Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

thoughts of a handsome ranger

En snyggos äventyr och livsöde, presenterat rakt in i ditt hjärta.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök thoughts of a handsome ranger

Inlägg i thoughts of a handsome ranger

Jhené Aiko - The Worst (Explicit)

Raleigh Ritchie - Bloodsport (Audio)

Terapi
Jag har länge undrat varför jag inte kan blogga längre. Nu tror jag att jag vet varför. Bloggandet var terapi för mig. Hela bloggprocessen var en jakt på mig själv. Jag ville veta vem jag var, vad jag ville och vad jag egentligen kände. Det var mitt driv. Och nu vet jag. Det funkade. Därför skriver jag inte, även om det hade varit roligt. Jag är färdig.Behöver jag leta efter mig själv igen, nån gång i framtiden... då kanske jag kommer tillbaks.

Handsome Ranger
För fem år sedan började jag blogga här inne. Jag har alltid tyckt om att skriva och har ofta fått höra att jag gör det bra. Innan jag började funderade jag över hur JAG skulle kunna fånga folks intresse i en blogg? Bloggar fanns det i tusental och oftast brukade de dåliga bloggarna ha fler läsare än de som var bra. Jag googlade runt på hur. Hittade information om att man blir mera läst om man skriver om snusk. Att det var lättast att få läsare om man bloggade om det. Ok, tänkte jag och började oreflekterat att skriva om mitt sex- och kärleksliv. I always tend to pick the easy way.Namnet var givet. I was always the good looking guy, vart jag än kom. Det hade alltid irriterat mig. Jag hade alltid tyckt att det varit i vägen. Folk såg inte mig, de såg bara mitt yttre. Men nu skulle jag utnyttja det. Jag fick därför heta Handsome Ranger. Dessutom drog jag växlar på min sexuella dominans och min svaghet för kvinnofötter. Jag kryddade det med mina feministiska tankar, min anti-macho hållning, samt mitt öga för detaljer avseende kvinnors vanor. Jag skulle minsann visa dem att jag förstod dem, trots att jag var snubbe. Som om inte det vore nog, lät jag bloggen drypa av kärlek, med budskapet att ingen kan älska som jag kan. Och konceptet funkade. Det blev ingen hit, men det fångade en trogen skara läsare. Flest kvinnor och majoriteten av dem, konstigt nog, var kvinnor som jag blev attraherad av, på ett eller annat sätt.Min berättelse började med verklighet, med tiden blev det en mix av verkligheten och fantasi. Snart blev det mer av fantasin och något senare blev den fantasin faktiskt mer och mer verklig. Nästan som en saga som började leva sitt eget liv och till slut blev själva verkligheten. Den fantastiska värld jag hade skapat var full av intressanta kvinnor av kött och blod, vari jag var någon slags superman. Tänkvärt var också att jag mitt i allt detta var en militant förespråkare för monogami, hur jag nu fick ihop det.I längden blev det iallafall inget bra, allt det där. Jag tappade bort mig själv i alltihop. Tappade greppet. Tyckte snart inte något vidare om mig själv som den figur jag hade skapat. Snart och snart, det tog väl något år. Sen spårade det hela ur och jag hittade aldrig tillbaks till skrivandet i det här rummet.Ungefär så var det nog.Eller kanske inte. Det beror nog på när man berättar om det, och på hur man känner att det var just då.Posted with Blogsy


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.