Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

S t y l i s s i m o


En livsstilsblogg innehållandes allt från mode och shopping till konst, skönhet och nöje. Bloggen har även ett stort antal videotutorials för Photoshop och Illustrator.


Homepage » Besök S t y l i s s i m o

Inlägg i S t y l i s s i m o

HunkyDory Home
Hunkydory Home's koncept är "något lite annorlunda". De säljer handgjorda accessoarer till hemmet, som är väldigt konstiga och unika men också töntigt söta.

Ett läskigt koncept
Originalbilden tillhör KOHANNA. Tack så mycket för att jag fick låna den. Resultatet blev inte riktigt som jag ville, men man kan inte alltid få som man vill.

Tomy Car
Fisk tillverkaren Odawara Kanko och leksakstillverkaren Takara Tomy, gick samman för att skapa Tomy Car Kamaboko, som alltså är "ätbara bilar".Jag tänker inte dela med mig av innehållet eftersom att detlåter ganska vidrigt (för oss veggos). Jag ville bara dela med mig av deras lekfullhet.

Jeremy Scott & Adidas
Sportkläder brukar oftast se likadana ut, eller vara ganska trista. Därför är det jättekul när stora märken såsom Adidas de samarbetar med andra designers.designers, för att skapa något nytt, något hippt. Samarbetet Jeremy Scott är i varje fall det roligaste jag sett hitills. Skorna med vingar är riktigt snygga, men det andra... Finns kanske någon som gillar de :)

Louis C.K
Louis C.K. måste vara en av de roligaste stand-up komikerna jag sett på väldigt länge. Om ni gillar stand-up och har någorlunda bra engelska, måste ni kolla på hans klipp på youtube! Postar ett av klippen nedan.

Paris Hilton
Skulle normalt aldrig välja att illustrera henne, men bilden jag utgick ifrån var ganska "okej" snygg.

Malo
Den här låten spelade vi flitigt när vi bodde i Los Angeles, därför ger den oss en LA-känsla när vi hör den, även om det numera är grått, regnigt och mörkt här i Stockholm.

Choklad Piller
Lider du av följande besvär är det inte helt fel att bära med sig sitt "Choklad piller":- Irriterande pojkvän syndromet.- Brad Pitt kommer aldrig att bli min (*sur*). - Jag har överdoserat på "chic flicks". - Jag har tappat bort min favvo läppglans. - "Jag vet inte varför men jag är ARG" störningen. - Tjejen från jobbet, som jag hatar, har på sig samma tröja som jag. - Åh nej. Mitt ex såg precis mig med en tröja som är för stor och smutsig och ruffsigt hår. Det var ändå en gullig marknadsföring. Men de glömde bort det självklara. Är du godis/sötsaker/glass/choklad freak som jag, så räcker bara det.

If I Were A Boy
Postar detta från jobbet, därför är musikklippet utan etikett. Musiken ska iaf vara Beyonces senaste singel och spelas flitigt här på jobbet.

ASDA Lunchboxes
Jag och Essi brukar alltid ta med oss lunchlådor till jobbet (blir lite dyrt att äta ute varje lunch). Oftast är det jobbigt att ta med sig lunchlådorna, då man måste ta med sig lådan fram och tillbaka hela tiden (glöm inte att den måste diskas också)(lat!). ASDA Lunchboxes skulle dock vara det ultimata för oss. Lätt att använda, otroligt coola och tillfredställande.

Hetty Rose
Idén med Hetty Rose handgjorda skor, är att återanvända vintage matierial på ett kreativt och hållbart sätt och därefter skapa otroligt snygga och feminina skor. Materialet som används, kommer främst från gamla japanska kimonos.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.