Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

ToppBlogg.se

Så fungerar ToppBlogg.se
Genom ToppBlogg.se kan du få statistik över din blogg samtidigt som din blogg blir listad och rankad i den kategori din blogg ligger i. Statistiken nollställs varje vecka för att göra systemet så rättvist som möjligt. Vi listar antalet utgående, ingående, unika och antalet totalt unika besökare. För att statistiken ska fungera korrekt måste du placera en räknare på din blogg som även visar vilken placering du har i din kategori.

Få fler läsare med ToppBlogg.se
Genom att vara med i ToppBlogg.se har du chansen att få nya läsare. Beroende på besökarnas intresse så kan man bläddra runt i de olika kategorierna och finna något som är intressant för varje läsare. Det är naturligtvis gratis att vara med i ToppBlogg.se.

Publicera RSS-flöden
Du har också möjligheten att publicera RSS-flöden. På så sätt kan man som besökare se vad din blogg handlar om och hur bloggare skriver utan att man behöver besöka bloggen. Det är då enklare att hitta bloggar som intresserar läsare. Det är också bra för dig som bloggare.

Kort och gott är ToppBlogg.se en väg för läsare och bloggare att mötas och förenas. Syns du inte, finns du inte.

Hur hittar jag URL:en till mitt RSS-flöde?

Varför syns inte min banner?
I dagsläget visas bara banner för topp 50 av bloggarna samt för "nya bloggar". Vi funderar på att visa alla banners inom kort.

Så lägger du till knappen på din sida
Vi har skapat en guide över hur du lägger upp den lilla statistik-knappen på din blogg. Här kan du läsa guiden.

Behöver du hjälp?
Om du har problem med att lägga in räknaren på din blogg kan vi hjälpa dig. Kontakta oss här.

 

Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.