Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Sick I Tell You

Vi är två tjejer som levt någonstans mellan 20 och 30 år vardera. Vår vänskap är relativt ny men den har kommit att betyda mer än vi någonsin vågat ana. 2008 har varit ett år fullt av glädje och skratt. En sak är säker; året är inte slut än!


Homepage » Besök Sick I Tell You

Inlägg i Sick I Tell You

Oktober, bröstcancermånaden

Där vill jag jobba!

Hur tog han meddelandena?
19/9 13.35Ü har precis ringt tre gånger på raken. Jag svarade inte. Han ringer bara en signal och lägger sen på, för att jag ska ringa upp.Antingen gillade han mina sms eller så vill han skälla ut mig. I don’t know. Men jag tänker ta reda på det. Inte nu, men kanske ikväll.Vi har fan inte sovit något inatt/idag än. Vi ska käka nu och sen slumra in. Vad det blir för roligheter ikväll återstår att se. Jag tänker då fan inte missa det!

Tips
Har precis förhandsbokat en bok som inte släpps förrän v47. Men jag kommer inte få den förrän v49! Jag gillar inte Bokus! Blä för deras snålhet och seghet! Ska ni ha kurslitteratur så beställ hellre från adlibris för de är mycket snabbare i leveransen. En gång tog det mig 3 veckor (på adlibris tar det ungefär 2-3 dagar, mycket bättre) innan jag fick en bok som jag skulle ha den kursen. Jaha men då hade redan 60% av kursen varit. Thank you bokus!I alla fall!För fotointresserade måste jag rekommendera Göran Segeholm. Vi hade honom som föreläsare under en fotokurs i våras och han är skitbra! Han har redan en bok som heter Fånga bilden! ute på marknaden som jag rekommenderar och den andra kommer som sagt inte förrän framåt jul...

På fyllan kommer ens innersta tankar ut
19/9 11.52Imorse när vi var tillbaka på hotellrummet gjorde miss F1 en lätt pinsam grej… Kanske den mest pinsamma grejen hon någonsin har gjort!Inom loppet av 10 minuter skickade hon 3 sms till Ü som alldeles precis hade släppt av oss vid hotellet.De lyder såhär:- I wanna spend the (some) night with you- You know what? I wanna fuck you until I cant hear the praying guy… ;)- Do you wanna come to the pool. Were gonna go to the pool…Det var en fin svit av meddelanden. Det ska bli intressant att få reda på hur han reagerade, det vet vi kanske ikväll…

Födelsedagen som Mr H glömde...
Mr H glömde min födelsedag. Jag kom ihåg hans. Har har fått lida. Men efter detta rim så förlät jag honom.GRATTIS I EFTERSKOTTDin födelsedag jag visst råkade missaEller trodde du jag dig bara dissa?Lite jag skäms för att jag dig glömdeKanske var det för att jag om M satt och drömdeMen lite dig själv du har att skyllaAtt bara nämna dagen på vår värsta fyllaEfter två flaskor vin och kanske en shotSäger du att den 5/10 får du ej glömma bortI efterhand sitter jag och funderar lite härMiss F1 min bästis hur tänkte du där?Med detta lilla rim hoppas jag kunna göra dig gladDet är ju trots allt ganska kort, bara ett bladSå grattis i efterskott din lilla fjantNu är det inte många år kvar tills du är tant!Puss och Kram//Mr H

Vi känner igen oss
Jag skummar igenom de senaste veckorna på Katrins blogg och hittar ett inlägg som påminner väldans mycket om vår tid i Turkiet. Såhär var det varje dag och med flera killar... Liiite jobbigt, men det finns värre saker att vara med om.

Äntligen!
Nu har The Big Bang Theory s2 börjat!I love them!

Beta is the shit!
Nu har jag MSN Beta!

Poo rules!

On fire
Gjorde en smoothie till frulle idag, eller försökte i alla fall... Efter en del mosande av frukter med min stavmixer fick jag ge upp. För den började i princip brinna! Varm som fan var den och röken bolmade ut (ok, liiite överdrift kanske). Så jag fick drick en ganska klumpig smoothie, men gott var det!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.