Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Creativity

Mitt liv som tecknare, konstnär, designer. Framtidsplan: Inom kort starta företaget Sounds som bedriver en musiktidning och behandlar just Musik, i all dess form.


Homepage » Besök Creativity

Inlägg i Creativity

Lånat kamera från skolan
Min sambo är inte hemma riktigt än, det är däremot jag! Idag har jag lånat en kamera från skolan, en Panasonic FZ7! Det ska bli riktigt kul att fotografera med en lite bättre kamera än den vi äger nu.Så, tanken är alltså att vi ska gå ut och promenera i det ...vackra.. vädret, ta lite bilder, leka med hunden och sedan gå hem.Det blir trevligt för oss alla tre. Jag får återkomma med lite bilder efter promenaden, hoppas du hänger kvar tills dess! Jo just ja! "Slutar hyffsat tidigt idag, fem över tre, och då ska jag handla typ... potatis, sen ska jag hem. Hem, ljuva hem!" http://easyskanking.blogg.se (min sambo) - AMAGAD, HON HAR KÖPT DILLCHIPS! OCH DET ÄÄR SÅÅÅ LOCKANDE FÖR DOM STÅR NÄMLIGEN PÅ KÖKSBÄNKEN. JUUUUMMYYY!

Mina planer inför morgondagen
Jag gillar verkligen cheezeballs, de är riktigt goda. Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan och jag ser faktiskt fram emot den. Jag har två lektioner, totalt och det börjar med mediakommunikation och avrundas med en timme datorkunskap. Men vänta, det bästa kommer efter det!Imorgon är det nämligen supergod mat på skolan (Grillad kycklingfilé med potatissallad och béarnaisesås alt. Schnitzel (fläsk) med stekt potatis och persiljesmör) Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har för planer inför morgondagen men ändå ser den väldigt ljus ut.Jag ska bland annat låna hem en systemkamera från skolan och promenera med sara ute i naturen. Det är så himla vackert ute med alla löv i olika orange-röda nyanser, det kan bli riktigt bra motiv. Lite funderingar har jag även kring tanken att boka tid hos en ekonomisk rådgivare på Nordea. Det är faktiskt väldigt nyttigt att få lite tips från professionella!

Jag har ingen koll!
Sebastian är en riktigt schysst grabb, jag hoppas att han snart kommer upp till Piteå så kan vi dra på krogen.Jag hoppas också att Sara hinner fylla 18 så även hon kan följa med, henne lämnar jag inte! Det känns som att jag verkligen inte har någon koll alls på när vilka uppgifter som ska lämnas in när i skolan. Ta skrivuppgiften i mediakommunikation som ett exempel. Denna trodde jag skulle vara inlämnad idag, så var dock inte fallet. Det visade sig att den inte skulle vara inlämnad förrens imorgon. Så, stressad som jag var slängde jag ihop skrivuppgiften igår kväll. Vilken flopp alltså!Idag ska jag och Sara (?) ta det väldigt lugnt, skönt.  

Den var bra
Den här morgonen var inte ett dugg bra, för att vara helt ärlig.Eller, den var bra innan den blev helt åt helvete. 

NTI-skolan brann ner..... NOT!
Sara har varit och hämtat min gratis-tårta jag fått av Piteå-kommun och nu ska den ätas! Mums. Idag har jag haft huvudvärk hela dagen och det har varit varmt inomhus något förbannat. Brandövning har det också varit, tur för mig att jag satt precis brevid brandvarnaren när den tjöt... i 150dB!Jag tror jag fortfarande hör det där tjutet, som ett slags eko i mitt huvud. Jag återkommer om jag blivit hörselskadad och fått men för livet. Det kan tyckas vara ganska löjligt. Det var ju bara en brandövning. 

Fotomanipuleringar
Kolla in min bilddagbok också. Jag skulle behöva lite vänliga ord från er, speciellt när det gäller mina fotomanipuleringar. http://kreativitet.bilddagboken.se

Glädjeskutt hit och glädjeskutt dit!
Imorgon är det dax att återvända till skolan igen! Glädjeskutt hit och glädjeskutt dit.Jag ser faktiskt fram emot filmkunskapen, men det är en heeelt annan historia! Sara är redan till sängs som får mig att fundera - hur i allsin dar ska jag i överhuvudtaget orka stiga upp imorgon?När? Jo, precis samma tid som alltid. 05:45, därefter ska jag fightas med tiden och förhoppningsvis hinna med den eländiga bussen. Å andra sidan kan jag sova på bussen men jag får alltid en känsla i magen att jag kommer helt enkelt glömma bort att kliva av. Jag borde tvinga mig själv lite sömn nu. Åtminstone kolla på TV för att sedan, någon gång i natt, somna. "Världens största bedrägeri" på SVT 2.  Sounds good for me. Sayōnara!

Den är så annorlunda och så bra!
I'm Shipping Up To Boston - Dropkick MurphysIgår kollade jag på Simpsons (avsnittet med Donnie). Jag satt som fastklistradframför TV-apparaten när jag fick höra låten. Den är så annorlunda och så bra!  

En uppfinning som kommer förändra världsbilden!
I New York och San Fransisco har en ny trend kommit till liv.Det har inget att göra med kläder, nej. Ponera att du sitter på en fin middag där hela släkten är samlad och atmosfären är redan rutten.Du bjuds på mat, stanken är outhärlignär du luktar på den men du försöker hålla masken för attinte behöva skämmas. Alla ser ut att njuta av den maten och du tar en tugga för att inte visa respektlöshet.Din mormor, som lagat maten brister ut "Du gillar maten va? Det tog två dygn att göra allt!"UEEWH, det smakar värre än vad det luktar. Det smakar faktiskt så pass illa att du får kväljningaroch ditt ansikte är röd som en tomat.Vad gör du?Du äter ett piller framställt av ett västafrikanskt bär kallat mirakelfrukt och allting smakar helt plötsligtgudomligt.Ett sådant piller har jag väntat på i evigheter! Vad tycker du om det nya pillret?

Sallad-de-Specialté - GOTT
Vad klantigt av mig att inte komma ihåg att ladda upp bilden på mig som togs av Sara i förrgår.Man kan verkligen se hur mycket jag njuter av att äta sallad-de-specialité. Bilden är inte heller helt världelös!För att slippa förvirring - Jag har underkläder på mig men till och med jagskulle kunna tro att det är något annat som döljer sig bakom retucheringen!

Jag är på väldigt dåligt humör.
Vad otrevlig jag lät när jag klev upp. Förlåt.Igår natt gick jag till sängs 03:30 och somnade någon gång runt 04:00 med världens huvudvärk.Jag vaknade sex timmar senare och  var på världens sämsta humör. Det borde jag nog inte ha varit men fy fan vad jag har sovit dåligt.Idag har vi tvättid och jag har inte varit delaktig, jag sov. Det var nog inte särskilt kul för Sara.Hm, jag får kompensera det på något annat sätt. Ibland suger det faktiskt med helg.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.