Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

ORD/BILD - Eller Universums första blogg


Mest anteckningar ur min skalle. I ord och bild krymper jag verkligheten till digital form (uppdateras oftast från mobilen). Tanke och handling sammanflätas utan krusiduller, i ett försök att återupptäcka bloggandet, finna ro i rotlösheten, uppfinna meningslösheten, fånga ett


Homepage » Besök ORD/BILD - Eller Universums första blogg

Inlägg i ORD/BILD - Eller Universums första blogg

Frukt
Päronet är avslöjat. Det är egentligen en rakad kiwifrukt med lång tunga. Så busted.

1.
Det är morgon, en tung morgon. Luften är lätt men morgonen tung. Jag ser upp på två gigantiska bläckfiskarmar. Men det spelar ingen roll, morgonen springer vidare.

En annan Blogg
Natten kommer snart att sluka mig, mina drömmar brotta ner mig, jag kommer att stänga av för några timmar.

Efter maten
God mat. Nu promenad. Jeppidue.

Matlagningen fortsätter
Folk säger att jag är en obotlig nostalgiker och att det inte finns någon som är så blasé som jag är. När jag skriver folk så menar jag mig. Snart mat.

Jag i köket
Ska laga mat. Tänkte våga mig på quornfärssår med spagetti. Mitt tips i lördags gick inte in, tur var väl det. Sverige fick 0-0, men tycktes vara i minsta laget. Elmander radade upp missar.

Jag i köket
Ska laga mat. Tänkte våga mig på quornfärssår med spagetti. Mitt tips i lördags gick inte in, tur var väl det. Sverige fick 0-0, men tycktes vara i minsta laget. Elmander radade upp missar.

Vm-kval
Bereder mig på fotboll ikväll. Är lite småsjuk, sambon jobbar, så jag har inte mycket bättre för mig. Inte mycket slår landslagsfotboll, vm, em, och för att ta sig dit måste lagen genomgå ett två år långt kval. Många jobbiga bortamatcher. Sverige spelar mot portugal idag. Väldigt svår match. Jag tror inte på sverige idag, nepp, blir stryk med två, tre mål. Tyvärr.

Ett alias
En kompis behövde ett alias på sitt jobb. Vi började spåna: Jonny melodrama. Carl lightyear. Zap samsonite. Ford prefect. Martin andersson. Marty mcfear. Jay hawk. Sugar daddy. Gary grey. Cole porter. Tim mature. Harri ford. Renard muldrake. Bob alf. Killy monroe. Dan brown. Brad pink. Tom b hunter. Bob hounde. Ace spade. Men i slutändan var allt tankearbete förgäves, av vilken anledning har jag glömt.

Odefinierad
Saker och ting är oftast mycket intressantare innan reglerna är sätta. Vad som är vad, vem får göra vad, när, hur ditt relaterar till datt och så vidare. Den mystiska auran lämnar saker som är för studerade. Jag vet inte vad jag vill med denna tanke, bara få ut den antar jag.

Hem salta hem
Efter en flyg- och ett par bussresor står jag hemma i tamburen. Trött. Drömmande. Liverpool vände och vann tillslut. Om några timmar väntar en ny arbetsdag.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.