Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

The 80's Will Eat You Alive


Peronligt, Udda och Egocentrerat. Min syn på stil och trender. "Where Fashion Gets Personal"

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök The 80's Will Eat You Alive

Inlägg i The 80's Will Eat You Alive

Married to the Mob.
cardigan by Married to the MobHur kan man inte bli nöjd i nyllet av den lilla, korta cardiganen med det fantastiska trycket?Det är en omöjlighet! Påstå inget annat!Kan SÅ se Carmela Soprano i den, hell jag kan se mig själv i den!

Here I am!
Status just nu:Sittandes i soffan, nyvaken (vilket inte alls är jättebra)med kanelbulle-kissen och kaffedoft i bakgrund."Efter Tio" på tv:n, redo att ta itu med dagens skörd av hemska vuxna saker som MÅSTE göras. Disk, räkningar, matlagning etc.Huff, bli 15 igen kanske?Skulle gärna visa en bild på eländet, men vår kameror har gått sönder.Blir lite blöt i ögat när jag tänker på det.(Antecknar längst upp på att göra listan.)Istället bjuds det på skoig färgklick. Du vet, som en bakgrund typ!Nåväl, kaffe och skitiga kattlådor kallar!

Sometimes I Atleast Try!
För ungefär hundra år sedan (när jag var ung och hoppfull, haha)så var det någon affär som hade en designtävling där man skulle designa linnen. Hmm, nån som kommer ihåg vilken affär?I vilket fall som helst så sparade jag mallarna för, cha det är ju himla roligt att designa helt enkelt!Tänkte dela med mig av min otroliga (HAHA!) designtalang!Berätta gärna vad ni tycker!

I've just got one thing to say...
Picture from Elle.com...I Love You Vivienne Westwood!Dags att börja leta budgetversion? Ja!

Autumn.
autumn by Tieeree featuring Citizens of Humanity jeans

Back Stage
Hösten närmar sig med stormsteg och med den kommer mysiga mössor,STORA halsdukar att gömma sig i och vackra boots att stoppa ner tossingarna i.Jag är alltid toksent ute med höst och vinterkläderna men i år tror jag att jag har hittat iallafall höstskorna!Dessa überbabies äro av märket Not Rated och kan inhandlas från Shoes.comKommer bli skitsött med tjocka strumpbyxor och en puffig kjol.Nu gäller det bara att invänta fredag och löning och sen ligger de i ettfint litet paket från USA på väg hem till min lilla trea!WoHo!Då var det bara jackan kvar då.

Attacked by a Powertrip
ATTACK! by Tieeree featuring Brian Atwood shoes

...And then there was light!
Allt ska ha en början, även denna lilla blogg.Helt och hållet baserat på min personliga smak och mina tankar om stil, likt en gud dikterar jag helt efter mitt eget huvud. Ty på denna sida tar jag på mig "he fashion gloves" och rotar fram mina guldkorn ur den lumpsamlingen som är den stora massans likriktighet.Inget fel i det per say, bara inte min grej att i skruda mig något för att man "ska".Inget undgår min näsa, inget lämnas åt slumpen.Skor, smink, musik, kläder, loppisfynd och designers samlas här och samlas på den lilla ytan somäro "The 80's Will Eat You Alive"-Bloggen. Ditt unika, pråliga och lätt egocentrerade ljus i mörkret.Välkommen till mitt Kungarike!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.