Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Cronas löparblogg


Är en kille som friidrottar på fritiden. Har som mål att persa på Göteborgsvarvet 2012. Ska även springa Berlin halvmarathon den 1 april 2012.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Cronas löparblogg

Inlägg i Cronas löparblogg

Malmömilen avklarad
Malmömilen är nu avklarad och jag har fina minnen av det roliga loppet som jag inte tog så allvarligt på iår tack vare min varma härliga helkroppsstrumpa från #bredband2. Det var varmt så in i Helv.... och det bästa på hela loppet var när man fick lite vatten i sig på vätskekontrollerna och när brandkåren sprutade vatten på en. Annars var det mest en pina i värmen. Som tur var lämnade jag pulsbandet i båten så man inte hängde upp sig på pulsen. Tiden i mål blev ändå fina 50.49.. som jag var helt nöjd med efter förhållanden men både uppladdning och några bira kvällen innan. Nu blir det mer träning och nya tag inför nya utmaningar.

Malmömilen den 14 juni 2014
På lördag springer jag Malmömilen i denna dräkt från Bredband2.. Då ska ni plåta mig och tagga med #bredband2.. missa nu inte detta på lördag.. loppet startar kl. 15.00 den 14:e juni 2014.

Drygt en vecka till tävling
Den 16 mars är det dags för årets första utomhustävling. Jag ska springa seedningsloppet som är 10km i Helsingborg. Blir nog ingen optimal uppladdning då jag jobbar både natt och dag hela veckan vilket jag även skall göra på tävlingsdagen. Så det blir till att bara ta sig runt.. farten får jag jobba på till senare tävlingar.

Bröllopsklänning från franska Bella
Detta är en klänning från franska Bella. Klicka på bilden för att komma till våran andra blogg!Titta in på denna blogg!
Titta in här: http://bluecrownfashion.blogspot.se/

Köttat på gymmet
Körde cirkelträning idag.. 2 varv.. typ 12 maskiner. 40sek träning därefter 20sek att byta och ställa in nästa maskin. Mjölksyra upp över öronen.

Bra styrkepass idag
Idag kändes det lite bättre i baksidan och jag lyckades faktiskt springa 3km utan att det gjorde ont. Visst känns det lite stramt ännu men jag ska ju inte sprinta på ett tag framöver. Men jogga och springa i 4.45 tempo går fint. Körde även ben och bål idag.

Alt. Crossfit
9,5km alternativt crossfit pass avklarat!

Bra tryck i armarna
Idag körde jag mitt första joggpass (2km) sedan bristningen för 8 dagar sedan. Det kändes stelt och stramade fast jag bara trippade utan att ta ut full steglängd. Bara att kämpa på ett tag till med div. rehabövningar.

Rehab på Gång!
Körde ett okay rehabpass på Filborna Arena.. Blir ingen löpning i ännu en vecka. Endast cykel och styrka.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.