Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Sveriges Bästa Kanelbullar


Var i Sverige finns den Absolut Bästa Kanelbullen? Här börjar min resa i höstmörkret men var kommer den sluta?

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Sveriges Bästa Kanelbullar

Inlägg i Sveriges Bästa Kanelbullar

Skepp och Hoj
Min kanelbulle-jakt som jag såå längtat efter fick ett dåligt avbrott precis när jag lämnade mitt hem.Allt som krävs för att ge sig iväg på en skattjakt som tex ett piratskepp, besättning (pirater), kanoner och granater för att inte tala om ett helt segel.Nej skämt och sidor, min resa har fått bli uppskjuten. Men Jag har ätit en Kanelbulle i Malmö av alla ställen.Ica Maxi i västra hamnen fick bli den första. En stor bulle med mycket kräm (kanel/socker) för 8,90 kr.Bra start trots allt.Samtidigt jag åt min bulle och njöt seglade mina ögon igenom dagstidningens artikel om tillsatserna i våra bageribröd.En mycket intressant läsning. Att det finns en massa ämnen i vår mat som vi inte behöver visste jag, men att det finns det i bakverken med..

Jakten på kanelbullen har börjat
Att baka en kanelbulle har väl mer än Alla i världen gjort. Det finns ingen i min omgivning som inte gjort det i alla fall. Det är en omtyckt liten rullad bulle med härlig sötma och den finns ju även i många olika upplagor.Jag älskar den och kan äta tio femton stycken på en dag om inte fler.Nu ger mig ut i höstmörkret på jakt efter den Absolut Bästa kanelbullen i Sveriges Avlånga land. Och ni kommer att kunna följa min resa här i denna blogg. Om ni vill tipsa mig om er favorit så skriv gärna en kommentar.Följ min blogg med bloglovin


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.