om man börjar direkt man känner symtom.Ja det gäller att inte bli kall om rumpan.Aftonbladet skriver i dag att SMHI spår en vargavinter. Och nog kan jag tänka mig det när jag tittar ut. Det är isande vitt på gräsmattan och tempen visar ett par minus.Hellre det när det är vinter än regnslask och blåst. Sen sitter jag här och väntar på ett par killar som ska komma och läsa av våran vattenmätare.Efter att ha dragit in vättervatten i våras har nu första räkningen kommit till föreningen och den är tydligen på ett gäng kubik som tycks ha "försvunnit" på vägen...Så det vore ju fint om den redan läcker...

Studentkort...
...gjorde jag till min brorson som gått ut en estetisk linje, inriktning musik :-)Student-killen är en stämpel från Magnolia.  Och text-stämpeln + noterna i bakgrunden kommer i från www.panduro.se

Feedjit...
...en liten finurlig sak på min sidokolumn där jag kan se var människorna som besöker min blogg kommer i från.Går jag in på "Updating in real time" längst ner i den rutan så kan jag också se hur de har hittat min blogg.Om de kommer i från andra sidor där de sett mina kommentarer eller de redan känner adressen så de går direkt till bloggen. Dock vet jag aldrig VEM som besöker mig.Jag kan också se vad de ev. googlat på för att hitta till min blogg.Och just nu så  kan jag inte för mitt liv begripa vad jag har skrivit som har fått google att föreslå min blogg till den som googlade på "snuskiga korsstyngstavlor"...Tveksamt om besökaren hittade vad den sökte.

Jorden kommer att gå under...
...år 2012 siar många och med Mayakalendern och andra profeter som referens. Här höllt den redan på att gå under för ett par veckor sedan:Men vi  klarade det!!!

Jag var inte speciellt unik...
 ...fick jag veta i går kväll då telefonen ringde hos min arbetskamrat och hennes dotter tjöt av glädje och förkunnade att hon hade vunnit ett tjockt paket från postkodlotteriet. Dottern är den nyfikna karaktären och besparat sin mor att gå runt på jobbet och undra vad det kunde vara så hon hade öppnat paketet och berättade glatt vad det var... Likaså var det två andra på avdelningen som vunnit... Men, bor man inom samma område så ska ju grannarna kunna inkassera mycket ihop. Det är ju själva grejen. Melinda frågade om vad det var för svart på boken och jag glömde att berätta i mitt inlägg i går att det är spelkonsollen. Liten batteridriven dosa där man knappar in svar alternativen och man kan även välja 50/50.Det var ingen storvinst, på Bokus kostade den 219 kronor, men jag vann ju något :-)Tydligen har det gjorts en liknande bok fast med "På spåret". HÄR finns den på Bokus. Julklappstips???

Vinner ju aldrig något...
...gnäller jag allt som oftast när det kommer till Postkodslotteriet.150 kronor (x2) sen vi gick med 2009.Och så finns de de som varit med i några få månader och vinner miljoner...Men man vågar ju inte gå ur!Tänk att sitta framför tv:n och se grannarna ta mot alla miljonerna i grannyran.Men så i går var jag vid brevlådan och fick fram ett stort paket: Det var ju förstås inga miljoner...Men attans vad glad jag blev!!!

Timmen är sen...
...och här sitter jag framför datorn.Har just handlat lite julklappar.Till sambon - han har bestämt vad han vill ha. Jag beställer och betalar.Till mig själv... från sambon. Jag visste vad jag ville ha och han betalar...Enklast så.

Underbart, härligt, syveränt...
...snön har äntligen anlänt.Och det fortsätter att vräka ner till min stora förtjusning.Jag vidhåller skarpt att är det vinter så ska det vara vinter och inte regnblask och gråväder.

Inte lätt...
...att laga mat här inte.Kom ut i köket och fick se följande syn: Håller  bara tummarna för att han har den goda smaken att hålla sig därifrån när spisen är på...Har jag skrivit att han heter Pucko???

Röda märken...
...som kliar något alldeles fruktansvärt, det är min vardag just nu.Käkade tydligen någonting alldeles olämpligt i går och har varit med om värsta allergireaktionen.Då ögonen tenderade att svullna igen så valde jag till sist att åka till Centralhälsan och inte till jobbet i morse. Där fick jag en kortisondos och så lite tabletter.- Försiktigt, sa läkaren, man blir trött. Du borde inte jobba alls i dag efter att ha ätit de där tabletterna (Jag hade tänkt att åka vidare till jobbet efter läkarbesöket).Pinsamt medveten om att sjukdomsdagarna duggat lite tätt de sista månaderna så gick jag med på att stanna hemma. Åkte därmed till apoteket och sen hem och knaprade i mig mitt piller.Och SOMNADE. Och SOV ALLDELES FÖRBASKAT LÄNGE.Nu sitter jag framför datorn och jag är trött... Jag är så förbenat trött så jag vet inte var jag ska ta vägen, men jag kan ju inte sova hela dagen.Ska ta ett nytt piller i kväll... Ska ta nya piller fram till att de röda märkena har försvunnit och sen tre dagar till. Lyckligtvis så är det mesta redan borta, men tre dagar till...God natt. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.