Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Nyheter.invalidoz.com


Ger dig färska nyheter som vi hittar på nätet allt ifrån datorer, mediaspelare, film , musik och mycket annat läsbart.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Nyheter.invalidoz.com

Inlägg i Nyheter.invalidoz.com

Dags att byta kläder.
Nyheter.Invalidoz.comInvalidoz.com tänker pynta om sin gamla hemsida, och göra en rejäl ansiktslyftning. Den kommer alltså inte se ut som idag utan det kommer förmodligen bli nåt helt nytt. Så nu har du chansen att komma med förslag på vad du skulle vilja att det fanns för nåt på den eller hur du vill att den … Fortsätt läsa Dags att byta kläder. →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Galaxy S3, nu är den här.
Nyheter.Invalidoz.comSamsung har lyckats med att bygga upp rykten och spekulationer omkring sin nya telefon, nu är den här. Samsung Galaxy S III visas äntligen upp. Men äntligen släpper dom nu ut lite specifikationer och bilder på sitt nya flaggskepp och med en 4,8 tum stor skärm av hd-superamoledteknik, quad-coreprocessor, en åtta megapixelkamera bak och en … Fortsätt läsa Galaxy S3, nu är den här. →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Måste nästan vara pinsamt…
Nyheter.Invalidoz.comXBMC gör det igen, dom släpper nu sin nästa version av sitt HTPC-program av XBMC och döper sin 11:e version till EDEN. Och det måste vara pinsamt för andra aktörer på den marknaden att ens försöka sig på nåt som fungerar lika bra. För XBMC-gänget lyckas få i den ena fullträffen efter den andra. Det … Fortsätt läsa Måste nästan vara pinsamt… →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Svensk Statsminister lär ungdomar hur man ljuger
Nyheter.Invalidoz.comFredrik , Fredrik våran statsminister tycker faktiskt att du sköter den här fildelningsfrågan riktigt bra. Fråga: Du sa förra valet "vi ska inte kriminalisera en hel generation" men sen så kom IPRED. Varför ska vi tro på vad du säger nu? ... Reinfeldt 2006: Vi ser att tekniska möjligheter nu finns som gör att vi … Fortsätt läsa Svensk Statsminister lär ungdomar hur man ljuger →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Radera din sökningar på Google
Nyheter.Invalidoz.comI Google nya säkerhetsavtal som börjar gälla 1 Mars 2012 så skriver dom att dina sökningar som du har gjort när du har varit inloggat på ditt Google-konto, kommer att kopplas ihop med dina övriga Google produkter som du har kopplat till det kontot och inkluderar då Youtube, Google+ m.fl. Hittills har dina Google sökningar … Fortsätt läsa Radera din sökningar på Google →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Recension: Deltaco TB-109X trådlöst minitangentbord med touchpad.
Nyheter.Invalidoz.comHar varit på jakt ett tag efter något litet och smidigt att styra min gamla dator som tjänstgör som htpc, då ett ordinarie tangent bord tar väldigt stor plats så föll valet på det här Deltaco TB-109X Det är utformat lite som en spelkontroll, med musknapparna placerade  på överkant och touchpaden i mellan. Man kan … Fortsätt läsa Recension: Deltaco TB-109X trådlöst minitangentbord med touchpad. →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Rea: Extern hårddisk 3TB
Nyheter.Invalidoz.comElgiganten rear ut WD Elements 3TB Extern Hårddisk för 1390:- Så passa på.Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Clementine en multimusikspelare
Nyheter.Invalidoz.comGänget bakom Clementine gör med sin v1.0 uppgradering på sin spelare till en multispelare med stöd för Spotify, Grooveshark och Sky.fm. En plattformsoberoende musikspelare inspirerad av Amarok 1.4 som dom själva säger. Spellista Spellistan är väl lite sådär när t.ex  låt 7 kommer före låt 6 så har man inte programmerat rätt enligt mig, inte … Fortsätt läsa Clementine en multimusikspelare →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Retrode + XBMC = sant
Nyheter.Invalidoz.comSedan jag skrev om Retrode i inlägget "Har du gamla Nintendo spel liggandes" så var jag tvungen och surfa runt och hitta lite mera information om den. Upptäckte då en annan kille som jag tror är svensk men skriver på engelska  som hade tagit det hela till en nivå till, nåt som passade mig som … Fortsätt läsa Retrode + XBMC = sant →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!

Har du gamla Nintendo spel liggandes?
Nyheter.Invalidoz.comOm du har gamla Nintendo spel liggandes, undanlagda eller kanske inramade i en tavla eller nåt. Och din konsol har gått sönder eller den tar för stor plats, din sambo tycker bara den är en dammsamlare? Om du känner dig träffad kolla vidare i den här artikeln så ska jag visa dig nåt som kommer … Fortsätt läsa Har du gamla Nintendo spel liggandes? →Nyheter.Invalidoz.com - Det här är ingen jävla blogg!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.